Beste bordspel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Bordspellen test van 2017

 

Als je een gezellige tijd met de familie in huis of op een verjaardag wilt hebben, dan zijn bordspellen bijna onmisbaar. Haast elke familie heeft wel één of meerdere favoriete bordspellen. Deze spellen kunnen zorgen voor een spannende en leuke tijd samen. Ben je opzoek naar een nieuw spel, bekijk dan deze vijf spellen hieronder en kies het beste bordspel voor jou.

 

 

30 Seconds

 

Het bordspel 30 seconds is een spel dat geschikt is voor de leeftijd van 12 jaar tot 99 jaar. Er kunnen minstens 3 personen deelnemen aan dit spel tot een maximum van 20 personen.

Dit spel wordt met twee groepen gespeeld, waarbij er 5 begrippen op een kaart beschreven moeten worden. Hoe meer begrippen goed beschreven worden, des te meer velden van het speelbord veroverd worden. De speeltijd is ongeveer 30 minuten. Let wel dat dit de Nederlandse editie is en dat er vragen gesteld kunnen worden die te maken hebben met Nederland.

Gezien de reviews vindt het overgrote deel van de kopers dit product top en behoort het op deze manier wel tot de categorie van populaire bordspellen. Ze vinden het leuk, grappig en hebben eindeloos plezier. De meeste kopers geven een positief advies over het spel en de kwaliteit ervan. Enkele spelers vinden het snel uitgespeeld en dat de onderdelen te weinig of te klein zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Ticket to Ride Europe

 

Met het Ticket to Ride Europe – Bordspel reis je door de belangrijkste steden van Europa heen. Als je op zoek bent naar een leuk spel die ook wel leerrijk is, dan is dit spel wel aangeraden.

De speeltijd is ongeveer 60 minuten en je kunt het met 2 tot 5 deelnemers spelen. Dit spel is in het Nederlands en het is geschikt voor mensen tussen 8 en 99 jaar.

Een ideaal spel voor een klein groepje en het behoort zeker wel tot de groep van bordspellen voor kinderen. Het overgrote deel van de mensen die dit spel al gekocht en gespeeld hebben, vinden dit een leuk en spannend spel.

Het heeft een leuk concept en het zorgt voor eindeloos plezier. Daarnaast is het spel van goede kwaliteit. Enkele kopers hebben een andere mening en vinden dat het spel te kleine onderdelen heeft en moeilijk te gebruiken is. Daarnaast zijn er nog meer onderdelen nodig.

 

 

 

 

 

 

 

Escape Room The Game

 

Het Escape Room The Game – Gezelschapsspel is de winnaar van het jaar 2016. Dit spel is geschikt voor personen tussen de leeftijd van 16 en 99 jaar. Er kunnen 3 tot 5 personen meedoen met dit spel, dat ongeveer 60 minuten lang duurt.

Dit is een uitstekend spel voor mensen die houden van spanning en mysterie, want je zult met je partner een heleboel mysteries moeten oplossen. Doordat je codes moet ontcijferen, is het op zo een manier ook een training voor de hersenen. Dit spel is in het Nederlands. De meeste kopers vinden dit een leuk en gezellig spel.

Het heeft een leuk ontwerp en is spannend om te spelen. Daarnaast is het ook van goede kwaliteit. Enkele kopers vinden dat het spel moeilijk te gebruiken is en dat de onderdelen klein zijn. Ze hadden gehoopt op meer onderdelen.

 

 

 

 

 

 

 

Monopoly Junior

 

Als je op zoek bent naar leuke bordspellen voor kinderen, dan kun je het overwegen om het Monopoly Junior – Kinderspel te kopen. Dit spel is geschikt voor kinderen tussen 5 en 10 jaar en er kunnen 2 tot 4 kinderen meedoen aan het spel.

De speeltijd is ongeveer dertig minuten lang. Dit is dus het ideale spel voor ouders die hun kinderen op een gezellige manier bezig willen houden. Gezien de prijs kan je wel zeggen dat dit spel behoort tot de categorie van goedkope bordspellen. De meeste kopers vinden het een goed product met een goede kwaliteit en een leuk concept.

Het is een leuk spel dat niet moeilijk is en dus snel te begrijpen is voor de kinderen. Daarnaast duurt het spel niet te lang en zorgt toch nog voor een eindeloos speelplezier. Sommige kopers vinden dat er toch toezicht nodig is bij het spel en dat de onderdelen te klein zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Squla Familiebordspel

 

Het Squla Familiebordspel is geschikt voor een leeftijd van 4 tot 99 jaar. Het is dus een uitstekend familiebordspel waaraan de hele familie, van jong tot oud, kan deelnemen.

Aan dit spel kunnen 2 tot 4 personen meedoen en het duurt ongeveer 30 minuten. Dit spel is in het Nederlands. Het is een vraag- en antwoordspel dat voor elk niveau bestemd is en heel leerrijk is.

Er zijn bijvoorbeeld vragen over taal, geschiedenis, rekenen, natuur & techniek en aardrijkskunde. Volgens de reviews van de spelers heeft dit spel wel een goede kwaliteit.

Het heeft een leuk ontwerp en het zorgt voor eindeloos speelplezier. Echter vinden sommige kopers dat het kleine onderdelen bevat en dat het spel onder toezicht van een volwassene gespeeld moet worden. De vragen voor de volwassenen konden ook wel wat moeilijker zijn.