Beste gereedschapskist

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Gereedschapskisten test van 2018

 

 

Je weet maar nooit wanneer je een schroef moet vastdraaien of een nagel in de muur moet kloppen. Het is dus altijd beter om verschillend gereedschap bij je thuis te hebben. Koop daarvoor een gereedschapskist, dan ben je op alles voorbereid. Neem een kijkje naar de volgende vijf producten en kies er zelf de beste gereedschapskist uit.

 

 

Swiss Kraft

 

Met deze 326-delige gereedschapskist zit je nooit meer zonder het juiste gereedschap om klusjes in en rond het huis af te werken. De kist is gemaakt van aluminium en beschikt over stevige wielen en een telescopisch handvat om het makkelijk te verplaatsen. De laden van de kist zijn uittrekbaar en het gereedschap is gemaakt van chroom vanadium.

De kist bevat onder meer een universeel mes, een klauwhamer, een meetlint, een waterpas, verschillende soorten tangen, verschillende schroevendraaiers, een dopsleutel, kleine ijzerwaren en nog veel meer.

De meeste kopers geven positief advies over dit product maar toch zijn er ook enkele negatieve punten. De gebruikers zijn tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en vinden de kist handig in gebruik. Het gereedschap is van stevig materiaal en is mooi gesorteerd. Voor één koper is het materiaal niet stevig en blijven sommige stukken niet in hun houder zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Kreator KRT951009

 

Met de Kreator KRT951009 gereedschapskist heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. De kist is goed gevuld met 89 verschillende stukken gereedschap die gemaakt zijn van chroom vanadium. Je kunt deze koffer dragen via het rubberen handvat en de hoeken van de kist zijn verstevigd om hem niet te beschadigen bij het neerzetten.

De kist bevat verschillende dopsleutels, schroefbits, schroevendraaiers, tangen, een breekmes, een bankhamer, een rolmeter en nog veel meer. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope gereedschapskisten.

Apart van het feit dat er geen waterpas in de kist zit zijn alle reviews positief. De kopers zijn tevreden over de goede kwaliteit en de lage prijs van dit product. De koffer is handig in gebruik en het gereedschap is duurzaam. Alles is mooi gesorteerd en je kunt er de meeste klussen mee afwerken.

 

 

 

 

 

 

 

Stanley met automatische vergrendeling

 

De Stanley gereedschapskoffer met automatische vergrendeling is perfect om al je gereedschap in op te bergen. Het gaat enkel over de koffer dus bij de aankoop krijg je er geen gereedschap bij. Je kunt alles mooi organiseren en kleine spulletjes zoals nagels en schroeven kun je in het deksel wegsteken.

De kist beschikt verder nog over een brede soft-grip handgreep om hem mee te dragen. Het product wordt verkocht voor een lage prijs maar je koopt natuurlijk enkel maar de gereedschapskist zonder het gereedschap erin.

De meeste kopers zijn tevreden over de prijs en de kwaliteit van dit product. Ze vinden de kist ook handig in gebruik en vinden het ook stevig. Je kunt je gereedschap eenvoudig sorteren maar de koffer is niet groot genoeg om het grotere materiaal in te bewaren. Het handvat is stevig genoeg voor een gevulde kist en het deksel sluit perfect. Het is een compacte kist maar sommigen vinden het design onaantrekkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Stanley Metaal Cantilever 5 laden

 

Ook deze gereedschapskist met laden van het merk Stanley wordt verkocht zonder gereedschap erbij. Je moet dus zelf al beschikken over gereedschap om in deze kist te bewaren. Het een stevige metalen gereedschapskoffer met vijf laden die over elkaar schuiven. Deze koffer is ideaal voor klussers op een vaste locatie.

De gereedschapskist kan tegen een stootje en met de twee handgrepen kun je de koffer snel openen om het nodige gereedschap te vinden. Als de koffer helemaal vol zit kan hij wel nogal zwaar worden.

Over deze gereedschapskist aanbieding staat momenteel nog maar één mening online van een gebruiker maar deze persoon vindt dit product echt top. De koffer is handig in gebruik en heeft een mooi design. De vijf laden zijn heel handig om je gereedschap in te delen en de kist is gemaakt van duurzaam materiaal. Je kunt er ook een slotje op steken om je materiaal te beschermen tegen diefstal.

 

 

 

 

 

 

 

Gedore 85-delig

 

Deze Gedore gereedschapskist bevat 85 stuks gereedschap. Met deze koffer beschik je over ringsteeksleutels, dopsleutels, schroevendraaiers, een terugslagvrije hamer, verschillende soorten tangen en een bitset.

En dit allemaal in een overzichtelijke koffer. Met deze kist bij de hand ben je klaar voor alle soorten klusjes.

Deze gereedschapskist aanbieding heeft wel een hoge prijs dus het behoort niet tot de categorie van goedkope gereedschapskisten.

Over dit product zijn tot nu toe nog een online reviews geschreven. Dit kan te maken hebben met de hoge prijs van deze gereedschapskoffer. Wegens gebrek aan een gebruikerservaring kunnen wij je geen advies geven over dit product.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar