Beste koelkast

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Koelkasten test van 2017

 

 

Als je nu eenmaal je keuken aan het inrichten bent of je oude koelkast wilt vervangen, dan is het zeker handig om eerst alle opties te bekijken voordat je een keuze maakt. Kies voor de beste koelkast voor jou en jouw gezin, dat genoeg ruimte biedt en waarin jij al je spullen kunt opbergen.

 

 

Bosch KGN33NL20 – Serie 2

 

De Bosch KGN33NL20 – Serie 2 is een nofrost koelkast die een indeling heeft met een vriesvak. Handig in gebruik, want door de nofrost hoef je het niet te laten ontdooien en dat scheelt in tijd en onderhoud. Dit product is zuinig in energieverbruik en is ook super stil.

Er is een gelijkmatige luchtverdeling in de koelkast en er is ook een multibox waarin jij je groente en fruit langer kunt bewaren. De diepvriesruimte is ruim en heeft 3 transparante diepvriesladen. Het heeft de optie om super te vriezen.

Het overgrootste deel van de kopers is zeer tevreden met dit product. Dit product is gebruiksvriendelijk en het koelt goed. Het heeft een handige verdeling met een ruim vriesvak. Het is van goede kwaliteit en heeft ook een redelijke prijs. Daarnaast heeft dit product een mooie en moderne uitstraling. Sommige kopers vinden de koelvakken te klein.

 

 

 

 

 

 

 

Exquisit SBS 550-4

 

De Exquisit SBS 550-4 Amerikaanse koelkast heeft een praktische en ruime indeling met een vriesgedeelte en een koelruimte. Het is een side by side koelkast die er strak en modern uit ziet. Het heeft een luxe afwerking met RvS accenten en handgrepen.

Het is ook voorzien van een handige display waarop u alle functies kunt kiezen en instellen. Wat zeker voordelig is aan dit product, is dat het een nofrost functie heeft. Hiermee hoef jij je koelkast dus niet meer regelmatig te ontdooien.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen maar positieve reviews te lezen. Alle kopers zijn blij met dit product, want het is een voordelige koop.

Met deze koelkast heb je genoeg ruimte in zowel de koelkast als de vriezer. Daarnaast ziet dit apparaat er schitterend uit en is het zeker een mooie aanwinst voor de keuken. Deze kopers vinden dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Everglades EVCO105

 

De Everglades EVCO105 tafelmodel koelkast is een geweldig product. Het heeft een ruime koelruimte van 130 liter die ingedeeld is in 3 glazen rekken. Het is voorzien van een handige groentelade en een flessenrek.

Het deurrubber is uitneembaar, waardoor je het gemakkelijk kunt schoonmaken of vervangen. Dit product valt in de energieklasse A+, dus het is zuinig in het verbruiken van energie. Let wel dat dit geen nofrost koelkast is en dat er ook geen vriesruimte is.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven. De meeste kopers zijn wel tevreden met de kwaliteit van dit product en het is eenvoudig in gebruik.

De koelkast is stil en is gemakkelijk om te onderhouden. Het heeft ook nog een redelijke prijs. Enkele kopers geven aan dat de stekker niet gemakkelijk te vinden is en dat het een fragiele groentebak heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Zanussi ZBA15021SV

 

De Zanussi ZBA15021SV inbouw koelkast is een mooie en ruime koelkast. Het heeft een inhoud van 146 liter en is voorzien van legplateaus die je kunt verwijderen. Op zo een manier kun jij zelf de indeling bepalen en is het gemakkelijk om schoon te maken.

Dit product valt onder de categorie van energieklasse A+ en is dus zuinig in verbruik. De koelkast is volledig integreerbaar en is voorzien van een sleepdeur montagesysteem. Het heeft een handige groentelade, waarin jij al je groente en fruit langer kunt bewaren.

Er zijn voor het grootste deel alleen positieve beoordelingen geplaatst voor dit product. Het is volgens de meeste kopers eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit.

Het is zeker een voordelige koop, want met de prijs lijkt het op een koelkast aanbieding. Het heeft een aantrekkelijk design en heeft aan de binnenkant ook genoeg plateaus. Sommige kopers vinden dit product lawaaierig.

 

 

 

 

 

 

 

Smeg FQ60XP

 

De Smeg FQ60XP side-by-side koelkast is zeker wel een blikvanger met haar strakke en moderne design. Het is voorzien van 4 deuren en heeft een ruime inhoud van 443 liter. De koelruimte en de vriesruimte zijn op een handige manier gescheiden van elkaar.

Met dit product heb je genoeg plaats om al je spullen in op te slaan. Het is een nofrost koelkast dus het is gemakkelijk in onderhoud, want je hoeft het niet van tijd tot tijd te laten ontdooien.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope koelkasten. En dat kun je merken aan het aantal reviews die er geplaatst zijn voor dit product.

Er is tot nu toe nog geen review geplaatst voor dit product en dat zou met de prijs te maken kunnen hebben. Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld van dit product, kan er geen advies worden gegeven.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz