Beste babyfoon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Babyfoons test van 2017

 

 

Wil je graag nog even andere dingen doen, terwijl jouw baby ligt te slapen in de babykamer? En dat ook nog zonder je zorgen te maken van wat er in de kamer gebeurt? Dan kun je liever een babyfoon aanschaffen. Afhankelijk van het model, kun jij alles horen of zelfs zien van de babykamer. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste babyfoon.

 

 

Luvion Essential

 

De Luvion Essential – Babyfoon met camera is het ideale product om te gebruiken in de baby- of kinderkamer. Met dit product kun jij in je eigen kamer slapen en heb je toch nog toezicht op het kind.

Dit product biedt een aantal mogelijkheden zoals nachtzicht om in het donker te kunnen zien en een terugspreekfunctie zodat je met je baby kunt praten. Met de camera heb je ook een digitale zoomfunctie en je kunt meerdere camera’s aansluiten op dit product. Het heeft een temperatuur weergave en heeft leuke slaapliedjes om je kind te sussen.

Voor dit product zijn er veel reviews te lezen. De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk. De display en het geluid van de babyfoon is helder. Voor sommige kopers heeft dit product een matige geluidskwaliteit en is het kwetsbaar. Het heeft ook nog een korte stand-by tijd.

 

 

 

 

 

 

Philips Avent SCD560/0

 

De Philips Avent SCD560/00 – DECT-babyfoon biedt zoveel mogelijkheden. Dit apparaat is voorzien van DECT-technologie en zorgt ervoor dat andere apparaten in de buurt geen storing veroorzaken.

Met dit apparaat heb je zelfs buiten het huis bereik en je hebt een terugspreekfunctie. Het geeft helder geluid en is ook voorzien van leuke liedjes om je baby te sussen. Met de temperatuursensor kun je de temperatuur van de babykamer in de gaten houden.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product. De babyfoon is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk. Het biedt ook vele gebruiksmogelijkheden waardoor het handig in gebruik is.

Het heeft een heldere microfoon en je hebt goede ontvangst in heel het huis en rondom het huis. Voor deze kopers is dit een top product. Enkele kopers vinden dat het een onhandige afmeting heeft en een korte stand-by tijd.

 

 

 

 

 

 

 

Alecto DBX-85 ECO

 

Met de Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon kun je jouw baby in de gaten houden terwijl je met andere dingen bezig bent. Dit product heeft een eenvoudige bediening en biedt goede geluidskwaliteit.

Je kunt de gevoeligheid voor geluiden instellen. Het behoort tot de Eco reeks, dat betekent dat het een laag stralingsniveau heeft en minder snel opgeladen hoeft te worden.

Bij het leeg raken van de batterij ontvang je een handig geluidssignaal. Het biedt ook de mogelijkheid om terug te praten.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een babyfoon aanbieding. En dat is het ook voor de meeste kopers, want het overgrootste deel van de gebruikers is wel tevreden met dit product. Dit product heeft een fraai design en is gebruiksvriendelijk. Het is een product van goede kwaliteit. Voor enkele kopers is dit product van slecht kwaliteit, want het bereik valt tegen.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Avent SCD630/26

 

De Philips Avent SCD630/26 – Digitale videobabyfoon is een geweldig product om jouw baby in de gaten te houden, terwijl het kind slaapt. Het heeft leuke liedjes en een nachtlampje die je kunt aanzetten voor je baby.

Het heeft een groot display met helder beeld en geluid. Als je buiten bereik bent of als de batterij leeg loopt, dan krijg je een melding op de ouderunit. Met dit product heb je bereik binnen een ruim gebied en kun je ook de temperatuur in de gaten houden.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope babyfoons. Ondanks de hoge prijs heeft dit product toch een aantal reviews die je kunt lezen.

Als je de reviews leest, dan merk je dat de meeste kopers wel tevreden zijn met dit product, want het heeft een helder display en het is gebruiksvriendelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Sannce HD Smart WiFi Remote IP Cam

 

Met de HD Smart WiFi Remote IP Cam ben jij altijd op de hoogte van wat er in de babykamer gebeurt. Dit product heeft een gecodeerd signaal en zorgt voor een veilige en storingsvrije verbinding.

Het heeft een hoogwaardige camera met een zoomfunctie en nachtzicht, zodat je ook in het donker jouw baby in de gaten kunt houden. Het heeft een sterke microfoon die zorgt voor helder geluid. Je kunt dit product in combinatie met een handige app gebruiken en het ook van een afstand bedienen.

Voor dit product zijn er alleen positieve beoordelingen te lezen. De kopers zijn blij met dit product want het is van goede kwaliteit en heeft een helder display. Het is ook gebruiksvriendelijk en biedt genoeg mogelijkheden.

Deze kopers geven positief advies voor dit product. Het enige minpunt is dat het geen Nederlandse beschrijving heeft.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz