Beste baardtrimmer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Baardtrimmers test van 2017

 

 

Vele mensen vinden een lange baard nogal ongemakkelijk maar gaan ook niet graag gladgeschoren door het leven. Als jij één van die personen bent dan schaf je je beste een baardtrimmer aan. Zo kun je eenvoudig je baard trimmen zonder dat je alles hoeft af te scheren. In ons lijstje zul je vijf verschillende apparaten vinden vergeleken op basis van gebruikerservaringen. Kies zelf de beste baardtrimmer.

 

 

Philips 3000 serie QT4005/15

 

Met de Philips 3000 serie QT4005/15 kun je je baard styleren zoals je zelf wilt. Hij heeft een precisie van 0,5 mm tot 10 mm zodat je gemakkelijk een stoppelbaard kunt hebben maar ook een korte baard zonder er teveel af te moeten scheren. Dit allemaal dankzij de 20 vergrendelbare lengtestanden.

De messen blijven scherp en de afgeronde uiteinden van de bladen en kammen voorkomen irritatie. Door zijn ergonomisch ontwerp is hij eenvoudig te gebruiken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Je kunt het snoer wel enkel maar gebruiken om hem op te laden. Na 10 uur opladen kun je hem 45 minuten lang gebruiken.

Aan de vele online reviews te zien zijn de meeste kopers heel tevreden over dit apparaat. Hij behoort tot de goedkope baardtrimmers en je krijgt er nog kwaliteit voor terug. Hij is makkelijk om te bedienen maar ook om te onderhouden. Sommigen vinden het apparaat wel iets te kwetsbaar.

 

 

 

 

 

 

 

BaByliss For Men E846E

 

De BaByliss For Men E846E baardtrimmer beschikt over wel 30 verschillende trimhoogtes, hij gaat van 0,5 mm tot 15 mm. Dankzij de Wtech messen en hun speciale CMS coating heb je altijd het beste resultaat want deze messen blijven altijd scherp en zijn onverslijtbaar.

Na het opladen kun je hem 40 minuten lang gebruiken om ononderbroken te scheren. Gebruik deze baardtrimmer aanbieding om je baard kort te houden zoals een stoppelbaard of zelfs gevorderde baarden te trimmen tot een lengte van 1,5 cm.

De meeste kopers vinden dit apparaat top en dat zie je ook aan hun online reviews. Ze geven een positief advies voor dit product. De baardtrimmer is eenvoudig in gebruik en je krijgt kwaliteit voor een goedkope prijs. Hij sluit goed aan aan de contouren van het gezicht en werkt efficiënt. Minpunten zijn dat hij volgens sommigen te kwetsbaar is en dat er niet genoeg informatie in de handleiding staat.

 

 

 

 

 

 

 

Braun BT5090

 

Deze Braun baardtrimmer is perfect om te trimmen en te stylen dankzij de twee afneembare baardkammen. Hij beschikt over 25 lengte-instellingen en scherpe messen die nooit bot worden om verzekerd te zijn van een nauwkeurige trimbeurt.

Met zijn dubbele batterij kun je het apparaat tot wel 50 minuten lang gebruiken en je kunt hem eenvoudig reinigen door hem af te spoelen onder stromend water. Je kunt hem ook op netstroom gebruiken en de batterij laadt op in slechts één uur. De uitschuifbare precisietrimmer is perfect voor mensen die graag met een stoppelbaard rondlopen maar hij werkt ook als de kam erop bevestigd is om zo je baard wat langer te houden.

Het merendeel van de kopers geeft een positief advies over deze baardtrimmer aanbieding. De prijs ligt iets hoger maar je krijgt er wel topkwaliteit voor terug en hij is eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over vele verschillende standen en is ideaal om mee te nemen op reis. Toch is er één gebruiker die niet tevreden is over het scheerresultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Remington MB320C

 

Ook de Remington behoort tot de goedkope baardtrimmers en de mesjes zijn bedekt met een laagje diamantachtige koolstof om je te verzekeren van een langdurige scheerprestatie. Hij beschikt over 9 lengte-instellingen en een uitschuifbare trimmer voor een strakke baardlijn.

De mesjes hoeven nooit meer geolied te worden en ze kunnen eenvoudig gereinigd worden. Kies voor een lengte tussen 1,5 mm en 18 mm en gebruik de pop-up trimmer voor smalle lijnen, je snor en je bakkebaarden. Je kunt zowel met adapter als snoerloos gebruiken en na het opladen gaat hij tot 40 minuten lang mee.

Over dit apparaat zijn nog maar drie gebruikerservaringen geschreven maar deze zijn overwegend positief. De kopers zijn tevreden over de goedkope prijs en over de kwaliteit die ze ervoor terugkrijgen en vinden het apparaat eenvoudig in gebruik. Volgens enkelen maakt hij wel te veel geluid en kun je hem niet onder de kraan afspoelen om hem te reinigen.

 

 

 

 

 

 

 

Panasonic Milano Design ER-GB40

 

De Panasonic Milano Design ER-GB40 maakt het eenvoudiger om je baard de vormen en contouren te geven die jij wilt. Het apparaat is speciaal ontworpen om je baard makkelijker te stylen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hij beschikt over 19 verschillende lengte-instellingen en moet tot 8 uur opladen om hem daarna 50 minuten lang te kunnen gebruiken. Hij weegt slechts 150 gram en heeft een mesbreedte van 1 mm. Hij is enkel geschikt voor droog gebruik.

De meningen zijn verdeeld over dit apparaat maar de meesten zijn er tevreden over. Het apparaat is niet overdreven duur en is van goede kwaliteit en volgens sommigen is hij eenvoudig in gebruik. Anderen vinden hem lastig in gebruik en zijn niet tevreden dat je hem niet op het stroomnet kunt aansluiten. Ook hadden ze graag een tasje gehad bij de levering om hem in op te bergen.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz