Beste autoradio

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Autoradio’s test van 2017

 

 

Tijdens het autorijden luisteren veel mensen graag naar hun favoriete muziek of naar de radio om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws of eventuele verkeersomleidingen. Koop een goede autoradio met verschillende functies zoals het afspelen van USB of de mogelijkheid om je telefoon te verbinden met je radio. Kies uit ons lijstje de beste autoradio uit voor jezelf.

 

 

JVC KD-R472

 

De JVC KD-R472 is een CD-autoradio met aan de voorkant een verbinding voor USB en voor AUX. Je kunt ook gebruik maken van de Android Smartphone integratie om muziek vanaf je Android telefoon af te spelen. Daarvoor heb je wel de app van JVC nodig. Je kunt deze radio ook bedienen vanaf het stuur.

De kopers vinden dit product echt top en geven een positief advies in hun online reviews. De radio heeft een helder display en een optimale geluidskwaliteit. Dankzij de lage prijs behoort het tot de goedkope autoradio’s en het beschikt over vele gebruiksmogelijkheden. Hij is verder ook eenvoudig te installeren.

Anderen vinden dat het apparaat maar beperkte mogelijkheden heeft. Een koper vindt dat het toestel onhandig is omdat de bedieningsknoppen te dicht bij elkaar liggen. Nog een andere gebruiker vindt het jammer dat er geen SD kaart slot in de radio zit.

 

 

 

 

 

 

 

Pioneer DEH-3900BT

 

De Pioneer DEH-3900BT is een bluetooth autoradio waarmee je naar de radio kunt luisteren maar ook CD’s mee kunt afspelen. Je kunt ook je smartphone of andere apparaten aansluiten via de USB of AUX ingang aan de voorkant. Met de externe microfoon kun je ook nog eens handenvrij bellen tijdens het rijden.

Het is mogelijk om twee Bluetooth apparaten tegelijk aan te sluiten op de radio en dankzij de Advanced Sound Retriever kun je je favoriete muziek streamen met kristalhelder geluid. Je kunt een subwoofer of extra versterker aansluiten op de 2 RCA pre-uitgangen voor meer vermogen en de radio is ook geschikt voor iPod en iPhone.

Alle kopers van dit product zijn tevreden over deze autoradio aanbieding. Hij beschikt over een helder display en de geluidsweergave is schitterend. Hij beschikt over vele mogelijkheden en elke functie wijst zichzelf uit. Hij is ook makkelijk te installeren en de carkit werkt perfect.

 

 

 

 

 

 

 

Kenwood KMM-BT502DAB

 

De Kenwood KMM-BT502DAB is een digitale DAB+ autoradio. Hij beschikt niet over een CD speler maar je kunt wel vele andere externe muziekbronnen aansluiten. Met Bluetooth kun je eenvoudig muziek streamen of handenvrij telefoneren. Ook via de USB aansluiting kun je apparaten aansluiten en het systeem werkt samen met zowel iOS als Android smartphones.

De gebruikers van deze radio geven een positief advies. Hij geeft een hemels geluid weer en heeft vele mogelijkheden. Hij heeft ook een helder display en de Bluetooth functie werkt goed. De bijgeleverde microfoon is werkt ook naar behoren.

Aan de andere kant vinden kopers het jammer dat er geen hoes bijzit voor het afneembare voorstuk en sommigen vinden het jammer dat hij niet over een CD speler beschikt. De DAB+ antenne werkt bij enkelen niet naar behoren maar toch ontvang je nog genoeg radiostations om te beluisteren.

 

 

 

 

 

 

 

Caliber RMN575BT

 

De Caliber RMN575BT is de enige autoradio in ons lijstje met navigatie. Hij beschikt over kaarten voor West-Europa en heeft een FM/AM tuner en een uitschuifbare TFT-LCD touchscreen van 7 inch. Gebruik hem om media te bekijken vanaf een USB apparaat. Hij ondersteunt mp3, mpeg4, DivX, WMA en JPEG bestanden.

Je kunt ook luisteren naar de FM/AM radio en je kunt zelfs 30 frequenties opslaan als voorkeuze. Het apparaat wordt geleverd met een microfoon en een afstandsbediening.

Over dit toestel zijn slechts twee meningen geschreven en deze zijn niet allebei positief. Eén koper is tevreden over de kwaliteit en vindt het handig dat de GPS in de radio verwerkt zit. Verder is het ook eenvoudig in gebruik. De andere koper is niet tevreden. Het signaal is te zwak en hij ontvangt de zenders slecht. Ook is het scherm overdag moeilijk af te lezen als er directe lichtinval is in de auto.

 

 

 

 

 

 

 

JVC KW-R920BT

 

De JVC KW-R920BT is een 2 Din autoradio die ook geschikt is om CD’s mee af te spelen. Hij beschikt ook over Bluetooth en USB en AUX aansluitingen aan de voorkant om verschillende externe muziekbronnen op aan te sluiten of muziek te streamen vanaf je smartphone.

De online reviews geven een positief advies over deze autoradio aanbieding. De kopers vinden hem eenvoudig in gebruik en zijn tevreden over de geluidskwaliteit. Ook vinden ze de prijs niet te hoog voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.

Hij beschikt verder nog over een goede bassfunctie en heeft een helder display. Hij is makkelijk te installeren en de vele gebruiksmogelijkheden zijn een pluspunt voor alle gebruikers van dit apparaat.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz