Beste crosstrainer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Crosstrainers test van 2018

 

 

Heb jij geen tijd om een sportschool te bezoeken? Koop dan een crosstrainer om in jouw vrije tijd thuis te trainen. Met zo een apparaat kun je verschillende trainingsprogramma’s op verschillende niveaus uitoefenen en behaal jij jouw fitnessdoelen sneller. Je bespaart ook veel geld die je aan de sportschool uitgeeft. Koop daarom de beste crosstrainer en geniet van de voordelen.

 

 

Focus Fitness Fox 3

 

De Focus Fitness Fox 3 crosstrainer is het apparaat waarmee jij jouw fitnessdoelen kunt bereiken. Dit product is voorzien van een elektronische LED computer, waarmee je de instellingen kunt regelen.

Dit apparaat heeft 16 weerstandsniveaus waaruit je kunt kiezen en het is gemakkelijk te bedienen. Van het display kun je snel en gemakkelijk alle nodige informatie lezen zoals de tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, omgevingstemperatuur etc. Het heeft 18 trainingsprogramma’s en je kunt in totaal 5 verschillende gebruikersprofielen gebruiken op dit apparaat.

Niet alle gebruikers zijn helemaal tevreden over dit product, want het heeft scheve voetstukken en voelt instabiel aan. Daarnaast is het niet een aantrekkelijk product. Andere gebruikers vinden het een goed product, want het is kwalitatief en het is handig om te gebruiken. Dit product heeft ook een goede prijs en is gemakkelijk om in elkaar te zetten.

 

Koop bij bol.com (€349.2)

 

 

 

 

Christopeit CT-2

 

Met de Christopeit CT-2 crosstrainer kun je nu gaan werken aan een gezonde leefstijl. Het maximaal gewicht dat de gebruiker mag hebben is 100 kg. Het is een ideaal product voor de beginnende trainer die eenvoudige oefeningen wilt doen.

Dit apparaat heeft een modern design en zal passen in elke omgeving dat je het plaatst. Het is eenvoudig te bedienen door middel van een LCD display, waarop je belangrijke informatie kunt aflezen zoals de tijd, snelheid, hartslag, afstand. Je kunt de focus leggen op specifieke spieren die je wilt trainen.

Een crosstrainer aanbieding zou je dit product wel kunnen noemen, want het heeft ten opzichte van de andere producten een heel voordelige prijs. De gebruikers zijn in elk geval wel blij ermee, want de kwaliteit ervan is goed en het is gemakkelijk om te gebruiken. Het is gemakkelijk om in elkaar te zetten en het staat ook stevig.

 

Koop bij bol.com (€189)

 

 

 

 

Tunturi Cardio Fit C30

 

Met de Tunturi – Cardio Fit C30 crosstrainer kun jij nu gezond en fit blijven. Het is voorzien van een monitor waarop je alle belangrijke informatie kunt lezen. De monitor werkt op batterijen en is eenvoudig om te bedienen.

Dit product is ideaal als jij geen zware oefeningen wilt doen. Je hebt de keuze uit 8 weerstandsniveaus waarmee jij je conditie langzaam kunt opbouwen. De pedalen zijn groot en ergonomisch gemaakt zodat je comfortabel kunt trainen. Het is daarnaast ook een stil apparaat.

De meningen over dit product zijn verdeeld, want een deel geeft goed advies voor dit product en een ander deel is niet helemaal tevreden ermee. Het is niet een duurzaam product en het is ook niet aantrekkelijk. Daarnaast is het niet gemakkelijk om het in elkaar te zetten. Voor andere gebruikers heeft het juist een fraai design en is het handig om te gebruiken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

ProForm 520i

 

De ProForm 520i is voorzien van sensoren in de handgrepen die jouw hartslag kunnen meten.

De informatie van de meting kun je lezen op het 5 inch LCD scherm. Daarnaast kun je ook nog andere relevante informatie lezen zoals calorieverbranding, weerstand, afstand, tijd, snelheid etc. Deze informatie is handig en nodig, zodat je weet wat de resultaten zijn die jij hebt geboekt. Na het gebruiken kun je dit product gemakkelijk opbergen dankzij de transportwielen dat het heeft.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan heb je het eigenlijk al door dat dit niet 1 van de goedkope crosstrainers is. Dat is waarschijnlijk de reden dat er nog geen review is geplaatst voor dit product. Als jij van plan bent om dit product aan te schaffen, dan kun je de eerste persoon zijn die een review geeft hierover.

 

Koop bij bol.com (€849)

 

 

 

 

Kettler Verso 309

 

De Kettler Verso 309 crosstrainer is een topproduct als het gaat om trainingsapparatuur. Dit product is voorzien van een vliegwiel van 14 kg en er zijn verschillende trainingsprogramma’s waaruit je kunt kiezen.

Deze crosstrainer heeft 16 verschillende trainingsniveaus. Het is een ideaal product dat je kunt gebruiken om jouw fitnessdoelen te bereiken of te werken naar een gezondere leefstijl. Het maximale gewicht waarmee je dit product mag belasten is 130 kg.

Het is voorzien van transportwielen, zodat je dit product gemakkelijk en snel kunt verplaatsen. De tree vlakken en hoogte zijn verstelbaar. Dit product is aan de onderkant voorzien van antislip en zal niet verschuiven als je aan het trainen bent. Het heeft in de handgrepen sensoren die je polsslag meten. De resultaten hiervan kun je op de training computer aflezen.

Er zijn ook nog geen reviews te lezen voor dit product.

 

Koop bij bol.com (€599.95)

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of