Beste airconditioner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Airconditioners test van 2017

 

 

Tijdens de zomer, wanneer de temperatuur flink stijgt, kan het moeilijk zijn om wat verkoeling te vinden. Dat is waarom je waarschijnlijk op zoek bent naar een van de beste airconditioners van 2017, maar deze zoektocht is niet eenvoudig en daarom is het misschien een goed idee om een kijkje bij onze selectie te nemen. Uit onze test van airconditioners is gebleken dat, hoewel er veel aanbiedingen voor airconditioners te vinden zijn, de volgende modellen de winnaars zijn in termen van prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid.

 

 

De’Longhi Pinguino PAC N81

 

1-delonghi-pinguino-pac-n81De Pinguino PAC N81 is veruit de beste optie die je tegen zou kunnen komen, gezien het feit dat het een mobiel airco-systeem is dat je verkoeling geeft wanneer je het het hardst nodig hebt. Dit is een A energieklasse apparaat dat zelfs tijdens de heetste dagen een flink vermogen heeft en niet al teveel energie verbruikt. Het spreekt trouwens voor zich dat het belangrijkste voordeel van het kiezen van dit model is dat je het van de ene kamer naar de andere kamer kunt rijden, afhankelijk van waar je van plan bent om je tijd door te brengen.

Naast het feit dat het handig en betrouwbaar is, slaagt het apparaat erin om de beste te zijn als het gaat om gebruiksgemak, want door het LED-display kun je de nodige aanpassingen, afhankelijk van je comfort niveau, maken.

Bovendien moet worden opgemerkt dat de De’Longhi Pinguino PAC N81 gebruikt kan worden in ruimtes tot 80m3 aangezien het in staat is om dagelijks tot 20 liter vocht te verwijderen. Ook het krijgen van een goede prijs voor een airconditioner is nog nooit zo eenvoudig geweest omdat dit apparaat opmerkelijk betaalbaar is.

 

 

 

 

 

 

De’Longhi Pinguino PAC AN112

 

2-delonghi-pinguino-pac-an112-silentDe PAC AN112 is nog een ander alternatief die je moet bekijken als je op zoek bent naar goedkope airconditioners.

Hoewel het een beetje duurder is in vergelijking met het apparaat dat we eerder hebben getoond, is dit model zeker elke cent meer dan waard omdat het in staat is om ruimtes tot 100m3 te koelen. Zoals het geval is met de eerder genoemde optie, kan deze eenvoudig worden verplaatst van de ene kamer naar de andere, waardoor jij kunt profiteren van hetzelfde thermische comfort, ongeacht of je besluit om te gaan werken of te gaan slapen.

Aangezien dit een A + energieklasse apparaat is, hoef jij je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen en dergelijke. Bovendien lijkt de PAC AN112 te zijn ontworpen met de behoeften van de moderne gebruiker in het achterhoofd, omdat het bijna geen lawaai maakt. Net als andere technisch geavanceerde modellen, wordt de PAC AN112 geleverd met een infrarood afstandsbediening, die kan worden gebruikt om de airconditioner aan te passen of om te schakelen tussen de drie beschikbare ventilatorsnelheden.

 

 

 

 

 

 

 

Honeywell CS071AE

 

3-honeywell-cs071aeSoms is het moeilijk om een airconditioning systeem te vinden dat met het oog op het functioneren niet veel energie nodig heeft.

Als een lage energierekening belangrijk voor je is, zou je misschien eens de specificaties van de Honeywell CS071AE willen bekijken, gezien het feit dat het is ontworpen voor kleinere kamers en redelijk compact is en efficiënt kan worden verplaatst. Gebaseerd op de feedback die we hebben geanalyseerd, heeft de Honeywell CS071AE niet teveel stroom nodig omdat het slechts 60 watt vereist om zijn werk te kunnen doen.

Het leuke van dit model is dat het kan worden aangepast, zodat het voor een variabele periode variërend van 1,5 uur tot 7 uur werkt. Deze eigenschap maakt het mogelijk voor gebruikers om te profiteren van een goede nachtrust.

Een deel van de mensen die deze airconditioner hebben beoordeeld schijnen te denken dat het gebruik van water met een aantal ijsblokjes de prestaties van het apparaat verhoogt .

 

 

 

 

 

 

 

Honeywell CS10XE

 

4-honeywell-cs10xeHoewel het niet het absolute beste product in deze lijn zou kunnen zijn, zou deze optie van Honeywell de moeite waard kunnen zijn om te bekijken omdat het opmerkelijk betaalbaar is.

We hebben gemerkt dat de meeste online retailers dit product voor minder dan € 200 verkopen, wat op zich een koopje is. Zoals het geval is met een aantal van de eerder besproken alternatieven, heeft dit model een verwijderbaar waterreservoir en een eenvoudig LED-display dat het gebruiksgemak naat een geheel nieuw niveau tilt.

Gemak wordt bereikt door het plug-and-play systeem van de Honeywell CS10XE omdat het geen ingewikkeld setup-proces heeft. Plus, door de timer kunnen gebruikers selecteren hoeveel uur ze dit apparaat willen gebruiken.

Het merendeel van de mensen die het model hebben beoordeeld zeggen dat het de prijs waard meer dan waard is en meer dan voldoende hun slaapkamers te koelen.

 

 

 

 

 

 

 

DOMO DO151A

 

5-honeywell-cs10xeDe DO151A is een ander energie-efficiënt product dat ruimtes tot 20m3 gekoeld krijgt. Omdat het niet veel energie verbruikt, is deze optie vooral geschikt voor thuisgebruikers die niet teveel geld willen uitgeven aan hun elektriciteitsrekening.

Hoewel het minder indrukwekkend kan zijn in vergelijking met sommige van de modellen die we hierboven hebben beschreven, heeft de DOMO veel vermogen, maar moet worden ingesteld door de gebruiker.

Sommige mensen lijken het te gebruiken als een gewone fan, terwijl anderen zich houden aan de instructies van de fabrikant en gebruikmaken van water met ijsblokjes.

Anderzijds hebben andere kopers gemeld dat bij dit apparaat regelmatig het water moet worden vervangen, zodat het erin slaagt om efficiënt kamers te koelen.

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz