Beste ladyshave

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Ladyshaves test van 2017

 

 

Ben je opzoek naar een ladyshave, zodat jij jezelf op een eenvoudige en gemakkelijke manier kunt onderhouden? Denk maar aan goed uitziende en verzorgde benen, je oksels of zelfs je bikinilijn. Met zo een apparaat zal het ontharen van je lichaam een gemakkelijke taak worden. Bekijk de opties hieronder voor de beste ladyshave.

 

 

Philips SatinShave Advanced BRL140/00

 

Met de Philips SatinShave Advanced BRL140/00 kun je zowel droog als onder de douche scheren. Dit product zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk je benen kunt scheren. Het heeft een bewegende scheerkop die zorgt voor een gelijkmatig scheerresultaat. Het glijdt op een soepele en natuurlijke wijze over de contouren en rondingen van het lichaam. Hierdoor wordt er overal geschoren en mis jij geen plekje op het lichaam.

Het is voorzien van parelvormige trimmer uiteinden, zodat krassen in de huid voorkomen worden. Dit product komt samen met drie handige opzetstukken. De oplaadtijd is 8 uur, waarna je het 1 uur kunt gebruiken om te scheren.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen, maar het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product ook een goede prijs.

 

 

 

 

 

 

 

Braun Silk-épil LS5560

 

Met de Braun Silk-épil LS5560 – Ladyshaver krijg je een mooie en gladde huid als resultaat. Het is voorzien van een dubbele zorgtechnologie met een unieke scrubborstel die je huid vitaliseert en een stralende verschijning geeft. Het scheerhoofd werkt uitstekend op de contouren en wervingen van het vrouwelijke lichaam.

Door de afgeronde toppen van de trimmer, krijg je een extra glad resultaat. Je hebt ook de optie om dit product draadloos te gebruiken voor extra gemak. Bij het aanschaffen krijg je er 3 hulpstukken bij.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope ladyshaves. De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Dit product heeft ook een redelijke prijs. Andere kopers vinden dat dit product een te hoge prijs heeft en dat het kwetsbaar is. Het heeft voor hen een matige kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

Philips HP6341/00

 

De Philips HP6341/00 – Ladyshave kun je gebruiken om nat en droog te scheren op een veilige en eenvoudige manier.

Met dit product heb je altijd glanzende en goed verzorgde benen. Het heeft een klein scheerhoofd die je huid beschermt. Als je gebruik maakt van dit product dan kun je op een snelle manier jouw lichaam scheren.

Dit product ligt lekker in de hand, want het heeft een ergonomisch ontwerp. Het heeft verder een beschermkap dat schade voorkomt aan het scheerblad.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een ladyshave aanbieding. En dat is het ook voor de meeste kopers die blij zijn met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Dit product heeft ook een goede prijs. Voor enkele gebruikers is dit product lastig in gebruik en heeft het een matige kwaliteit. Het is ook kwetsbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Carmen LS100 Aqua Gentle

 

De Carmen LS100 Aqua Gentle – Ladyshave is een wet & dry ladyshave. Je kunt dus droog scheren met dit product, maar je kunt het ook onder de douche gebruiken. Het heeft een ergonomisch ontwerp, wat zorgt voor een comfortabele grip. Je kunt dit product opladen en ook snoerloos gebruiken.

Met dit product kun jij je benen, oksels en bikinilijn ontharen. Het komt met meegeleverde opzetkammen en een handig schoonmaakborsteltje. De scheerkop kan afgenomen worden, zodat je dit product op een eenvoudige manier kunt reinigen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. Het is een voordelige koop en het is eenvoudig in gebruik.

Voor deze kopers is dit een top product. Enkele kopers vinden dat dit product een hoge prijs heeft en dat het lastig in gebruik is. Dit product heeft ook een matige kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

Remington BKT4000

 

Met de Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer kun je ook een strakke bikinilijn hebben. Dit product is snoerloos, zodat je het met gemak kunt gebruiken. Nadat het volgeladen is, kun het voor ongeveer 60 minuten snoerloos gebruiken. Je kunt dit product droog gebruiken, maar je kunt het ook onder de douche gebruiken.

Het zorgt voor een gelijkmatig resultaat ongeacht hoe je het vasthoudt. Je kunt het apparaat eenvoudig reinigen, want het is afwasbaar. Dit apparaat komt ook met een handige reinigingsborstel en een etui, waarin je het kunt opbergen.

Bijna alle gebruikers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Deze kopers geven wel positief advies over dit product. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat het kwetsbaar is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz