Beste alles-in-een computer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Alles-in-een computers test van 2017

 

 

Alles-in-een computers koopgids

 

Bij een alles-in-een computer maak je optimaal gebruik van de ruimte op je bureau, deze computer bevat namelijk alle onderdelen in het scherm en is even krachtig als een gewone desktop computer. De belangrijkste punten om aan te denken bij je aankoop zijn: de kracht en de grootte van de computer, wil je het toestel gebruiken om te werken of te gamen, de prijs van het apparaat, het design en merk.

 

Design en merk

 

Het grootste twijfelpunt bij kopers van een computer is de keuze tussen Apple en een PC van een ander merk. Een computer van het merk Apple is duurder maar zou op lange termijn makkelijker zijn om mee te werken. Ze hebben ook een modern design die veel meer aanspreekt, vooral bij de jeugd.

Een Apple computer heeft natuurlijk ook minpunten. Zo gebruikt het software en een besturingssysteem die eigen is aan Apple. Je kunt er dus meestal geen producten van andere merken op gebruiken tot groot ongenoegen van sommige gebruikers. Anderen blijven vasthangen aan een PC van een ander merk. Deze zijn meestal goedkoper en bieden ook goede kwaliteit aan.

Als je de computer wilt kopen om media op te bekijken op te gamen zul je waarschijnlijk wel een groot beeldscherm willen. Een groter beeldscherm neemt natuurlijk ook meer ruimte in dus wees er dan zeker van dat de computer wel op je bureau past. Op hetzelfde moment kun je dan ook letten op de dikte van het scherm.

 

 

De kracht van de computer

 

Bij de kracht van een computer moet je rekening houden met vele verschillende factoren. Welke processor zit in de computer? Wat is het werkgeheugen? Het merk Intel staat bekend voor zijn krachtige processors en met een werkgeheugen van 8 GB kun je al redelijk veel doen. Hoe krachtiger je computer, hoe sneller het apparaat zal werken.

De opslagruimte van de computer kan voor velen ook doorslaggevend zijn. Als je de computer wilt kopen om video’s te bewerken en je eigen kortfilms te maken, dan zul je zeker veel opslagruimte nodig hebben. Er bestaan tegenwoordig al computers met een opslagruimte van 1000 GB!

Heb je gekozen voor een computer met een groot beeldscherm maar de kwaliteit van de beelden is maar gemiddeld? Kijk beter uit voor toestellen met een HD beeldkwaliteit om optimaal te genieten van films en series. De geluidskwaliteit is daarbij ook belangrijk dus ga even na of de ingebouwde speakers wel krachtig genoeg zijn en helder geluid weergeven.

 

 

Veel of weinig betalen

 

Bij de aankoop van een product zoals een computer is de prijs voor sommigen een knelpunt. Je zou heel graag die goede game computer kopen maar hij is te duur. Voordat je overgaat tot de aankoop van een computer ga je best even na waar je juist naar op zoek bent. Vergelijk verschillende aanbiedingen online om tot de beste aankoop te komen.

Als je veel geld hebt dan kun je zonder problemen ook een goede en krachtige computer kopen. Voor mensen met een beperkt budget is het echter iets moeilijker. Een Apple computer valt al min of meer buiten de beperkingen. Gelukkig zijn er krachtige PC’s die niet te duur zijn. Het hangt er allemaal van af waarvoor je de computer wilt gebruiken.

 

 

Belangrijkste gebruik: gamen of professioneel

 

In deze moderne tijden kun je de gebruikers van computers indelen in twee grote groepen: professionele gebruiker die de computer nodig hebben om te werken en gamers die een krachtige computer kopen om de nieuwste games mee te spelen. Daarnaast gebruik je een computer natuurlijk ook om je e-mails te lezen of het nieuws te volgen maar dat neemt allemaal minder tijd in beslag.

Opslagruimte is voor beide groepen belangrijk. De gamers hebben veel ruimte nodig om hun spellen te installeren en te kunnen bewaren en professionele gebruikers hebben ruimte nodig om presentaties en belangrijke documenten op te slaan. Als je dan nog eens in de filmindustrie werkt heb je nog extra ruimte nodig om alles video’s en beeldmateriaal op te slaan.

Gamers zullen ook uitkijken naar een computer met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en willen een krachtige grafische kaart zodat de spellen vlugger draaien zonder haperingen in het beeld.

 

Extra voordelen

 

Wat kan er nu nog belangrijk zijn bij de aankoop van een computer? De aanwezige aansluiting op het apparaat, natuurlijk. Over hoeveel HDMI aansluitingen beschikt het toestel? Zijn er USB verbindingen aanwezig? Dit kan heel belangrijk zijn als je veel met randapparatuur werkt of externe opslagapparaten.

Sommige beeldschermen van deze computer werken ook als touchscreen en dat kan voor vele gebruikers een pluspunt zijn. Ook moet je denken aan de muis en het toetsenbord, het is een groot voordeel als deze draadloos werken. Zo heb je geen last meer van overtollige kabels op je bureau.

 

 

Alles-in-een computer reviews – top 5

 

 

Een alles-in-één computer of all-in-one PC bezit alle mogelijkheden van een klassieke desktop computer maar neemt minder plaats in omdat alle onderdelen achter het scherm zitten. Hij verbruikt over het algemeen ook minder stroom als een klassieke desktop computer. Bent u op zoek naar advies over de beste alles-in-een computer of  zoekt u eerder een goedkope alles-in-een computer aanbieding? Ons volgende lijstje toont u enkele aanraders, gebaseerd op de reviews van kopers. Misschien zit de ideale alles-in-een computer voor u er wel tussen!

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Apple iMac 21,5″

 

Deze iMac all-in-one PC heeft een prachtig 21,5 inch beeldscherm, snelle grafische voorzieningen en krachtige Intel i5 processors. Hij is amper 5 mm dik aan de randen van de behuizing!

Verder beschikt hij over 8 GB werkgeheugen en een harde schijf van 1 TB. Er ontbreekt wel een CD en DVD lezer. Hij behoort niet tot de goedkope alles-in-een computers.

Het is algemeen bekend dat Apple gelijk staat aan kwaliteit maar u betaalt er ook iets meer voor.

De online reviews geven een positief advies. Koper van deze alles-in-een computer aanbieding zijn heel tevreden over de topkwaliteit en daarom vinden ze de prijs ook aanvaardbaar.

 

 

 

 

 

 

 

HP 20-c005nd

 

De HP20-c005nd behoort tot de goedkope alles-in-een computers. U kan hem perfect gebruiken om op het internet te surfen, series te bekijken online of aan schoolprojecten te werken.

Dankzij het HD scherm kunt u rekenen op een heldere weergave van foto’s en video’s. De DTS Studio Sound luidsprekers zorgen daarbij ook nog eens voor een prachtig geluid. U beschikt over 1000 GB opslagruimte om al uw bestanden te bewaren. Hij beschikt over HP Lounge om al uw muziek in 1 programma te beheren en toegang te krijgen tot duizenden radiostations.

De online reviews geven een goed advies, kopers zijn tevreden over deze snelle all-in-one PC en vinden het voor de prijs een vlotte computer die prima presteert. Hij is wel niet geschikt als gamecomputer. Zowel de muis als het toetsenbord werken draadloos dus geen wirwar aan draden overal. De extra aansluitingen zijn nogal moeilijk te bereiken omdat ze aan de achterkant van het scherm zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Acer Aspire Z3-705 7206T NL

 

Deze alles-in-een computer aanbieding beschikt over Full HD beelschermresolutie! Hij is geschikt voor dagelijks gebruik en dankzij de Intel Core i3-5005U processor worden uw taken sneller uitgevoerd.

Ook hij heeft een opslagruimte van 1000 GB voor al uw bestanden.  Hij is uitgerust met Acer TrueHarmony stereoluidsprekers en Dolby Digital Plus Home Theater zodat al het geluid levensecht klinkt. Hij heeft een behuizing van 35 mm en neemt dus heel weinig ruimte in beslag. U kan deze all-in-one PC bedienen met uw vingers dankzij het touchscreen.

De kopers van dit apparaat zijn over het algemeen heel tevreden. We lezen positieve reviews over het touchscreen en het snelle opstarten. Hij werkt vlot en is ook nog eens stil, je hoort de PC bijna niet. Een minpuntje volgens de gebruikers is dat het toetsenbord en de muis niet draadloos zijn, maar gelukkig kunt u dit nu ook al apart kopen.

 

 

 

 

 

 

 

MSI Wind Top Adora20 2BT-017EU

 

De MSI Wind Top Adora20 behoort ook tot de goedkope alles-in-een computers en is ook de goedkoopste PC in ons lijstje. Hij heeft een 19,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1600 x 900 en een intern geheugen van 4 GB.

De totale opslagcapaciteit bedraagt 500 GB en hij heeft een ingebouwde Intel HD Graphics grafische adapter. Zijn Intel Celeron processor heeft een frequentie van 2 GHz. Deze computer is heel geschikt voor gamers.

De online reviews liegen er niet om. Koper van deze all-in-one desktop zijn heel tevreden met hun aankoop. Ze vinden dat de computer een goede kwaliteit heeft voor een goedkope prijs. Hij is simpel te installeren, gewoon de stappen volgen en klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenovo Ideacentre 510S-23ISU

 

De Lenove beschikt over een HD touchscreen en Intel Core i5 processor. Hij is perfect om te internetten en om foto’s en video’s te bekijken.

Het 23 inch beeldscherm biedt een goede beeldkwaliteit en nauwkeurige kleurweergave om nog beter van uw foto’s of series te genieten.

Hij heeft echter enkel een opslagcapaciteit van 256 GB. Hij heeft 4 USB 3.0 poorten om randapparatuur op te kunnen aansluiten. Hij beschikt ook over een HDMI-uitgang om een extra beelscherm aan te sluiten.

Voormalige kopers vinden hem eenvoudig in gebruik maar zijn toch niet helemaal tevreden over de prestaties. Er is nog veel ruimte voor verbetering. Door zijn prijs behoort hij ook niet tot de goedkope alles-in-een computers.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz