Beste activity tracker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Activity trackers test van 2017

 

 

Als je op zoek bent naar de beste activity trackers van 2017 moet je eens een kijkje nemen bij de korte selectie die is samengesteld op basis van de meest bruikbare alternatieven. We hebben deze producten geselcteerd op basis van de beoordelingen en de recensies van mensen die deze producten gebruiken en de meeste van hen lijken tevreden te zijn met hun keuze. Tegenwoordig vind je veel voordelige aanbiedingen voor de activity trackers op de markt, dus kan het moeilijk voor je zijn om een weloverwogen beslissing te nemen. Uit onze test van de beste activity trackers bleek dat deze modellen efficiënt zijn als het gaat om je te helpen om je doelen te bereiken of als je gewoon wat gewicht wilt verliezen.

 

 

Fitbit One

 

1-fitbit-one-activity-tracker-zwartFitbit is een van de meest bekende merken in de industrie van de productie van zowel high-end als betaalbare versies van elektronische apparatuur, die bestemd is om jou te helpen om je doelen te behalen. Dit product is een vrij handig en niet te duur alternatief om te overwegen als je op zoek bent naar een goedkope activity tracker. In tegenstelling tot de armband vorm van een aantal van haar concurrenten, lijkt dit model een beetje op een memory flash die je aan je riem of zak kunt bevestigen, zodat je zonder enige moeite je oefeningen kunt bijhouden.

De Fitbit One Activity Tracker doet wonderen als het gaat om het bijhouden van het aantal stappen, de afstand en zelfs het aantal trappen die je op een dag beklimt. Daarnaast kan het product je slaappatroon bijhouden en de calorieën je hebt verbruikt volgen omdat je met een aantal simpele muisklikken je maaltijden kunt invoeren. Bovendien integreert het model automatisch met andere apps van hetzelfde bedrijf via Bluetooth en draadloze mobiele apparaten zoals je personal computer of laptop. Zodra je deze activity tracker koopt zul je een gratis mobiele app krijgen en ben je in staat om ook de web app te gebruiken.

 

 

 

 

Fitbit Charge HR

 

2-fitbit-charge-hr-activity-trackerDe Charge HR is nog een redelijk alternatief als je op zoek bent naar een toegankelijk model. Hoewel het iets duurder zou kunnen zijn in vergelijking met het artikel dat we eerder hebben getoond, is deze armband de allerbeste als het gaat om het gemakkelijk en efficiënt aanmelden van je dagelijkse activiteit. In de meeste gevallen zul je waarschijnlijk merken dat er twee maten van dit product beschikbaar zijn – de kleine armband is bestemd voor het gebruik van vrouwen, en de grote is bestemd voor het gebruik van mannen.

Dit model kan worden gebruikt voor het bijhouden van het aantal stappen en de afstand die je op een dag hebt gelopen. Het belangrijkste verschil tussen deze optie en anderen die we hebben gezien tijdens het onderzoek, bestaat uit het feit dat deze wordt geleverd met een geïntegreerde hartmonitor, die het mogelijk maakt om tijdens het sporten je gezondheid te blijven volgen. Bovendien is de 5-daagse levensduur van de batterij een extra functie om rekening mee te houden, vooral als je niet elke dag je apparaat wilt opladen.

 

 

 

 

 

 

 

Fitbit Flex

 

3-fitbit-flex-activity-trackerDe Flex lijkt te zijn ontworpen met stijlvolle gebruikers in het achterhoofd, maar er moet gezegd worden dat het geen ingebouwd scherm heeft zoals wel het geval is bij het eerder beschreven Charge HR-model.

De enige manier voor het bijhouden van je stappen, gelopen afstand of slaapritme is door het raadplegen van de mobiele- of web app die wordt aangeboden door het merk. Maar omdat de Flex aanzienlijk goedkoper is dan de andere alternatieven die er zijn, is het misschien de moeite waard om het te proberen, vooral als je probeert om gewicht te verliezen of je trainingsdoelen te behalen.

oals het geval is met andere producten uit dezelfde lijn, kun je het doel dat je wilt bereiken variabel instellen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Het merendeel van de mensen die de tijd hebben genomen om het product te beoordelen zeggen dat het makkelijk te gebruiken is, goed gemaakt is en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Er waren echter ook sommige kopers die hebben gemeld dat zij liever instructies in het Nederlands wilden omdat het nogal belachelijk is dat als een product in Nederland wordt verkocht het een Engelse handleiding heeft.

 

 

 

 

 

 

 

MyKronoz ZeFit2

 

4-mykronoz-zefit2Als het gaat om de functies van de ZeFit 2, lijken ze vrij veel op die van een duurdere optie. Er is een aanzienlijk prijsverschil tussen dit alternatief en degenen die worden gemaakt door wereldbekende bedrijven zoals Fitbit.

Op basis van de feedback die we hebben verzameld over dit model, lijkt het echter erop dat het meer dan voldoende in staat is om te doen wat het zou moeten doen, vooral als het gaat om het volgen van stappen, lichaamsbeweging en de afstand die je de hele dag hebt afgelegd. Plus dat de ZeFit 2 kan worden gebruikt voor het analyseren van je slaappatroon.

Naast dat het goedkoper is, is een andere reden voor de keuze van de ZeFit 2 het feit dat het komt met een eigen app en kan worden geïntegreerd met je mobiele telefoon. Omdat bijvoorbeeld het touch screen van het model eenvoudig te gebruiken is, is er niets dat je weerhoudt van het krijgen van meldingen op de armband met betrekking tot de e-mails die je hebt ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

Jawbone UP3

 

5-jawbone-up3-activity-trackerVan alle producten die wij tijdens ons onderzoek hebben gezien, lijkt de Jawbone UP3 de beste voor mensen die geen tijd hebben om een blik te werpen op hun armband en niet houden van een opvallend design.

Terwijl het model geen scherm heeft om dingen vanaf te lezen, kan het worden aangesloten op een smartphone app die je kunt gebruiken om de details te zien over het aantal stappen die je die dag hebt gezet, evenals over de actieve en passieve oefeningen die je zou kunnen hebben uitgevoerd.

De armband is voorzien van een uniek algoritme dat het mogelijk maakt om het product in te stellen op basis van je leeftijd, geslacht, gewicht of lengte.

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz