Beste broodbakmachine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Broodbakmachines test van 2017

 

Ben jij liever iemand dat zelf thuis brood bakt, zodat je familie of vrienden elke dag heerlijk en vers brood kunnen eten? Dan is een broodbakmachine precies wat jij nodig hebt. Hiermee hoef je jezelf niet te gaan uitsloven met een oven. Een broodbakmachine kan afhankelijk van het model zelf je deeg voor je kneden. Dat is super gemakkelijk. Lees hieronder de beschrijving van 5 broodbakmachines en kies de top machine voor jou.

 

 

Panasonic SD-ZB2512KXE

 

De Panasonic SD-ZB2512KXE Broodbakmachine heeft een uitneembaar bakblik en is ook geschikt voor cakedeeg. In deze machine kan er maximaal 600 gram broodgewicht gebakken worden. Kies zelf je ingrediënten om elke dag gezond en vers brood te bakken met deze machine.

Deze machine mengt je deeg zelf voor je en er is ook een aparte dispenser waarin je gist kunt plaatsen. Hierdoor rijst je deeg beter en wordt het brood lekker luchtig.

De kopers van dit apparaat zijn tevreden met dit product. Het is handig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Het is geluidsarm en bakt ook lekker brood.

Voor enkele gebruikers heeft het te weinig vermogen en is het niet duurzaam. Hoewel het niet behoort tot de categorie van goedkope broodbakmachines, vinden de meeste kopers dit product de investering wel waard. Dit apparaat ziet er ook nog mooi uit en is zeker een aanwinst in de keuken.

 

 

 

 

 

 

 

Inventum BM90

 

Met de Inventum BM90 – Broodbakmachine kun je brood bakken van 750 gram en 900 gram. Deze broodbakmachine heeft maar liefst 12 programma standen inclusief een supersnelle stand om binnen een uur brood te bakken. Dit apparaat is ook geschikt voor cakedeeg en je kunt er ook jam mee maken.

Er is zelf een signaaltoon die aangeeft wanneer je bijvoorbeeld rozijnen of noten moet toevoegen, dat is erg handig zodat je het niet vergeet. Je kunt zelf instellen hoe bruin je de korst wilt hebben.

De machine heeft een deksel met kijkvenster, zodat je naar binnen kunt kijken terwijl het apparaat bakt. Het heeft een uitneembaar blik en is gemakkelijk schoon te maken. De meeste kopers zijn tevreden met de prijs en kwaliteit van dit product.

Het is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken en het biedt genoeg mogelijkheden. Enkele kopers hadden moeite met de kwaliteit van dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Kenwood BM350

 

De Kenwood BM350 Broodbakmachine heeft maar liefst 14 programma’s waaruit je kunt kiezen en je kunt met dit apparaat brood bakken van 1 kilogram.

Dit apparaat is ook geschikt voor cakedeeg en het heeft de mogelijkheid om het brood na een uur nog warm te houden. Je kunt dit apparaat je deeg laten mengen en het geeft ook een signaal wanneer je de extra ingrediënten moet toevoegen. Je kunt verder met de instellingen ook zelf bepalen hoe bruin het brood moet zijn.

Het deksel heeft een venster, zodat je naar binnen kunt kijken om te zien hoe het brood bakt en kun je het proces in de gaten houden. Volgens de gebruikers maakt dit product heerlijke broden. Het is gemakkelijk te bedienen en is van goede kwaliteit. Dit product is gezien de prijs een voordelige koop.

Enkele gebruikers vinden dat het een matige kwaliteit heeft en dat het teveel geluid maakt.

 

 

 

 

 

 

 

Princess 152006

 

Met de Princess 152006 Broodbakmachine, bak je broden tot een maximaal gewicht van 900 gram. Dit apparaat heeft 15 verschillende programma’s en ook een jam functie.

Je kunt het apparaat je deeg laten kneden en je kunt ook zelf bepalen hoe bruin jij je brood wilt hebben. Na het bakken van het brood, is er een warmhoudfunctie dat het brood warm houdt. Dit apparaat heeft een lcd-display en het heeft ook een kijkvenster waarin je naar binnen kunt kijken om het proces in de gaten te houden.

Dit product komt met een maatschep en maatbeker en het heeft een uitneembaar anti aanbak blik. Hierdoor is het ook gemakkelijk om dit apparaat schoon te maken. Als je de reviews leest, dan zijn de gebruikers van dit product wel redelijk tevreden met de broodbakmachine. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een goede kwaliteit.

Echter hebben sommige gebruikers een andere mening, want voor hen is de kwaliteit van dit product matig. De timerfunctie en kleurfunctie werken niet optimaal. Verder mengt het deeg niet altijd goed.

 

 

 

 

 

 

 

Unold Backmeister Extra 68511

 

In de Unold Broodbakmachine Backmeister Extra 68511 kun je broden van maximaal 750 gram bakken. Dit apparaat heeft een uitneembaar blik en heeft maar liefst 9 programma’s.

Wat uniek is dat je kunt kiezen om 1 groot brood te bakken of 2 kleine daarvan. Het apparaat mengt zelf het deeg en je kunt ook stellen hoe donker je je brood wilt hebben. Je hebt de keuze uit 3 bruinbak niveaus en het bakt lekkere verse broden. De meeste kopers zijn tevreden met dit product en vinden dat het een goede kwaliteit en prijsverhouding heeft.

Het is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Het is ook nog een mooi apparaat, wat niet slecht staat in de keuken. Voor enkele gebruikers is dit product niet duurzaam en heeft het een matige kwaliteit. Daarnaast is het apparaat een beetje groot voor hen, waardoor het veel ruimte in beslag kan nemen in keuken.