Beste 3D-printer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

3D printers test van 2017

 

 

Tegenwoordig vind je meerdere aanbiedingen voor 3D-printers en dat is waarom het moeilijk zou kunnen zijn om een goedkoop model te vinden. Als je wat tijd wilt besparen, kun je een kijkje nemen bij ons aanbod omdat het is gebaseerd op onze test van de 3D-printers, die heeft aangetoond dat de volgende modellen behoren tot de best beoordeelde producten in deze lijn. Deze producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en daarom hebben ze veel gunstige reviews van gebruikers verzameld.

 

 

Velleman Vertex K8400

 

1-velleman-vertex-k8400-3d-printerDe Velleman Vertex is een van de beste 3D-printers van 2017 en het heeft een grote mate van enthousiasme vergaard van mensen die voor dit model hebben gekozen. Dit model is een thermische printer die het werk efficiënt en gemakkelijk gedaan krijgt omdat de instructies van dit merk duidelijk zijn.

Door de makkelijke handleiding kunnen de kopers dit zonder de hulp van een professional installeren. Terwijl verbruiksgoederen altijd goed moeten worden overwogen als je op zoek bent naar 3D-printers, heeft dit model slechts een printkop die van tijd tot tijd moet worden vervangen. Het model wordt geleverd met een firmware die met behulp van de website en de instructies van het bedrijf kan worden bijgewerkt.

Plus dat de functies van de K8400 kunnen worden aangepast in overeenstemming met je wensen en eisen, afhankelijk van de bouwvolume en de kalibratie die je nodig hebt. Op basis van de feedback van de gebruikers die we hebben geraadpleegd, is de printer betrouwbaar en perfect in staat om te doen wat het moet doen en overstijgt de meeste van zijn concurrenten.

 

 

 

 

 

 

 

Da Vinci 1.0A

 

2-da-vinci-1-0a-3d-printerAls je tot € 600 te besteden hebt voor een 3D-printer, maar toch op zoek bent naar hoge kwaliteit, moet je misschien de Da Vinci 1.0A overwegen. Op basis van de informatie die we hebben verzameld, is dit een van de meest gebruiksvriendelijke opties die er beschikbaar zijn, omdat je geen eventuele kalibraties hoeft uit te voeren.

Het productiemerk steekt niet onder stoelen of banken dat het model een Plug & Play 3D-printer is, die direct uit de doos kan worden gebruikt. Het gloeidraad-laadsysteem van de Da Vinci 1.0A is volledig automatisch en daarom kunnen gebruikers het apparaat efficiënt en comfortabel gebruiken.

Bovendien maakt het cartridge-systeem het bijna onmogelijk voor gebruikers om fouten te maken wat betreft het vervangen van de gloeidraad. Omdat het is ontworpen om de systemen te laten overeenkomen met gewone printers, kan dit model het bedieningsgemak naar een geheel nieuw niveau tillen wat de gebruikers veel kostbare tijd kan besparen. Een ander voordeel van het kiezen voor de Da Vinci 1.0A is dat het, in tegenstelling tot zijn concurrenten, in staat is om grote volumes af te drukken.

 

 

 

 

Reprap Prusa i3

 

3-reprap-prusa-i3-3d-printerDe RepRap Prusa i3 is een ander model dat je misschien zou willen kopen, vooral als je het tot nu toe moeilijk vond om een goedkope 3D-printer te vinden.

In het kort, het model is in staat om dezelfde taken als de top alternatieven uit te voeren zonder dat het een gat in je budget slaat.

Er moet wel worden vermeld dat dit een pakket is dat moet worden samengesteld door de gebruiker, wanneer hij of zij het product ontvangt. Als zodanig raden wij dit model aan voor personen die thuis zijn in de elektronica. Als je hier geen verstand van hebt, kun je misschien beter kiezen voor een van de eerder vermelde producten.

De RepRap Prusa i3 wordt compleet geleverd met alle benodigde tools die je nodig hebt om de installatie te voltooien. Plus dat het product is voorzien van een 8GB SD-kaart en een USB-stick combo.

 

 

 

 

UP! Mini

 

4-up-mini-3d-printerAls vinden van een compact model je doel is, is de UP! Mini wellicht je beste keuze. Zoals bij andere goedkope producten, kan deze printer door zowel amateurs als door ervaren 3D printer gebruikers worden gebruikt omdat het in slechts vijftien minuten kan worden geïnstalleerd.

Bovendien is de ongelooflijke software ondersteuning van het merk de moeite waard, vooral als het gaat om gebruiksgemak.

De afdrukken van de UP! Mini zijn dankzij de economische functies waarmee gebruikers toegang krijgen tot het cartridge-systeem verbeterd. Helaas zeggen sommige mensen die de UP! Mini hebben beoordeeld dat de instructies niet bepaald eenvoudig zijn.

 

 

 

 

Da Vinci Junior

 

5-da-vinci-junior-3d-printerEnkele van de kenmerken van de Junior zijn ook te vinden in de beschrijving van de Da Vinci 1.0A. Er zijn twee belangrijke details die het verschil maken tussen dit model en de 1.0A.

Ten eerste is de Junior aanzienlijk goedkoper omdat het voor slechts € 400 wordt aangeboden. Ten tweede is de Junior een kleinere 3D-printer en heeft dus beperkte mogelijkheden.

Maar hier staat wel tegenover dat het licht en compact is en efficiënt kan worden gebruikt dankzij de uitgebreide handleiding die wordt meegeleverd.

Het model maakt trouwens gebruik van PLA-filament waarvan bewezen is dat het vriendelijk is voor het milieu en biologisch afbreekbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz