Beste babymatras

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Babymatrassen test van 2017

 

Een babymatras koop je niet zomaar, want je wilt wel zeker weten dat het de beste babymatras is voor je kind. Wil je dat de kinderen in de buurt van je slapen, maar toch in hun eigen bedje dan is het zeker handig om zo een matras in huis te hebben. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen en ook verschonen. Gelukkig zijn er nog goedkope babymatrassen te vinden van een goede kwaliteit. Lees hieronder de beschrijving van 5 verschillende babymatrassen.

 

 

Betaalbaar-slaapcomfort 60×120 cm

 

De Baby Matras – 60×120 cm is geschikt voor een ledikant bed en is gemaakt van ventilerend luxury foam comfort schuim. Dat betekent dat deze matras heel comfortabel kan aanvoelen.

En dat merk je ook aan de reviews van de gebruikers. Haast elke koper is tevreden met dit product. Niet alleen omdat het comfortabel is, maar het is ook van goede kwaliteit.

Doordat er een continue conformiteit aanwezig is, heeft deze babymatras ook een ergonomische verantwoorde functie. Een ander voordeel is dat je de hoes van de matras kunt verwijderen om het te wassen of te verschonen. Hoewel de matras vrijwel stevig is, is het ook nog licht. Dat kan heel erg handig zijn om te gebruiken voor wanneer uw kindje ziek is.

Dit product heeft trouwens ook een geweldig prijskaartje, want een soortgelijke babymatras kan al gauw tweemaal duurder kosten in een babywinkel. Je kunt de verkoop van dit product dus wel een babymatras aanbieding noemen.

 

 

 

 

 

 

 

ABZ HR40 Comtex 70×150 cm

 

De ABZ HR40 Comtex – Junior matras 70×150 cm is een matras die een warmte-vasthoudende laag heeft en gemaakt is van veerkrachtig koudschuim.

Deze matras is iets groter dan een babymatras omdat hij ook voor peuters geschikt is. Je kunt deze matras dus langer gebruiken en langer genieten van uw investering.

Verder heeft de matras een keurmerk en voorkomt ook rugklachten. Je kunt de matras gebruiken voor een ledikant bed. Volgens de ervaring van de kopers van dit product is deze matras stevig (niet te hard), maar toch comfortabel. De matras zakt niet weg als je erop gaat liggen, maar voelt toch zacht aan.

Het is daarom voor hen een product van goede kwaliteit. Een nadeel van dit product is dat het geen hoes heeft dat je kunt weghalen om te verschonen. Dit product behoort, gezien het prijskaartje, niet tot de categorie van goedkope babymatrassen die er te vinden zijn.           

 

 

 

 

 

 

 

ABZ Boxmatras 93 x 73 cm

 

Met de Boxmatras – met wasbare hoes – 93 x 73 cm kun je verschillende kanten op.

Het is een matras die bestemd is om in de box te plaatsen. Zo hoef je niet elke keer naar de slaapkamer om te kijken als alles goed is met uw kind.

U kunt zo een box gewoon in de woonkamer of waar u maar wilt plaatsen en uw kind erin leggen om een middagdutje te doen. Je kunt zo een matras ook gewoon op de vloer plaatsen van de woonkamer als je geen box hebt. De hoes van deze matras is antiallergisch en is afneembaar, dus je kunt hem weghalen om te wassen.

De meeste kopers van dit product vinden dat het een goede kwaliteit heeft en dat het handig in gebruik is. Daarnaast is de matras ook nog comfortabel en toch wel stevig, ondanks het maar 6 cm dik is.

 

 

 

 

 

 

 

Overige merken Ledikant Polyether 60x120cm

 

De Baby Matras – Ledikant Polyether 60x120cm zorgt voor goed ligcomfort en ondersteuning. De matras is 10 cm dik en je kunt het gebruiken voor een ledikant type bed.

Het is verder ook nog CFK vrij en antiallergisch. De hoes van deze matras is afneembaar, dus als je het wilt wassen kun je hem gewoon weghalen en daarna terugplaatsen. Dit maakt dat de matras handig in gebruik is, maar ook omdat je het overal kunt plaatsen waar je het wilt. Je kunt het bijvoorbeeld zelfs gebruiken als kampeerbedje.

De meeste kopers van deze matras raden dit product aan en geven een positief advies daarover. De matras heeft een mooi design en ligt comfortabel.

Het is een matras van goede kwaliteit. Vergeleken met de prijs van andere babymatrassen, valt de prijs van dit product ook mee.

 

 

 

 

 

 

 

ABZ Boxmatras 95 x 75 cm

 

De Boxmatras – Parkmatras met wasbare hoes – 95 x 75 cm is een matras dat 6 cm dik is. De hoes ervan is afneembaar zodat je het kunt wassen en het is ook antiallergisch.

Het is dus handig in gebruik. De matras heeft een hoge densiteit van de kern en het is ook nog veerkrachtig en vormvast.

De matras is verder tegen huisstofmijten en schimmels behandeld, dat wil zeggen dat de mijten, bacteriën en schimmels het niet zullen overleven. Als je de reviews leest, zijn de gebruikers van dit product er tevreden mee.

Ze vinden het een goed product met goede kwaliteit. De matras ligt comfortabel en voelt zacht aan. Sommige gebruikers vinden het formaat prima en andere gebruikers hadden de matras net iets groter gewild. De matras komt trouwens ook met een goede verpakking.