Beste kookplaat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Kookplaten test van 2017

 

 

Niet iedereen houdt van koken en als je nu toch eenmaal moet koken, dan wil je dat wel op een comfortabele en prettige manier doen. Hiervoor is het van belang om een kookplaat te hebben waarop je prettig en uitgebreid kunt koken. Er zijn verschillende soorten te verkrijgen, bekijk de opties hieronder en kies voor de beste kookplaat.

 

 

Aeg HK634200XB

 

De Aeg HK634200XB inductie kookplaat heeft maar liefst 4 kookzones waarop jij tegelijk kunt koken. Heel handig voor mensen met grote gezinnen, om binnen een korte tijd genoeg eten klaar te maken. Dit product is geschikt voor inbouw en is gemaakt van glas rondom de kookzones. Het glas wordt tijdens het koken niet heet en is dus veilig en gemakkelijk om schoon te vegen na het koken.

Het heeft een handige boost functie zodat je snel aan de slag kunt gaan en het heeft ook een geïntegreerde timer. De timer zorgt ervoor dat het apparaat uitschakelt als je niet meer aan het koken bent. Er zijn 14 verschillende kookstanden waaruit je kunt kiezen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig om te gebruiken. Het heeft ook een goede prijs en past perfect. Een minpunt is dat er geen stekker bij was bij de levering.

 

 

 

 

 

 

 

Siemens EB0C2PY80N iQ100

 

De Siemens EB0C2PY80N iQ100 gas kookplaat heeft een uniek en mooi emaillen oppervlak. Het is vervaardigd van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en het heeft een modern design.

Het heeft stevige doorlopende pannendragers en is voorzien van 4 gasbranders in verschillende formaten. Let wel, dat dit product niet samen met een gasslang geleverd wordt.

De warmtebron is met dit product uiterst nauwkeurig om aan te sturen en de branders zijn krachtig en leveren het beste resultaat. Het is ook voorzien van een geïntegreerde vonkontsteking en thermo elektrische beveiliging welke inhoud: geen vlam, geen gas.

Voor dit product zijn er tot nu toe maar 2 beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. Het is licht van gewicht, wat zeker handig is bij het schoonmaken. Voor deze kopers is dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Cuisinier Luxe Uitvoering

 

De Kookplaat Electrisch is voorzien van twee kookpitten die elk een ander formaat hebben. Je hebt een kookpit met een diameter van 15,5 cm en de tweede kookpit heeft een diameter van 18,5 cm.

Dit product is geschikt voor kleine en grote pannen. Het is voorzien van twee thermostaten met controlelampjes, die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Het heeft 5 instelbare standen en de behuizing is voor de veiligheid hittebestendig. Bij een storing slaat dit product automatisch af.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een kookplaat aanbieding. En dat is het ook, want volgens de meeste gebruikers is dit product wel van goede kwaliteit en is het eenvoudig in gebruik.

Het is veilig in gebruik, wordt snel heet en je kunt er gemakkelijk mee bakken. Sommige kopers vinden dit product kwetsbaar, want de draaiknoppen gaan los.

 

 

 

 

 

 

 

ETNA T267ZT

 

De ETNA T267ZT keramische kookplaat kun je gemakkelijk laten inbouwen in je bestaande fornuis of het boven je oven plaatsen.

Met dit product kun je comfortabel, snel en veilig koken. Dit apparaat biedt een aantal moderne functies zoals 4 kookzones die je met tiptoetsen kunt bedienen en de keuze uit 9 kookstanden. Hierdoor kun je in een korte tijd een paar gerechten klaarmaken voor jouw gezin.

De kookzones warmen binnen enkele seconden helemaal op en ze hebben allemaal een handige warmhoudfunctie. Het is veilig omdat het voorzien is van een kinderslot en een kookduurbegrenzing.

Er zijn positieve beoordelingen geplaatst voor dit product door twee personen die het hebben aangeschaft. Beide kopers zijn tevreden met dit product, want het is een prima apparaat en het is eenvoudig in gebruik. Het werkt goed, want het wordt snel warm en het heeft een eenvoudige bediening.

 

 

 

 

 

 

 

ATAG HG9571MBA

 

De ATAG HG9571MBA inbouw gaskookplaat heeft een fusion volcano wokbrander en is gemaakt van vitro keramisch glas. Het is een veilig product, want het glas wordt niet warm en het heeft een thermo elektrische beveiliging. Dit product is voorzien van A+ branders en heeft maar liefst 5 kookzones.

Het heeft 5 matzwart geëmailleerde gietijzeren pandragers, die stevig en duurzaam zijn. De draaiknoppen zijn gemaakt van massief metaal en geven dit product een moderne uitstraling.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope kookplaten. En dat kun je merken aan het aantal reviews die geplaatst zijn voor dit product.

Tot nu toe is er nog geen review geplaatst voor deze kookplaat en dat zou te maken kunnen hebben met de hoge prijs van dit product. Op basis hiervan kan er nog geen advies worden gegeven.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz