Beste afkortzaag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Afkortzagen test van 2017

 

 

Ben je op zoek naar de beste afkortzaag om thuis te kunnen klussen? Wij hebben vijf verschillende producten vergeleken en op een rijtje gezet. Allemaal afkortzagen van topmerken, denk maar aan Makita, Bosch, Metabo, Einhell, Dewalt,… Lees gerust verder om meer informatie in te winnen over topapparaten voor je overgaat tot een aankoop.

 

Bosch PCM 8 S

 

De Bosch PCM 8 S is ideaal voor het zagen van brede werkstukken. Het toestel beschikt over een trekfunctie die de zaagcapaciteit vergroot. Deze afkortzaag is licht van gewicht en heeft een compact formaat dus is comfortabel om mee te werken. Je kunt dit apparaat gebruiken voor het zagen van kanthouten en plaat- en vlak materiaal.

Dit toestel is uitgerust met een krachtige motor van 1200 Watt en werkt precies dankzij de verstelbare laser en de dieptestop. Je kunt dit apparaat ook gemakkelijk meenemen dankzij de draaghendel en het grote handvat met een zachte greep.

De kopers van dit product geven een volledig positief advies in hun online reviews. Het toestel is handig in gebruik, heeft een mooi design en heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig te bedienen en werkt precies.

 

 

 

Einhell TC-SM 2131 Dual

 

De Einhall TC-SM 2131 Dual is niet alleen een afkortzaag maar ook een radiaal-, kap- en verstekzaag. Het zaaghoofd kan naar links en rechts gedraaid worden voor meer flexibiliteit en de ingebouwde laser geeft tijdens het zagen de zaaglijn aan om nauwkeurig te kunnen werken. Het toestel beschikt over een krachtige motor van 1500 Watt.

Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope afkortzagen. Deze machine beschikt over een werkstukondersteuning om het werkstuk aan beide kanten te ondersteunen. Dit verhoogt ook de veiligheid tijdens het werken. Verder is het nog uitgerust met een opvangzak voor stof, zo kun je proper blijven werken.

De meeste beoordelingen over deze afkortzaag aanbieding zijn positief. De kopers zijn tevreden over de goede kwaliteit en de goedkope prijs. Het apparaat is ook duurzaam en handig in gebruik. Voor sommigen is de stofzak te klein en zie je de laser niet goed genoeg tijdens klaarlichte dag.

 

 

 

Makita – 230 V Radiaal

 

Deze afkortzaag aanbieding van Makita heeft een spanning van 230 V en is uitgerust met een laser om nauwkeurig te kunnen werken. Het toestel beschikt over een materiaalklem en tafelverbreders en heeft ook een softstart.

Deze verstek- en kantelzaag is geschikt voor dubbel verstek en heeft een asblokkering. Het apparaat heeft een krachtige motor met een vermogen van 1430 Watt en beschikt over een softgrip om comfortabel te kunnen werken. Verder heeft het ook nog een motorrem.

Over dit product staan nog maar twee reviews geschreven maar deze zijn overwegend positief. De laser werkt perfect en het toestel is handig in gebruik. In heb begin moet je hem eerst wat afstellen maar daarna werkt het apparaat perfect en het heeft ook een mooi design.

 

 

 

Metabo KS 216 M Lasercut

 

Deze professionele afkortzaag van Metabo heeft een vermogen van 1350 Watt. Je kunt er zowel loodrecht als onder een hoek van 45 graden mee zagen. Het toestel wordt geleverd met een stofzak, een afkortgeleider, een 40-tands metalen zaagblad en tafelverbredingen. De laser geeft de zaaglijn aan om nauwkeurig te werken en je kunt de zaaghoek eenvoudig instellen.

Je kunt snel en gemakkelijk van zaagblad verwisselen dankzij de asvergrendeling. Je hoeft de pendelbeschermkap zelfs niet te verwijderen. Het apparaat heeft een zaagsnelheid van 57 meter per seconde en een gewicht van 9,4 kg.

Over dit product staat nog maar één review geschreven door een gebruiker maar deze geeft positief advies. Het toestel is handig in gebruik en behoort tot de goedkope afkortzagen. Je hoeft zelfs de handleiding niet te lezen, gewoon uit de doos en gebruiken maar. Het heeft ook een aantrekkelijk design.

 

 

 

KGS 254 M + KSU 400

 

Deze afkortzaag met onderstel van Metabo beschikt over een trekfunctie om brede werkstukken te kunnen zagen en heeft een compacte vorm en is licht van gewicht. Het apparaat is uitgerust met een zaagkopbeveiliging en is eenvoudig te verplaatsen dankzij de ergonomische draaggrepen.

Het toestel beschikt ook nog over spaanafzuiging en een laser voor precieze weergave van de zaaglijn en zo nauwkeuriger te werken. Dankzij het LED werklichtje kun je zelfs werken op slecht verlichte plaatsen en het zaagblad is eenvoudig en veilig te verwisselen door de asvergrendeling.

Over dit product is momenteel nog geen enkele review geschreven. Wegens gebrek aan een online mening kunnen wij je geen advies geven over dit product.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz