Beste BBQ grill

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

BBQ grills test van 2017

 

 

Tijdens de zomer of een warme dag nodig je graag vrienden uit in de tuin om lekker te barbecueën. Maak nu al je vrienden jaloers door een nieuwe BBQ grill te kopen om lekker al je vlees en groenten op te grillen. Wij hebben vijf verschillende producten vergeleken en op een rijtje gezet, maak voor jezelf uit welke de beste BBQ grill is.

 

 

Campingaz 4 Series Classic LS

 

De Campingaz 4 Series is een klassieke gasbarbecue met vele mogelijkheden. Je beschikt over veel opbergruimte voor kruiden en accessoires en je hebt een handig klaptafeltje aan de zijkant om de volgende lading vlees of groenten op te plaatsen.

Hij bestaat uit vier afzonderlijk regelbare roestvrijstalen branders en heeft ook nog een zijbrander om groenten, aardappelen of sauzen op te bereiden. Dankzij het Campingaz InstaClean Systeem is dit toestel gemakkelijk te onderhouden.

De online reviews geven een positief advies weer voor dit product. Het is handig in gebruik en eenvoudig te bedienen. De helft is rooster en de andere helft is bakplaat zodat je scampi’s niet in het vuur vallen. Je hoeft wel op te letten tijdens het poetsen voor de scherpe randen zodat je je niet verwondt.

 

 

 

 

 

 

 

Boretti Robusto Buitenkeuken

 

De Boretti Robusto beschikt over verschillende grillmogelijkheden dankzij het grillrooster en de bakplaat. Het grote kookoppervlak maakt het mogelijk om voor wel 16 personen te kunnen koken. Het ronde deksel zorgt verder voor een goede circulatie van de temperatuur. Ook dit toestel beschikt over een zijbrander en een zijtafel.

Kopers vinden deze bbq grill aanbieding echt top en dat zie je ook aan hun reviews. Het toestel is handig in gebruik en heeft een mooi Italiaans design. Het is van een goede kwaliteit en werkt prima.

Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten een ook duurzaam dus je zult er lang kunnen van genieten. Als je de zijbrander niet gebruikt kun je hem dichtklappen zodat je de ruimte kunt gebruiken om bijvoorbeeld vlees op te zetten. Het enige minpunt is de prijs, door de hoge prijs behoort dit toestel niet tot de goedkope bbq grills.

 

 

 

 

 

 

 

Tepro Toronto

 

De Tepro Toronto is een houtskoolbarbecue die beschikt over wielen zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Hij heeft vele grillmogelijkheden en heeft een traploos verstelbare hoogte van de houtskool. Om de temperatuur te bedienen hoef je enkel maar aan de slinger te draaien.

Deze tweedelige barbecue kan afgesloten worde met het deksel om de warmte gelijkmatig te verdelen. Dankzij de ingebouwde thermometer kun je de temperatuur in de grill goed in de gaten houden en weten wanneer je meer houtskool moet plaatsen. Hij wordt ook geleverd met accessoires zoals een flesopener en een bestekhaak.

De kopers zijn heel tevreden en vinden deze barbecue goedkoop voor de kwaliteit die je ervoor krijgt. Hij is eenvoudig te monteren en ook te verplaatsen dankzij de wielen. Hij is handig in gebruik maar wel niet comfortabel voor kinderen. Het draaisysteem werkt volgens één van de kopers ook niet optimaal.

 

 

 

 

 

 

 

LotusGrill Classic Tafelbarbecue

 

Deze tafelbarbecue kun je overal gebruiken: op je balkon, op een boot of op de camping! Hij is gebruiksklaar in 3 minuten en rookvrij omdat het vet niet op de houtskool kan druppelen.

Dankzij het luchtcirculatiesysteem is de temperatuur eenvoudig te regelen, de ventilator wordt aangedreven door een ingebouwde batterij.

Hij is gemakkelijk te onderhouden doordat je het grillrooster en de binnenste schaal in de afwasmachine kunt plaatsen. Het toestel wordt geleverd met een handige draagtas om hem nog beter mee te nemen naar waar je maar wilt.

De meeste gebruikers zijn tevreden over deze bbq grill aanbieding. Het toestel is handig in gebruik en heeft een goede kwaliteit. Enkele kopers vinden de prijs wel te hoog en vinden het apparaat niet geschikt voor dikke lappen vlees. Hij is wel gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

 

 

 

 

 

 

 

Weber Original Kettle

 

De Weber Original Kettle is een bbq grill met een diameter van 47 cm en werkt op houtskool of briketten.

Het deksel beschikt over een ingebouwde thermometer om de temperatuur in de grill altijd in de gaten de houden en het toestel beschikt ook over het unieke One-Touch reinigingssysteem om het eenvoudig schoon te maken.

Het toestel is niet te duur maar behoort toch niet tot de goedkope bbq grills. Hij werkt onder alle weersomstandigheden en het deksel van de barbecue is geëmailleerd.

Over dit product zijn tot nu toe nog geen online reviews geschreven door kopers. Op basis daarvan kunnen wij je geen advies geven over deze bbq grill aanbieding.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz