Beste IP camera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

IP camera’s test van 2018

 

 

IP-camera’s zijn draadloze camera’s die via het Internet Protocol werken. Zo kunnen de beelden en het geluid meteen via internet gestreamd worden. Je kunt deze beelden over de hele wereld bekijken en ze hebben vaak een hoogwaardige beeldkwaliteit. De volgende vijf topproducten helpen je om een keuze te maken bij je aankoop van de beste IP camera.

 

 

J&S Supply

 

Dit product is perfect voor personen die op zoek zijn naar goedkope IP camera’s maar toch nog kwaliteit willen krijgen voor hun geld.

Je kunt de beelden makkelijk volgen via het internet of op je smartphone. Je kunt de camera zelfs bedienen met je telefoon.

De camera wordt geleverd met een montagebeugel zodat je het toestel kunt installeren op de muur of aan het plafond. De camera beschikt over een infrarood functie om in het donker te kunnen zien.

Deze IP camera aanbieding heeft enkel maar positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers. Het apparaat heeft een voordelige prijs/kwaliteit verhouding en de beeldkwaliteit is top. Makkelijk te bedienen via je smartphone en helder beeld tijdens zowel de dag als de nacht.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

MobielCo

 

Deze IP camera van MobielCo is bestuurbaar en werkt via het Wifi netwerk. De beelden hebben een resolutie van 720p en de camera kan de beelden zelfs bewaren op een micro TF kaart. Het toestel is uitgerust met 2-way audio, je kunt dus horen wat er gezegd wordt en zelfs iets terugzeggen.

Als er beweging gedetecteerd wordt dan schiet de alarmfunctie in actie. Het apparaat kan 360º ronddraaien en 90º kantelen, je kunt er dus de ganse ruimte mee controleren. Het is wel niet waterdicht dus het toestel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Met de app voor zowel iOS als Android kun je de functies van de camera bedienen.

De kopers geven een goed advies over de gunstige verhouding tussen de goedkope prijs en de goede kwaliteit van het product. Deze IP camera aanbieding is makkelijk te installeren en te bedienen via je smartphone. Het beschikt ook over IR voor nachtbeelden en werkt goed via de Wifi.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Foscam FI9900P

 

Deze IP outdoor camera beschikt over vele functies zoals infrarood voor nachtbeelden, een IR cut tegen overbelichting en bewegingsdetectie. Het is ook uitgerust met opties voor belichting en beschikt over een gratis app om de beelden mee te bekijken op je smartphone. Je kunt ook e-mails ontvangen met notificaties.

Deze camera kan op twee manieren werken: via een netwerkaansluiting of via Wifi. De beelden zijn van HD kwaliteit en je kunt tot 5x digitaal zoomen. Deze camera is perfect om je huis of eigendom te beveiligen. Foscam brengt regelmatig updates uit zodat de camera altijd maar beter wordt.

De meeste kopers geven goed advies over dit artikel maar toch zijn er ook enkele minpunten. De prijs/kwaliteitsverhouding van het product is uitstekend en de beelden zijn scherp en helder. Je hebt wel een sterk Wifi signaal nodig om het draadloos aan te sluiten en de kabel is te kort.

 

Koop bij bol.com (€114.99)

 

 

 

 

Foscam FI9853EP PoE HD Dome

 

Deze IP camera van Foscam beschikt over een Poe RJ45 poort waarmee de data en stroom door één enkele kabel verzonden worden. Deze camera is geschikt voor gebruik buitenshuis en is bestand tegen water. Met de infrarood functie kun je ‘s nachts zien tot op een afstand van 20 meter.

Het toestel is uitgerust met bewegingsdetectie en een alarmbericht wordt verzonden via e-mail of FTP. Dit apparaat is compatibel met de Foscam app voor Android en iOS. Je kunt verbinding maken vanop afstand via de P2P functie.

Voor de meeste gebruikers heeft dit apparaat een goede kwaliteit en levert het scherpe bewakingsbeelden. Het nachtzicht werkt goed en de levering was stipt. De camera is eenvoudig om te installeren maar de aansluitkabel is wel te kort en te dik.

 

Koop bij bol.com (€74.99)

 

 

 

 

WT Trading B.V.

 

Deze IP camera werkt via Wifi en je kunt het toestel zelfs vanop afstand besturen. Via de app kun je de beelden op je smartphone volgen en je ontvangt een melding als het apparaat een beweging detecteert. Het toestel is uitgerust met een functie voor nachtzicht.

Je kunt de camera 355º graden draaien en het is 100º kantelbaar zodat je veel meer bereik hebt. Het apparaat is voorzien van een microfoon voor 2-way communicatie. Je kunt dus horen wat inbrekers zeggen en tegen ze spreken. De beelden worden vastgelegd in het geheugen van de camera die je eenvoudig kunt uitbreiden met een micro SD kaart.

Volgens de beoordelingen is dit product makkelijk te installeren maar voor sommige kopers is het onhandig in gebruik. De camera en de microfoon werken perfect maar de handleiding is te beknopt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of