Beste airfryer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Airfryers test van 2017

 

Maakt u graag friet klaar bij u thuis maar bent u bezorgd over uw gezondheid? Frituur nu gezonder dankzij de airfryer, in plaats van olie gebruikt hij gewoon hete lucht! Weet u niet welke airfryer u moet kopen? Bent u op zoek naar de beste airfryer of liever iets goedkoper? Wij hebben verschillende airfryer aanbiedingen voor u onderzocht op basis van online reviews en we zetten deze even op een rijtje. Deze informatie helpt u zeker bij het maken van uw keuze!

 

 

Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

 

Dankzij de airfryers blijven uw frietjes en snacks lekker knapperig maar zijn ze bovendien ook nog eens gezond. De Philips Airfryer XL kan voor maximaal 5 personen snacks en frietjes opwarmen en hij werkt snel en is geurloos! Deze airfryer krijgt van de consumentenbond een positief advies en is volgens hen de beste airfryer.

Je maakt verse frietjes klaar met tot 80% minder vet en hij werkt 30% sneller dan een klassieke frietketel met olie. Danzij de Rapid Air-technologie hoeft u zich ook niet zoveel zorgen te maken over geurtjes en damp. Hij komt inclusief een receptenboekje van de Philips Chef.

De honderden verschillende online reviews zijn lovend over dit topproduct. Kopers zijn heel tevreden over de goede kwaliteit en vinden dat het eten niets aan smaak verliest, alle snacks en frietjes blijven lekker knapperig maar dan zonder vet! Met het digitale touchscreen kan u gemakkelijk de tijd en de temperatuur intellen voor het beste resultaat. Het enige nadeel aan deze airfryer aanbieding is de prijs, hij is de duurste uit ons lijstje maar u krijgt er wel top kwaliteit voor terug!

 

 

 

 

 

 

 

Princess Digitale Aerofryer XL 182020

 

Het grote volume van deze airfryer maakt het u mogelijk om 5 porties in één baksessie klaar te maken. Hij beschikt over digitale bediening en z’n onderdelen zijn afwasmachinebestendig.

U kunt er mee grillen, bakken en zelfs roosteren. En niet alleen snacks of frietjes maar bijvoorbeeld ook groenten. Hij heeft een oververhittingsbeveiliging en een vermogen van 1500 Watt.

De vele reviews geven een positief advies. Door zijn lage prijs behoort hij tot de goedkope airfryers. Kopers vinden hem gebruiksvriendelijk, voordelig en zijn heel tevreden over de knapperigheid van de snacks en frietjes.

Sommigen vinden het jammer dat je er geen receptenboekje bij krijgt en vinden dat het iets langer duurt dan normaal om het voedsel op te warmen. Hij is wel handig om schoon te maken doordat u het mandje kan losmaken van de lade.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Viva Airfryer HD9230/50

 

Ook bij deze Philips Airfryer zijn de voordelen van dit topproduct eindeloos. Gebruik hem als vetarme friteuse of multicooker. Stel temperatuur en tijd in op het digitale scherm. Hij is gemakkelijk schoon te maken en bijna geurloos. Kies de ideale baktemperatuur voor elke snack, u kan kiezen tot 200 graden. Net als de Philips Avance Airfryer XL krijgt u ook bij dit apparaat een receptenboekje.

Net het lezen van de positieve reviews is het duidelijk dat Philips producten helemaal top zijn. Kopers zijn vooral tevreden over de gebruiksvriendelijkheid, de snelheid en de kwaliteit van het opgewarmde voedsel met deze airfryer aanbieding. Ze vinden hem geschikt voor 2-3 personen, wilt u voor meer mensen eten bereiden dan koopt u beter een grotere airfryer. De hoge prijs is het enige dat nogal tegenvalt.

Philips Viva Airfryer HD9621/90

Net als de andere Philips airfryers is deze aanbieding echt top. Hij is natuurlijk ook iets duurder maar de kwaliteit die u ervoor terugkrijgt is het meer dan waard. Ook dit apparaat komt met een receptenboekje en de mand en lade zijn afwasmachinebestendig.

Kopers van dit product vinden het eenvoudig om te gebruiken, zijn tevreden over de kwaliteit van de gefrituurde snack maar vinden de prijs wel iets hoog.

 

 

 

 

 

 

 

Royalty Line Airfryer Deluxe

 

Indien u op zoek bent naar een meer economische keuze, dan is deze Royalty Line airfryer misschien wel voor u. Hij behoort tot de goedkope airfryers en u krijgt er nog altijd kwaliteit voor terug.

U kan er mee grillen, roosteren, opwarmen en bakken. Stel de temperatuur in tussen 80 en 200 graden Celsius.

Hij heeft een inhoud van 2,6 liter en u kunt de timer met belletje tot maximum 30 minuten instellen. Zijn bakmandje beschikt over een anti-aanbaklaag dus u hoeft u geen zorgen te maken om na het bakken nog te veel  te moeten schrobben.

De online reviews zijn positief over dit topproduct. Gebruikers vinden het een voordelige koop. Hij is perfect voor 1 of 2 personen en zo hoeft u ook de oven niet aan te steken om kleine hoeveelheden op te warmen.