Beste fietsnavigatie GPS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Fietsnavigatie GPS’en test van 2017

 

 

Als je graag fietstochten maakt maar niet altijd weet naar waar je moet rijden dan is een fietsnavigatie GPS de oplossing voor jou! Natuurlijk zijn er heel veel aanbiedingen dus is het moeilijk om een keuze te maken. Daarom hebben wij verschillende apparaten vergeleken op basis van online reviews en ze even op een rijtje gezet. Neem een kijkje en beslis zelf welke voor jou de beste fietsnavigatie GPS is!

 

 

Garmin Edge 1000 Europa

 

De Garmen Edge 1000 fietsnavigatie heeft een touchscreen en je kunt hem ook in de regen bedienen. Met de voorgeladen Garmin fietskaart kun je meer wegen ontdekken, zelfs offroad! Je kan jezelf meten met anderen via Garmin Connect segmenten en real-time resultaten op je apparaat.

Dankzij de functie voor rondritten kun je gemakkelijk een route uitstippelen. Je voert de afstand in die je wilt rijden en de Edge 1000 berekent 3 verschillende fietsroutes voor je.

Hij heeft een touchscreen met sensor om de helderheid van het scherm aan te passen naargelang het licht in de omgeving. Je kan hem koppelen aan een smartphone voor allerlei communicatiefuncties.

Koper van dit product vinden het een topnavigatiesysteem en geven een positief advies. In bijna alle reviews zijn ze het er over eens dat het apparaat de routes snel bepaalt en dat hij duidelijke kaarten heeft. Wel vinden sommigen dat de batterijduur ondermaats is en dat hij nogal duur is.

 

 

 

 

 

 

 

Mio Cyclo 505 HC – West-Europa

 

Deze fietsnavigatie GPS aanbieding is licht van gewicht en gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over ingebouwde WiFI en standaard geïnstalleerde fiets- en wegenkaarten.

Met de Surprise Me-functie kun je kiezen uit drie verschillende routes gebaseerd op de tijd, afstand of bestemming van jouw keuze.

Ook handig is de Shake and Share functie, hiermee deel je eenvoudig je geselecteerde route met je vrienden door je Mio Cyclo 505 HC op en neer te bewegen, je vrienden moeten natuurlijk over dezelfde fietsnavigatie beschikken. Verder biedt hij ook trainingsprogramma´s voor buiten en binnen.

De online reviews geven enkel maar positief advies voor deze fietsnavigatie aanbieding. Hij is gebruiksvriendelijk en heeft duidelijke kaarten.

De Surprise Me-functie is heel leuk en het trainingsprogramma is ideaal. De kaarten zijn altijd goed af te lezen, zelfs bij regen of fel zonlicht. Verder werkt de WiFi ook perfect en kun je gemakkelijk routes overzetten.

 

 

 

 

 

 

 

Garmin Edge Touring

 

De Edge Touring beschikt al over opgeladen fietskaarten van Europese landen zodat je gemakkelijk kunt navigeren van één punt naar een ander. Je kunt kiezen welk soort fiets je gebruikt om zo een gepersonaliseerde route te ontvangen. Rijd je bijvoorbeeld met een mountainbike dan zal de gps eerder voor onverharde wegen kiezen.

Met de rondritten functie krijg je drie mogelijke ritten op basis van het aantal kilometers die je wil afleggen. Je kan ook gewoon ritten van anderen downloaden naar je gps en ook je eigen ritten delen met anderen. Hij is waterbestendig en behoort ook tot de goedkope fietsnavigatie GPS’en.

Ook hier zijn de online reviews positief. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, heeft duidelijke kaarten en bepaalt snel de routes. Het is even puzzelen in het begin maar eens je weet hoe hij werkt is het perfect. Je krijgt kwaliteit voor een aanvaardbare prijs.

 

 

 

 

 

 

 

Mio Cyclo 305

 

De Mio Cyclo 305 is geschikt voor iedereen. Hij is eenvoudig te bedienen en heeft voorgeladen kaarten van West-Europa.

Ook hier heb je de Surprise Me-functie om een verrassende fietsroute te gebruiken. Hij meet tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, enzovoort.

Je kan je routes en trainingsgeschiedenis opslaan en zelfs delen. Hij heeft een waterdichte en schokbestendige behuiziging en kan gekoppeld worden aan verschillende apparaten zoals een wielsensor of een hartslagsensor.

De meningen van kopers zijn vooral positief maar toch zijn er enkele minpunten. Hij is makkelijk op je fiets te monteren en heel eenvoudig in gebruik.

Kilometerteller werkt perfect en je kan ook gemakkelijk routes opnemen en thuis bekijken. Het scherm is wel moeilijk af te lezen bij fel zonlicht en het duur nogal lang om een route te herberekenen.

 

 

 

 

 

 

 

Falk Pantera 32

 

De Falk Pantera wordt geleverd inclusief kaarten van wel 25 Europese landen! Hij beschikt over een touchscreen die goed leesbaar is in zonlicht en heeft een robuuste behuizing.

Hij is waterdicht en heeft verder nog een barometer, 3D kompas en een G-Sensor.

Ideel voor bergtraining dankzij de 3700 geïntegreerde pashoogtes en met het realtime-hoogteprofiel weet je altijd wat er je nog te wachten staat. Hij komt ook nog inclusief een fietshouder.

Over dit product zijn nog geen reviews geschreven dus we kunnen je geen advies geven op basis daarvan.

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz