Beste handheld GPS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Handheld GPS test van 2017

 

 

Voor mensen of families die graag de bergen intrekken of wandeltochten maken is het best om een handheld GPS mee te nemen. Zo loop je nooit verloren en kun je toch nog rustig genieten van je wandeling in de natuur. Kies uit ons volgende lijstje met vijf verschillende apparaten de beste handheld GPS uit.

 

 

Garmin eTrex Touch 25

 

Met de eTrex Touch 25 kun je gemakkelijk avonturen ondernemen in de bergen. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kaarten en 250000 geocaches voor leuke buitenactiviteiten. Je krijgt er ook een fietssteun bij zodat je hem ook op je fiets kunt installeren en meenemen.

Hij is gemakkelijk te bedienen met het touchscreen en je kunt er ook recreatieve paden en routes mee downloaden om te volgen. Het toestel beschikt over TopoActive Europe kaarten van 46 verschillende landen! Je kunt de kaarten gratis bijwerken en met het interne geheugen van 8 GB heb je genoeg plaats om nieuwe kaarten te downloaden.

De online reviews geven een positief advies voor dit top product. Het apparaat bepaalt de routes snel en de kaarten zijn duidelijk af te lezen. Ook in de zon heb je een helder scherm en hij is stevig dankzij zijn degelijke behuizing. Voor sommigen gaat de batterij niet lang genoeg mee en is de handleiding onduidelijk.

 

 

 

Garmin eTrex® 20x

 

Ook dit is een Garmin handheld GPS net zoals de vorige in ons lijstje. Hij is eenvoudig te bedienen en beschikt over een verbeterd 65K kleurenscherm van 5,6 cm dat ook in zonlicht duidelijk af te lezen is.

Hij is duurzaam en waterdicht en je kunt hem bijna overal installeren met één van de vele bevestigingssteunen.

Hij ontvangt tegelijk GPS en GLONASS satellieten en bepaalt de positie daardoor 20% sneller dan normaal.

Hij beschikt over de vooraf geïnstalleerde Garmin TopoActive kaart van West-Europa dus je kunt er al een tijdje mee weg. Hij is perfect voor navigatie en geeft ook hoogteverschillen weer.

De kopers zijn tevreden over deze handheld GPS aanbieding. Hij is goedkoper dan de vorige en je krijgt er nog altijd kwaliteit voor terug. De kaarten zijn duidelijk af te lezen en hij heeft een degelijk behuizing. Voor sommigen is hij onhandig in gebruik.

 

 

 

Garmin eTrex 10

 

De eTrex behoort met zijn lage prijs tot de goedkope handheld GPS. Het een compacte navigatie die beschikt over alle kernfuncties en een robuuste constructie heeft. De batterijen hebben een lange levensduur en het apparaat beschikt over een basiskaart van de wereld. Je kunt wel geen nieuw kaartmateriaal op het toestel laden.

Het scherm is goed af te lezen onder alle lichtomstandigheden en het toestel is waterdicht. Hij is verder ook nog bestand tegen stof en vuil. Met dit apparaat kun je geocaches en informatie rechtstreeks downloaden zodat je geen papier meer hoeft te gebruiken en direct je geocachingavontuur kunt starten.

De meeste kopers zijn tevreden over dit apparaat en geven dus ook positief advies. Hij bepaalt snel de routes en is gebruiksvriendelijk. Je krijgt topkwaliteit voor een goedkope prijs. Toch zijn er ook mensen niet tevreden. De handleiding is te kort en is niet in het Nederlands. Voor één persoon voldoet hij ook niet aan de verwachtingen.

 

 

 

Garmin GPSMAP 64st

 

Deze handheld GPS aanbieding kan dankzij de helixantenne en de GPS en GLONASS ontvanger jouw positie snel en nauwkeurig bepalen, zelfs in dichte bebossing en diepe valleien.

Hij wordt geleverd inclusief kaarten van 44 Europese landen en geeft informatie over het wegennetwerk, bossen, meren, nuttige punten,…

Hij beschikt over een TracBack functie om dezelfde weg terug te vinden en heeft verder nog een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie om je altijd de koers aan te geven.

Tot slot kun je met de barometer nog de drukverschillen bijhouden om je hoogte nauwkeurig te bepalen en weersveranderingen in de gaten te houden.

Over dit product zijn nog geen online reviews geschreven dus op basis daarvan kunnen wij je geen advies geven over dit product.

 

 

 

Garmin eTrex 30x

 

De eTrex 30x beschikt over vooraf geladen kaarten van West-Europa en een 3-assig kompas. Het kleurenscherm is helder en kun je zelfs in zonlicht aflezen. Hij ontvangt zowel GPS als GLONASS signalen voor een vluggere en nauwkeurige routebepaling.

Hij beschikt over een intern geheugen van 4 GB maar slechts 0,3 GB ervan is beschikbaar.

Je kunt het geheugen wel eenvoudig uitbreiden met een micro SD kaart. Met de barometrische hoogtemeter ben je op de hoogte van de drukverschillen en hij beschikt verder nog over een wereldwijde basiskaart.

Ook over dit apparaat zijn er nog geen online reviews geschreven. Misschien heeft iemand het product al gekocht maar er nog geen mening over geschreven. Door het gebrek aan reviews kunnen wij jou geen advies geven over deze handheld GPS aanbieding.