Beste lattenbodem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Lattenbodems test van 2017

 

 

Een goede lattenbodem voor je bed is belangrijk voor een betere nachtrust en om spier- en rugpijn te voorkomen. Je kunt natuurlijk ook een verstelbare lattenbodem kopen als je nog graag televisie kijkt in bed voor het slapen gaan. Wij hebben vijf verschillende lattenbodems opgezocht op het internet en vergeleken op basis van gebruikerservaringen. Gebruik onze informatie om voor je aankoop je keuze te maken en misschien koop je zo wel de beste lattenbodem.

 

 

BeddenReus Flexus 2600

 

De BeddenReus Flexus 2600 is een vlakke lattenbodem met afmetingen 90 x 200 cm en waarvan de latten voorzien zijn van geveerde rubberen kappen.

Dankzij het schuifmechanisme ter hoogte van de heupzone ben je verzekerd van extra ondersteuning en comfort tijdens het slapen. Hij is geschikt voor een eenpersoonsbed, is gemaakt van hout en heeft een ecru kleur.

Over dit product zijn tot nu toe nog maar twee online reviews geschreven door kopers maar deze geven enkel en alleen maar positief advies over deze lattenbodem aanbieding.

De kopers zijn heel tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product en vinden dat je er goed op kunt slapen. Je kunt de latten ook naar wens instellen volgens één van de gebruikers.

 

 

 

 

 

 

 

Matrascenter 90×200 elektrisch 28 lats

 

Deze lattenbodem bestaat uit 28 latten, is geschikt voor een eenpersoonsbed en is elektrisch verstelbaar. Het is een stevig product waarvan het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk verstelbaar zijn naar wens. De latten zijn geplaatst in kunstof kappen en zijn geschikt voor verschillende soorten matrassen zoals pocketvering, schuimrubber, latex en polyether.

Het is een stabiele lattenbodem met vier scharnierpunten en dit voor een degelijke prijs. Omdat hij elektrisch verstelbaar is hoef je niet recht te staan om hem te verstellen en kun je eenvoudiger televisie kijken of lezen.

Over dit product is momenteel nog maar één gebruikerservaring geschreven maar de koper van deze lattenbodem vind het een top product. Hij is heel tevreden over de goede kwaliteit voor de aanvaardbare prijs en vindt het product handig in gebruik. Een mooie lattenbodem aanbieding!

 

 

 

 

 

 

 

BeterBed Action 90×200 cm Vlak

 

Ook deze lattenbodem aanbieding is enkel geschikt voor een eenpersoonsbed door zijn afmetingen van 90 x 200 cm. Het is een vlakke lattenbodem die ideaal is voor een logeerbed of een kinderbed.

Zo ben je zeker dat je gast of je kind ook rustig en comfortabel kan slapen. Hij is gemaakt van beukenhout en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg. Hij is wel niet verstelbaar maar komt inclusief een bodem.

Over deze lattenbodem is er tot op heden nog maar één online mening van een gebruiker te vinden maar deze geeft wel een positief advies over het product.

De koper is heel tevreden over de verhouding tussen de kwaliteit van de lattenbodem en de prijs die hij of zij er voor betaald heeft en zegt dat het een prima product is.

 

 

 

 

 

 

 

Beliani Moon

 

Deze lattenbodem aanbieding van 90 x 200 cm is geschikt voor een eenpersoonsbed en de latten zijn gemaakt van berkenhout. Hij beschikt over 26 latten en het frame is gemaakt van staal. De lattenhouders zijn gemaakt van flexibel synthetisch rubber en het hoofd- en voetgedeelte van de lattenbodem zijn verstelbaar. Het maximale draagvermogen van de lattenbodem is 180 kg.

Deze lattenbodem is ook nog eens geschikt voor alle matras types en beschikt over een individuele hardheidsaanpassing in het middengedeelte voor meer comfort. Hij zorgt voor een gelijke verdeling van de druk tijdens iedere mogelijke slaappositie en als je er twee koopt dan kun je ze gebruiken voor een dubbel bed.

Door de hoge prijs behoort dit product niet tot de categorie van goedkope lattenbodems. Dit is misschien de reden waarom er nog geen online reviews geschreven zijn over deze aanbieding. Wegens een gebrek aan gebruikerservaringen kunnen wij geen advies geven over dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Tectake 200×180 cm 401722

 

De Tectake is een metalen bedframe met lattenbodem met de grootte van een dubbel bed. Dankzij het stalen frame is dit een stabiel en stevig product en de lattenbodem is gemaakt van populierenhout. Door de poedercoating is het frame antistatisch dus je hoeft je geen zorgen te maken over elektrische schokjes. Het is ook nog kras- en stootbestendig.

De plastieken voeten zorgen dat er geen krassen op de vloer komen en het design is aantrekkelijk en past in elk decor. Dankzij de lage prijs behoort dit product tot de goedkope lattenbodems en het is ook nog eens simpel schoon te maken. De montage is simpel dankzij de bijgevoegde montage instructies.

De enige online review geeft een volledig positief advies over dit product. De koper vindt dat deze lattenbodem van goede kwaliteit is en is ook tevreden over de vormgeving. Het is een praktisch product en je ligt er ook comfortabel in. Ideaal voor mensen met een beperkt budget die toch een product van topkwaliteit willen kopen.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz