Beste beamer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Beamers test van 2017

 

 

Een beamer of projector komt altijd goed van pas, vooral voor grote filmfans. Beeld je eens in, een film bekijken op je grote witte muur met een beamer. Sluit daar nog eens je home cinema systeem op aan en je kunt jezelf wanen in je eigen bioscoop. Maar hoe vind je nu de beste beamer? Wij kunnen je op weg helpen want we hebben vijf verschillende beamer aanbiedingen vergeleken op basis van online reviews en voor jou op een rijtje gezet.

 

Philips PicoPix 3610

 

Deze mini beamer met ingebouwde WiFi maakt het makkelijk om draadloos bestanden te delen via je smartphone of tablet. Met de interne batterij kun je tot twee uur lang projecteren op een scherm of op een witte muur bij je thuis of op kantoor. Hij beschikt ook nog eens over een intern geheugen van 4GB en verschillende aansluitingen zoals HDMI en VGA.

De maximale beeldgrootte is 3 meter en de maximale projectieafstand is 5 meter. De lamp heeft een levensduur van 30000 uur maar hij is wel niet vervangbaar. Je kunt er geheugenkaarten in steken zoals MMC, SD en SDHC en hij speelt vele verschillende bestandsformaten af: AVI, BMP, DOC, FLV, MKV,…

De online reviews geven een positief advies over dit product. Koper vinden dat het gebruiksvriendelijk is en vele gebruiksmogelijkheden heeft. Het is een kleine beamer met een goede beeldkwaliteit. Enige minpuntje is de geluidskwaliteit die niet optimaal is.

 

 

 

VS314

 

De VS314 kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en gebruiken om foto’s, video’s en presentaties te projecteren. Dankzij zijn resolutie van 1920 x 1080 pixels wordt het beeld scherp  geprojecteerd. Hij beschikt over USB, TF, HD, VGA, AV en TV aansluitingen en werkt ook via bluetooth, Wifi of airplay.ñ

Het apparaat heeft een maximale beeldgrootte van 3 meter en een maximale projectieafstand van 3,8 meter. De LED lamp heeft een levensduur van 20000 uur. Door zijn lage prijs behoort hij ook tot de goedkope beamers.

Over dit product zijn enkel maar positieve reacties te lezen. De kopers zijn heel tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit en vinden het zowel zakelijk als privé een aanrader. Dit doordat hij maar iets groter is dan een zakformaat beamer maar toch nog altijd een top beeldkwaliteit levert. Een mooie beamer aanbieding!

 

 

 

Wireless Beamer | LED Projector

 

Deze Wifi LED projector ondersteunt HD en kan op afstand bediend worden. Hij beschikt over ingebouwde luidsprekers en behoort tot de goedkope beamers. Je kunt eenvoudig een verbinding maken met je telefoon, tablet of computer via WiFi.

De kleurweergave en helderheid zijn beiden van topkwaliteit en het beeldscherm kan een formaat bereiken tot wel 130”. De lamp heeft een levensduur van 20000 uur. Je kunt de grootte van het beeld naar voorkeur aanpassen en vanop afstand de zoomfunctie bedienen. Hij is verder nog uitgerust met een USB aansluiting.

Over dit apparaat is momenteel nog maar één online review geschreven maar deze geeft een positief advies. Hij maakt bijna geen geluid en je hebt een mooi beeld tijdens het gebruik. Je kunt hem ook perfect gebruiken om te gamen op groot scherm.

 

 

 

Sony VPL-HW40ES

 

Met deze Sony VPL-HW40ES ben je verzekerd van kwaliteit wanneer je een film wilt bekijken of een presentatie wilt geven. Dankzij de hoogwaardige SXRD schermen krijg je vloeiende 2D en 3D beelden en een helderheid van 1700 lumen met Contrast Enhancer bij het gebruiken van deze beamer. Hij beschikt over 2 HDMI ingangen en 1 VGA ingang.

Met de realiteitscreatie kun je Full HD beelden herstellen en ze zo dichter brengen vij het origineel van 1080p. Met de bioscoopmodus en heldere tv-modus heb je betere beelden in een goed verlichte kamer. Verder maakt hij nog weinig geluid door de stille ventilator, zo kun je je beter concentreren op je favoriete film of serie.

Over dit product zijn nog geen online reviews geschreven. Misschien heeft dit wel te maken met de hoge prijs van dit apparaat. Door gebrek aan reviews kunnen we jou geen advies geven over deze beamer aanbieding.

 

 

 

Epson EB-U04

 

Gebruik de EB-U04 om in Full HD kwaliteit te kunnen genieten van films, series of presentaties. Hij beschikt over een hele reeks van gebruiksvriendelijke functies en is gemakkelijk overal mee te nemen dankzij zijn draagbaar ontwerp.

Met deze beamer aanbieding kun je genieten van de kleinste details door de scherpe en heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen. Dit allemaal dankzij de contrastverhouding van 15000:1 van deze projector. Hij wordt geleverd met een afstandsbediening.

De gebruikers van deze beamer zijn er heel tevreden over en geven dus een sterk positief advies. Hij is gemakkelijk te installeren, is heel stil in de eco stand en geeft zowel ‘s avonds als overdag een prachtige beeldkwaliteit. Verder vinden de kopers hem ook top om te gamen dankzij zijn haarscherpe beelden.