Beste badstoel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Badstoelen test van 2017

 

 

Wil jij graag jouw kind op een veilige manier in bad kunnen zetten en op zo een manier ook even je handen vrij hebben om zelf te genieten van een heerlijk bad? Dan kun je het best gebruik maken van een badstoel. Met dit product zal jouw kind plezier beleven in het water. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste badstoel.

 

 

Safety 1st Draaibaar Badring

 

De Safety 1st Draaibaar Badstoeltje is de ideale oplossing voor uw kind in bad. Dit product is veilig, want het heeft zuignappen aan de onderkant waardoor het stevig en goed vastzit.

Het heeft ook nog een opstaande rand, zodat het kind veilig in het badje kan zitten. Het is voorzien van een leuk draaiballetje waarmee het kind kan spelen. Handig van dit badje is dat je het 360 graden kunt draaien. Hierdoor kun je het kind aan alle kanten wassen en is het bovendien ook leuk voor het kind.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel een badstoeltje aanbieding. Bijna alle gebruikers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Dit product is ook comfortabel voor het kind. Het enige minpunt voor een gebruiker is dat het zitvlak wat glibberig is.

 

 

 

 

 

 

 

Thermobaby Aquababy

 

Met de Aquababy badring kan jouw baby nu veel plezier hebben in bad. Dit product is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, dus van 7 maanden tot ongeveer 16 maanden.

Het maximaal gewicht waarmee het belast mag worden is 13 kg. Het heeft vier krachtige zuignappen, waardoor het stevig in het bad vastgemaakt kan worden. Het heeft ook een hoge rugleuning en een armleuning om optimale ondersteuning aan jouw baby te bieden. Het zitvlak is voor extra veiligheid gemaakt van antislip.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst. De koper is tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind.

Het is ook veilig, want het heeft sterke zuignappen waardoor het stevig vast zit en geen scherpe randen die de huid van je baby pijn kunnen doen. Voor deze koper is dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Safety 1st Swivel

 

De Safety 1st Swivel Badzitje heeft een mooie en vrolijke blauwe kleur. Dit product is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden oud. Met dit zitje kan jouw kind op een veilige manier genieten in een badkuip.

Het heeft 4 stevige zuignappen, die je vast kunt maken aan de bodem. Hierdoor zal het zitje niet verschuiven in het bad. Op zo een manier heb jij ook even de handen vrij en kun je nog steeds genieten van een heerlijk bad.

Voor dit product zijn er tot nu toe twee beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met dit product en geven er positief advies over. Het is handig in gebruik en het heeft een goede prijs.

Dit product is ook nog comfortabel voor het kind. Het is gemakkelijk om vast te maken aan de bodem en je kunt de stoel ook draaien, wat handig en leuk is.

 

 

 

 

 

 

 

Quax Badring

 

De badring met een extra brede rugleuning is een geweldig product die je in bad kunt gebruiken voor uw kind.

Het zitje is voorzien van een brede rugleuning en jouw kind kan dus comfortabel in dit product zitten. Het heeft 4 sterke zuignappen die ervoor zorgen dat dit product stevig bevestigd wordt aan het bad.

Het heeft een indicator om aan te geven wat de maximale hoogte van het water mag zijn voor dit product. Het zitje is voorzien van een antislip oppervlak en er is een handige temperatuurmeter.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope badstoelen. En dat kun je merken aan het aantal reviews die geplaatst zijn voor dit product. Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit zitje en op basis daarvan kan er geen advies worden gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

Bébé-jou – badring

 

De bébé-jou – badring is het ideale product die jij als ouder kunt gebruiken voor uw kind. Met dit product heb je even je handen vrij, terwijl jouw kind aan het genieten is in bad en kun je zelf een heerlijk bad nemen. Dit product is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 maanden tot 16 maanden.

Het heeft 4 zuignappen die je eenvoudig op de bodem van het bad kunt vastmaken. Hierdoor is dit zitje stevig in het bad vastgemaakt en kan jouw kind op een veilige manier genieten.

Het heeft twee eendjes aan de voorkant, waarop je kunt drukken zodat het met water spuit. Nog meer speelplezier voor het kind.

Voor dit product zijn er ook nog geen reviews geplaatst. Het is mogelijk dat mensen dit product wel hebben aangeschaft, maar nog geen beoordeling hebben geplaatst ervoor. Omdat er nog geen gebruikerservaring is geplaatst, kan er op basis daarvan geen advies worden gegeven.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz