Beste blu-ray speler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Blu-ray spelers test van 2017

 

 

Voor filmfanaten is het belangrijk om een film te kunnen bekijken in de best mogelijke kwaliteit. Als je niet tevreden bent met gewone DVD’s dan neem je beter een blu-ray speler in huis. Blu-ray discs hebben een veel betere HD kwaliteit om zo nog meer van je favoriete film te genieten. Wij hebben een lijstje samengesteld met vijf verschillende toestellen, lees verder en kies er de beste blu-ray speler uit.

 

 

Samsung BD-H6500

 

De Samsung BD-H6500 is een 3D Blu-ray speler met ingebouwde Wifi en 4K upscaling. Je kunt ook bestanden afspelen vanaf een USB stick of van een externe harde schijf. Het toestel beschikt ook over de nieuwste Smart Hub zodat je je gewone televisie kunt upgraden naar een Smart TV.

De kopers van dit apparaat geven een positief advies in hun reviews. De beelden zijn haarscherp en de geluidskwaliteit is top. Het toestel is gebruiksvriendelijk en beschikt over vele aansluitmogelijkheden. Ze vinden het apparaat eenvoudig te installeren en zijn ook heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding.

Enkele andere kopers vinden het toestel te kwetsbaar en zelfs lastig in gebruik. Eén persoon vindt het jammer dat er geen HDMI kabel meegeleverd wordt en een andere koper zegt dat het aansluiten van externe harde schijven niet altijd even goed verloopt.

 

 

 

 

 

 

 

Sony BDP-S6700

 

Ook de Sony BDP-S6700 is een 3D Blu-ray speler met 4K upscaling. Je full HD beelden worden verhoogd in kwaliteit zodat je kunt genieten van betere kwaliteit. Hij beschikt ook over een ingebouwde Wifi. Zo kun je draadloos verbinden met je netwerk om muziek te streamen en af te spelen. Het geluid heeft bioscoopkwaliteit dankzij de Dolby TrueHD en DTS-HD.

De meeste kopers vinden dit een topproduct en dat zie je ook aan hun online reviews. Het toestel is gebruiksvriendelijk en geeft haarscherp beeld. Het geluid is van topkwaliteit en is eenvoudig te installeren.

Anderen zijn er niet zo tevreden over. De Bluetooth werkt enkel als output dus je kunt geen muziek afspelen van je smartphone via Bluetooth. Er is ook maar één type audio aansluiting aan het toestel, dat is voor enkelen een minpunt.

 

 

 

 

 

 

 

Philips BDP2510

 

De Philips BDP2510 is een compacte Blu-ray speler met een directe USB ingang die je kunt gebruiken om externe media mee af te spelen.

Je kunt de ondertiteling veranderen van plaats op het scherm zodat de tekst nooit buiten het scherm valt. Hij heeft ook nog DVD upscaling tot Full HD beelden.

Kopers vinden deze blu-ray speler aanbieding echt top. Dankzij z’n lagere prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope blu-ray spelers. Het toestel geeft een haarscherp beeld weer en het geluid is prachtig.

Het apparaat is ook gebruiksvriendelijk en is eenvoudig te installeren. De afstandsbediening is ook simpel en het heeft een mooi design.

Het enige minpuntje is dat er geen display op het toestel zit, maar volgens de gebruikers is dat ook niet echt nodig.

 

 

 

 

 

 

 

LG BP350

 

De LG BP350 is meteen de goedkoopste blu-ray speler in ons lijstje. Het is een goed toestel om eenvoudig al je media mee te streamen. Je kunt er blu-ray DVD’s maar ook gewone DVD’s op afspelen. Via de USB ingang kun je makkelijk andere mediabestanden afspelen.

Met LG Smart TV heb je toegang tot een groot aantal entertainment opties en applicaties. Met de WiFi Direct functie kun je bestanden delen tussen verschillende apparaten zonder over een draadloze hotspot te beschikken.

De meeste kopers zijn tevreden over dit apparaat en geven dus ook een positief advies. Ze zijn tevreden over de beeld- en geluidskwaliteit en over de vele aansluitmogelijkheden. Het toestel is eenvoudig te bedienen, ook met de afstandsbediening, en de WiFi werkt perfect.

Volgens één koper werkte de automatische WiFi verbinding niet naar behoren maar hij heeft dit kunnen oplossen via de manuele verbinding. Een andere gebruiker zegt dat hij geen muziek kan streamen met zijn smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

Philips BDP3210

 

De Philips BDP3210 is een compacte Blu-ray speler die je kunt gebruiken om zowel Blu-rays en DVD’s als CD’s en digitale bestanden af te spelen. Gebruik voor die laatste de directe USB ingang. De speler sluit je eenvoudig aan op je TV met een HDMI kabel.

Je kunt dit apparaat zowel horizontaal als verticaal neerzetten of zelfs aan de muur bevestigen om ruimte te besparen. Het toestel beschikt over HD upscaling en Easylink voor gebruik met één afstandsbediening. De HDMI kabel is wel niet meegeleverd en je kunt er ook geen 3D films op afspelen.

Kopers van deze blu-ray speler aanbieding vinden het een goede aankoop. Ze zijn tevreden over het haarscherpe beeld en de geluidskwaliteit. Hij heeft ook een mooi design en genoeg aansluitmogelijkheden. Een minpunt is dat hij niet over een output beschikt voor audio.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz