Beste baby swing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Baby swings test van 2017

 

 

Als je een baby hebt, dan moet je soms manieren bedenken om het kind even bezig te houden zodat jij tijd hebt voor jezelf of tijd hebt om andere dingen in huis te doen. Een baby swing is daarvoor een hele goede optie. Met dit product kan jouw baby zich vermaken, terwijl jij kan koken, lezen etc. Bekijk de opties hieronder voor de beste baby swing.

 

 

Little World Dreamday

 

De Baby Swing Little World Dreamday is het ideale product om jouw baby te vermaken. Dit product is voorzien van vrolijke geluidjes voor uw baby en het heeft 5 standen waarin je de swingsnelheid kunt stellen.

Het zitje van de schommel kun je ook in twee standen stellen. Het heeft een handige afneembare boog, waaraan er twee speeltjes zijn gehangen. Dit product komt met een adapter, maar je zou het ook op batterijen kunnen gebruiken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een baby swing aanbieding. De meeste kopers zijn wel blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is comfortabel voor het kind.

Dit product is duurzaam en handig in gebruik voor ouders die hun kinderen even erin willen plaatsen om andere dingen gedaan te krijgen. Het heeft ook nog een leuk en fraai design.

 

 

 

 

 

 

 

Baninni Stellino

 

De Baby Swing Baninni Stellino is geschikt voor kinderen van 3 tot 9 kg. Het heeft een afneembare speelboog met 3 speeltjes en is voorzien van maar liefst 16 verschillende melodietjes.

Je kunt het zitje in twee posities stellen en je hebt de keuze uit 5 verschillende standen voor de swingsnelheid. Dit product kun je opvouwen en gemakkelijk opbergen of overal meenemen. Het is voorzien van een comfortabele en afneembare hoofdsteun. De bekleding is afneembaar, zodat je het kunt wassen.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reacties te lezen. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind.

Dit product is van goede kwaliteit en het heeft ook een goede prijs. Voor deze kopers is dit product een top product. Alleen vinden sommige kopers dat de handleiding om het in elkaar te zetten onduidelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

Xadventure swing X line Chardonnay

 

De Xadventure swing X line Chardonnay is geschikt voor pasgeboren baby’s tot kinderen met een maximaal gewicht van ongeveer 9 kg. Je kunt de snelheid van de swing in 5 standen stellen.

Dit product is voorzien van een Micro Control Technology en zorgt ervoor dat de swing stabiliseert en de swingsnelheid controleert. Het is voorzien van twee leuke speeltjes en 8 verschillende melodietjes.

De poten zijn voor de veiligheid voorzien van antislipvoetjes. Je kunt de bekleding gemakkelijk weghalen en wassen.

Er zijn tot nu toe alleen positieve reviews te lezen over dit product. Alle kopers zijn blij met dit product, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind. Een leuk product, waarin jij jouw kind kunt leggen om even te spelen. Het is wel niet geschikt voor een middagdutje. Zij geven positief advies voor dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Bright Starts Buzzy Bloom

 

Met de Baby Swing Bright Starts Buzzy Bloom zal jouw baby echt plezier beleven. Dit product heeft 6 schommelstanden, waarvan de snelheid automatisch wordt aangepast en het heeft ook 6 liedjes waaruit je kunt kiezen.

Je kunt dit product opklappen, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen of kunt meenemen. Het is voorzien van een hoofdverkleiner die je kunt weghalen om te wassen en het zitje biedt extra steun en comfort.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope baby swings en dat kun je merken aan het aantal reviews die zijn geplaatst voor dit product.

Er is tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst voor dit product. Deze gebruiker is blij met deze baby swing, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind. Het heeft ook nog een fraai design.

 

 

 

 

 

 

 

T2535 Precious Planet Cradle Swing

 

Met de T2535 Precious Planet Cradle Swing zal jouw baby eindeloos veel plezier beleven. Dit product is geschikt voor kinderen met een maximaal gewicht van 9 kg. De rugleuning kun je in 2 posities verstellen en dit product is voorzien van een 3 punt gordelsysteem. Het heeft 3 leuke en zachte diertjes aan de verstelbare mobiel.

Bij dit product kun je kiezen uit 6 verschillende schommel snelheden en 2 schommel richtingen. Het is ook voorzien van verschillende melodietjes en natuurgeluiden. Genoeg bezigheid voor de baby, voor wanneer jij enkele dingen in huis gedaan wilt krijgen. Je kunt het kind gemakkelijk erin leggen, terwijl jij even bezig bent.

Voor dit product zijn er nog geen reviews geplaatst. Het is mogelijk dat mensen dit product wel gekocht hebben, maar hun ervaring nog niet gedeeld hebben. Zonder gebruikerservaring is het moeilijk om een advies te geven over dit product.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz