Beste loopband

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Loopbanden test van 2017

 

 

Blijf fit en gezond door dagelijks te werken aan je conditie op een loopband. Met dit apparaat kun je op elk gewenst moment thuis trainen en hoef je niet speciaal uit huis te gaan. Je bespaart ook kosten zoals vervoerskosten naar de sportschool of lidmaatschapskosten. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste loopband.

 

 

Focus Fitness Jet 2

 

De Focus Fitness Jet 2 heeft een stille motor en je kunt kiezen uit snelheden van 1 tot en met 13 kilometer per uur.

Met dit apparaat kun je nu elke dag thuis trainen en werken aan een gezonde leefstijl. Je bent niet meer afhankelijk van weersomstandigheden en je hoeft ook niet speciaal naar de sportschool te gaan. Je kunt dit apparaat in 2 hoogtes verstellen en je kunt kiezen uit 7 trainingsprogramma’s.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een loopband aanbieding. En dat kun je merken aan de beoordelingen die de kopers hebben gegeven voor dit product. De kopers vinden dat deze loopband handig in gebruik is en dat het een goede kwaliteit heeft.

De prijs van dit product is redelijk en het heeft een fraai design. Voor enkele kopers voldoet dit product niet aan de verwachtingen en is het moeilijk om in elkaar te zetten vanwege de beknopte handleiding.

 

 

 

 

 

 

 

VirtuFit TR-100

 

Met de VirtuFit TR-100 loopband kun je werken aan het verbeteren van je conditie door hard te lopen. Dit apparaat biedt jou 15 programma’s waaruit je kunt kiezen.

Je kunt je vooruitgang op een gemakkelijke manier volgen op het LCD scherm, waarbij belangrijke informatie zoals je snelheid, tijd, afstand, hartslag etc. af te lezen zijn. Als je klaar bent met dit apparaat dan kun je het gedeeltelijk opklappen om ruimte te besparen. Bij het aanschaffen is dit apparaat voor het grootste deel al in elkaar gezet.

Voor dit product zijn er tot nu toe twee reviews geschreven. Beide kopers zijn erg tevreden met dit apparaat, want het is handig in gebruik en is duurzaam. Dit product heeft een fraai design en het heeft veel programma’s waarmee jij je conditie kunt opbouwen. Deze kopers geven positief advies voor dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Christopeit Runner Walking

 

De Christopeit Runner Walking loopband is het ideale product waarmee jij kunt trainen om jouw fitnessdoelen te bereiken. Wat uniek van dit product is, is dat het voorzien is van 2 ingebouwde ‘Nordic Walking’ stokken, waarmee je ook de spieren in je bovenlichaam kunt trainen.

Dit apparaat heeft een compact design waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt en het is ook veilig in gebruik. Hierdoor kan dit product door iedereen gebruikt worden. Je kunt het ook opklappen en het heeft handige transportwieltjes.

Ook voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve beoordelingen geschreven. De kopers zijn blij met dit apparaat en vinden het fantastisch. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit product is gemakkelijk in elkaar te zetten en het heeft ook een fraai design. Voor deze kopers is dit vanwege de voordelen en kwaliteiten een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Weslo Cadence 21.5

 

De Weslo Cadence 21.5 loopband is het perfecte apparaat dat je kunt gebruiken om wat kilo’s eraf te krijgen en om je conditie te verbeteren. Dit apparaat is stevig en is voorzien van een geruisloze motor.

Met het 1 touch quick speed system kun je met een druk op de knop de snelheid veranderen van 0-16 km per uur. Je kunt ook kiezen uit de 4 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s die ontworpen zijn door professionele trainers. Er is een groot LCD scherm waarvan je belangrijke informatie zoals de snelheid, tijd, afstand, verbrande calorieën etc. kunt aflezen. Na het trainen kun je dit product eenvoudig opklappen om ruimte te besparen.

De kopers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit is een duurzaam product dat een fraai design heeft en genoeg opties biedt. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en het heeft een mooi loopvlak.

 

 

 

 

 

 

 

Reebok GT40S

 

Met de Reebok GT40S kun je op een comfortabele manier trainen en werken aan een gezonder lichaam. Je kunt kiezen uit 16 verschillende programma’s en 12 elektronisch geregelde hellingshoeken.

Dit apparaat heeft ingebouwde boxen die je kunt gebruiken voor je Mp3 speler. Trainen wordt nu dus leuker, want je kunt luisteren naar je favoriete muziek terwijl je bezig bent. Je kunt dit apparaat gemakkelijk inklappen en verplaatsen met de transportwielen. Er is een LCD display die jou aangeeft wat de tijd, snelheid, afstand etc. is.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope loopbanden. En dat kun je merken aan het aantal reviews die er voor dit product geschreven staan. Er staat tot nu toe geen enkel review geschreven voor dit product en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben. Omdat er geen gebruikerservaring is gedeeld, kan er op basis daarvan geen advies worden gegeven.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz