Beste duo wandelwagen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Duo wandelwagens test van 2017

 

 

Als je twee kinderen hebt die niet zoveel verschillen in leeftijd of misschien wel een tweeling, dan is een duo wandelwagen wel een ideaal product voor jou. Met dit product kun je gemakkelijk op stap gaan met je kinderen en zitten ze gezellig bij elkaar. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste duo wandelwagen voor je kinderen.

 

 

Hauck Duett 2

 

Met de Hauck Duett 2 duo wandelwagen heb je zoveel opties. Je kunt dit product gebruiken voor 1 of 2 kinderen van verschillende leeftijden, zoals een pasgeboren baby en een peuter.

Het heeft een lichte aluminium frame dat wendbaar is vanwege de zwenkwielen en vergrendelbare voorwielen. Het heeft een reiswieg met dekzeil, die je kunt ombouwen tot een zitting. Als je de onderste zitting wilt gebruiken, dan is dit product voorzien van wielbeschermers.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reacties te lezen. Sommige gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft een compact design zodat je gemakkelijk in en uit deuropeningen kunt rijden. Dit product heeft een goede prijs en het is comfortabel voor het kind. Andere kopers vinden dit product niet duurzaam en het is oncomfortabel voor het kind, want er is geen plek voor de voeten van het tweede kind.

 

 

 

 

 

 

 

Renolux Blauw

 

De Duo kinderwagen blauw is praktisch en biedt veel mogelijkheden. Het is een ideaal product voor gezinnen die kinderen hebben die niet zoveel in leeftijd verschillen met elkaar, zoals een baby en een peuter.

Het achterste gedeelte is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot een gewicht van ongeveer 15 kg. Het voorste gedeelte is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Het is voorzien van een comfortabele 5 puntsgordel en een grote luifel. Het heeft een handige regenhoes erbij. Dit product kun je gemakkelijk compact inklappen. De stoelen zijn in positie verstelbaar.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een duo kinderwagen aanbieding en dat is het ook voor de twee personen die dit product hebben aangeschaft. Voor hen heeft dit product een fraai design en is het handig in gebruik. Dit product is comfortabel voor het kind.

 

 

 

 

 

 

 

Hauck Roadster Duo SLX

 

De Hauck Roadster Duo SLX is een veilige duo wandelwagen waarmee je met het hele gezin op stap kunt. Je kunt dit product gebruiken vanaf de geboorte.

Het biedt een aantal opties zoals de rugleuningen, voetsteunen en zonnekapjes die versteld kunnen worden. De voorwielen kunnen 360 graden draaien en maken dit product heel wendbaar, zelfs met twee kinderen erin.

Je kunt dit product gemakkelijk opvouwen, omdat het een centraal vergrendelingssysteem heeft. Het is een veilig product, want het is voorzien van een 5-punts gordelsysteem, een voorbeugel en schouderpads. Het heeft ook een ruime boodschappenmand waarin jij ook spullen kunt opbergen.

Voor dit product staat er tot nu toe maar 1 review geschreven. De koper is blij met dit product, want het is comfortabel voor het kind en het heeft een goede prijs. Dit product heeft ook een goede kwaliteit, dus deze koper geeft positief advies voor dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Top Mark

 

De Top Mark duo kinderwagen is het ideale product om jouw baby en peuter samen op pad mee te nemen. Dit product is goed wendbaar vanwege de grote zwenkwielen die het heeft aan de voorkant.

Het maximale gewicht per zitting is ongeveer 15 kg. De bekleding kun je eraf halen en wassen. De rugleuning is verstelbaar en het is voorzien van een regenhoes en zon/windkappen. Voor de veiligheid heeft het een punt harnasgordel. Het is voorzien van een grote mand, waarin jij al je spullen kunt zetten en een afneembaar speelblad of voorbeugel.

Er is tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst voor dit product. De koper is zeer tevreden ermee, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind. Dit product is van goede kwaliteit, want het is duurzaam. Voor deze koper is dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Kees K2 Plus

 

Met de Kees K2 Plus duo wandelwagen kunnen jouw kinderen gezellig naast elkaar op pad gaan. Je kunt dit product gebruiken in combinatie met de K2 Babynest Plus met kapje, die los te verkrijgen is.

Je kunt het dan gebruiken voor kinderen vanaf de geboorte. Dit product kun je gemakkelijk opvouwen totdat het compact wordt. Het heeft een ideale breedte, waardoor je met gemak door iedere deur heen kunt gaan.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope duo wandelwagens en dat kun je merken aan het aantal reviews die er voor dit product geplaatst zijn. Er is tot nu toe nog geen review geplaatst voor dit product en dat zou met de hoge prijs van dit product te maken kunnen hebben.  Omdat er nog geen ervaring van een gebruiker is geplaatst, is het moeilijk om een advies over dit product uit te brengen.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz