Beste fiets GPS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Fiets GPS’en test van 2018

 

 

Met een fiets GPS kun je de afstand en de route bijhouden die je hebt afgelegd met je fiets. Als je apparaat over kaarten beschikt kun je zelf ook routes uitstippelen of zelfs downloaden om met vrienden of familie te rijden. De volgende toestellen zijn van topkwaliteit en krijgen positieve beoordelingen van andere kopers. Het is nu aan jou om er de beste fiets GPS uit te kiezen.

 

 

Mio Cyclo 200

 

De Mio Cyclo 200 beschikt over kaarten van West-Europa en je krijgt ook gratis kaartupdates. Het touchscreen van het apparaat is waterdicht dus je kunt dit artikel ook in de regen gebruiken. Met de Surprise Me functie kun je de tijd en afstand kiezen die je wilt rijden en de GPS zal drie verschillende routes uitstippelen.

Het is een ideale aankoop voor mensen die zoeken naar goedkope fiets GPS’en. Het beeldscherm kun je goed aflezen, zelfs in zonlicht, en geeft aanwijzingen bij elke afslag. De batterij heeft een gebruiksduur van wel 10 uur en is oplaadbaar.

De meeste kopers vinden de fiets GPS van Mio een voordelige koop, vooral vanwege de goede kwaliteit van het product. Hoewel dit één van de goedkopere fiets GPS’en is, vinden enkele gebruikers de prijs te hoog. Het toestel is eenvoudig in gebruik en het beeldscherm is duidelijk af te lezen.

 

 

Polar V650 HR

 

De Polar V650 HR is een fiets GPS met een hartslagsensor. Je kunt met dit toestel je prestaties goed bijhouden. De metingen van je sessies worden opgeslagen op de Flow webservice van Polar die helemaal gratis is.

Dit apparaat heeft ondersteuning voor OpenStreetMap zodat je gratis kaartgegevens kunt downloaden van gebieden. Het beeldscherm is touchscreen en is volledig in kleur. Aan de voorkant van het apparaat is een LED lampje die automatisch inschakelt als het donker wordt. Met de ingebouwde barometer kun je de hoogtes in de gaten houden.

De gebruikers van dit toestel zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en het is ook eenvoudig om te installeren. De functies werken uitstekend en de batterij gaat lang mee. Het apparaat heeft echter ook een minpunt: het kan niet communiceren met een Samsung S6.

 

 

Wahoo ELEMNT Bolt

 

Deze GPS navigatie voor op de fiets beschikt over Bluetooth 4.0 en wordt geleverd met een gratis applicatie die aansluit op de GPS. Zo kun je makkelijk je resultaten delen met andere mensen en al je informatie analyseren. Het beeldscherm beschikt over achtergrondverlichting zodat je de informatie eenvoudig kunt aflezen.

Het apparaat is uitgerust met LED QuickLook indicatoren die je kunt programmeren om een bepaalde snelheid of kracht aan te houden. Verder beschikt het toestel ook nog over ANT+, Wifi, en ook een USB aansluiting. De batterij heeft een levensduur van 15 uur.

Deze fiets GPS aanbieding is eenvoudig om te installeren en is makkelijk in gebruik. Volgens een koper beschikt het niet over live GPS en moet je dan in samenwerking met de app op je smartphone de route volgen om niet verkeerd te rijden. Het beeldscherm is goed leesbaar, zelfs in zonlicht.

 

 

Garmin Edge 1000

 

De Garmen fiets GPS beschikt over een kleuren touchscreen die je ook met handschoenen en in de regen kunt bedienen. Dit toestel wordt geleverd met een snelheidssensor, hartslagmeter en cadanssensor. Als je de afstand ingeeft die je wilt rijden geeft het apparaat je drie mogelijke route opties.

Je kunt de informatie uploaden naar Garmin Connect Mobile om je ritgegevens te verwerken en ook te delen met anderen. Het toestel kun je verbinden met je smartphone en zo kun je zien op je GPS wanneer je oproepen ontvangt. Verder geeft het ook weersinformatie weer.

De routes van deze fiets GPS aanbieding worden vlug bepaald en de kaarten zijn duidelijk. De prijs en de kwaliteit van het apparaat zijn in verhouding en de behuizing is stevig. Bijna alle kopers vinden het een topproduct.

 

 

Garmin Edge 820

 

Met dit apparaat kun je makkelijk navigeren met je fiets door verschillende gebieden maar je kunt ook nog je sportieve prestaties meten. Het toestel beschikt over een GroupTrack functie zodat je kunt weten waar andere fietsers zich bevinden.

Deze fiets GPS aanbieding wordt geleverd met een borstband om je hartslag te meten en je kunt ook makkelijk bijhouden hoeveel kilometers je gefietst hebt. De batterij heeft een levensduur van 15 uur en het beeldscherm is duidelijk.

Volgens de kopers is de kwaliteit van dit product top en is het handig in gebruik. Het toestel beschikt over vele verschillende mogelijkheden en de communicatie met je smartphone verloopt uistekend.

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar