Beste home cinema set

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Home cinema sets test van 2017

 

 

Als je graag een film bekijkt bij jou thuis en je wilt voelen zoals in de bioscoop dan koop je best een home cinema set. Met deze set krijg je een fantastisch geluid bij het bekijken van je favoriete films en series. Wij hebben vijf verschillende sets online opgezocht en vergeleken op basis van reviews. Gebruik ons lijstje gerust om je te helpen kiezen welke voor jou de beste home cinema set is.

 

 

Samsung HT-J5500

 

Met de Samsung HT-J5500 5.1 Home Cinema set geniet je van krachtig surround sound. De bijgeleverde blu-ray speler zorgt voor indrukwekkende 3D Full-HD beelden. Hij beschikt verder nog over Bluetooth, Wi-Fi en diverse apps. Hij behoort ook tot de goedkope home cinema sets door zijn lage prijs.

De online reviews liegen er niet om, kopers van dit product vinden hem echt top en geven dus een positief advies. Hij is eenvoudig in gebruik en makkelijk te monteren. Je kunt de kabels zelf verlengen of inkorten. Gebruikers zijn ook heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.

Toch zijn er een paar minpuntjes. Sommigen vinden hem te kwetsbaar en hij zou ook enkel maar surround sound weergeven bij het afspelen van een DVD, dus niet als je gewoon naar de radio aan het luisteren bent. Er zit verder ook maar 1 HDMI aansluiting aan.

 

 

 

 

 

 

 

LG LHB625

 

Ook deze home cinema set beschikt over een 3D Blu-ray speler en 1000 watt vermogen voor een nog scherper en helderder beeld. Met LG Smart TV heb je een groot aantal populaire streaming entertainment opties en apps tot je beschikking, zowel voor individueel als gezinsentertainment.

Met de Simplink afstandsbediening heb je totale controle, je bedient je gehele systeem of TV met deze afstandsbediening. Hij is ook nog eens compatibel met alle LG producten. Hij beschikt over 1 HDMI en 1 USB ingang en heeft bluetooth. Dankzij zijn lage prijs behoort hij tot de goedkope home cinema sets.

De online reviews geven een positief advies voor deze home cinema set aanbieding. Je krijgt kwaliteit voor een goedkope prijs en hij is eenvoudig in gebruik. Als je hem aangesloten hebt op een LG TV dan start hij automatisch op bij het aansteken van je televisie. Hij geeft een goed geluid, de bas is iets minder maar in het algemeen is dit product echt top.

 

 

 

 

 

 

 

Sony BDV-E2100

 

Deze goedkope home cinema set vult jouw woonkamer met helder en gedetailleerd bioscoopgeluid. Hij komt inclusief een 3D Blu-ray speler en heeft ook een krachtige subwoofer voor betere basgeluiden. Je kunt draadloos muziek streamen met Bluetooth en hij beschikt over ingebouwde Wi-Fi voor een eenvoudige verbinding met het internet.

Met deze home cinema set zal het lijken of je in het midden van de film zit. Met het Sony Entertainment Network kun je al je HD-films streamen en miljoenen liedjes thuis afspelen. Bovendien beschikt je ook over tv-kanalen, een webbrowser en verschillende apps.

De meningen over dit product zijn overwegend positief. Kopers vinden hem eenvoudig in gebruik en zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Hij geeft een prachtig geluid weer. Toch zijn sommigen niet heel tevreden en vinden dat hij kwetsbaar is en een matige kwaliteit heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Pioneer HTP-074

 

De Pioneer HTP-074 5.1 Home Cinema Set wordt geleverd inclusief met een Blu-Ray speler. Hij heeft een gemiddeld vermogen van 550 Watt en ondersteunt zowel de AM als FM frequentiebanden.

Hij is al iets duurder dan de vorige home cinema sets. Hij beschikt over vijf luidsprekers en een subwoofer. Hij heeft ook Bluetooth maar heeft geen Wi-Fi verbinding.

Over dit product is nog maar één review geschreven maar de koper van deze home cinema set aanbieding geeft er een positief advies over. Hij is tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en het apparaat is eenvoudig in gebruik.

Hij is makkelijk te installeren en geeft een prachtig geluid weer. Het enige minpuntje is dat de luidsprekerkabel van de set erg dun is.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Fidelio E6

 

Deze draadloze Home Cinema set behoort door zijn hoge prijs zeker niet tot de goedkope home cinema sets. Hij heeft twee afneembare luidsprekers die je op elk moment draadloos in de kamer kunt plaatsen. Je kunt deze luidsprekers ook als losse Bluetooth luidsprekers gebruiken.

Hij beschikt over ingebouwde Google Cast en Spotify Connect. Dankzij de Voice Clarity kun je de stemmen goed verstaan. Er ontbreekt wel een kabel om hem te verbinden met de TV. Dankzij de NFC technologie kun je gemakkelijk bluetooth apparaten met één druk op de knop koppelen.

Kopers van dit product zijn er tevreden over. Ze vinden dat het een goede kwaliteit heeft en eenvoudig te gebruiken is. Het enige minpunt is dat hij nogal duur is dus voor mensen met een beperkt budget is hij niet ideaal.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz