Beste luchtreiniger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Luchtreinigers test van 2017

 

Als je hier bent om de beste luchtreinigers van 2017 te vinden, dan ben je aan het juiste adres. Uit onze test van luchtreinigers is gebleken dat een aantal van de meest handige en redelijk geprijsde modellen degenen zijn die we in de volgende selectie zullen presenteren. We hebben onze analyse niet alleen gebaseerd op de feedback van gebruikers, de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de verkoopcijfers van deze producten. Terwijl de markt vele aanbiedingen heeft voor luchtreinigers, behoren de volgende modellen tot de best beoordeelde producten.

 

 

ProAirTech ZX 7000

 

1-proairtech-luchtreiniger-zx-7000De ProAirTech ZX 7000 is een van de meest geavanceerde producten in deze lijn omdat het in staat is een overvloed aan allergenen en andere schadelijke deeltjes, die in de lucht van een kamer tot zeventig vierkante meter zitten, kan verwijderen.

Het model is getest en heeft bewezen 99,97% van de schimmels, rook en diverse micro-organismen die in de lucht aanwezig zijn van waar de gebruiker woont of werkt, te kunnen verwijderen. Een deel van de doelmatigheid van dit product is te wijten aan het feit dat het uitgerust is met een HEPA-filter, dat bekend is om zijn technologie voor het effectief zuiveren van woonruimtes over de hele wereld.

Het apparaat kan afhankelijk van de behoeften van de persoon worden ingesteld om de allergenen in een kamer te verwijderen. Als zodanig hebben de gebruikers de vrijheid om modi zoals zacht, laag, gemiddeld, hoog en automatisch te selecteren. Op de lage stand heeft de ProAirTech ZX 7000 een geluidsniveau van slechts 35dB, wat betekent dat gebruikers hier geen last van hebben wanneer ze werken of slapen. Andere aantrekkelijke kenmerken van dit product zijn onder ander een instelbare timer, een laag energieverbruik en lage totale uitstoot van ozon.

 

 

 

 

 

 

 

Honeywell HA010E

 

2-honeywell-ha010eAls je op zoek bent naar een goede prijs voor een luchtzuiveringsinstallatie, is het misschien hoog tijd dat je dit model van Honeywell een bekijkt.

Het kost meestal minder dan € 100, maar ondanks het feit dat het is bedoeld voor ruimtes tot 35 kubieke meter, is het zonder twijfel in staat te doen wat het verondersteld wordt te doen. Hoewel het niet zo veelzijdig is als het eerder beschreven model, is deze Honeywell een redelijke mogelijkheid om rekening mee te houden door zijn gebruiksgemak. Het systeem is uitgerust met een elektronische indicator waarmee gebruikers weten wanneer het filter dient te worden vervangen.

De overgrote meerderheid van de mensen die de tijd namen om het product te beoordelen zeggen dat het makkelijk te gebruiken is, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft en zelfs de geur van de kamers en kelders verbetert. Het is misschien de moeite waard om te vermelden dat deze Honeywell slechts twee snelheden heeft en de hoogste instelling in vergelijking met de laagste een tikkeltje luidruchtig kan zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Steba LR5

 

3-steba-lr5De Steba LR5 is nog een ander product dat je aandacht verdient gezien het feit dat hij is uitgerust met drie soorten filters.

De grove, HEPA en actieve koolfilters werken alle aan het elimineren van ziektekiemen, pollen en stof uit de lucht die je inademt in de kamer waar je dit model wilt gebruiken. Plus dat dit toestel beschikt over drie modi die, afhankelijk van jouw behoeften, kunnen worden geselecteerd. Bovendien heeft het model een timer die kan worden ingesteld tot twaalf uur.

Als het gaat om het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van dit model, kan ik je geruststellen aangezien dit product wordt geleverd met een groot LCD-display. Sommige mensen gaven echter aan in hun beoordelingen dat de filters een beetje duur zijn om te vervangen.

Als je toch luchtreinigers wilt kopen dat elke cent meer dan waard zijn, moet je misschien dit model overwegen.

 

 

 

 

 

 

 

Winix P150

 

4-winix-p150Ook al is dit model beduidend duurder in vergelijking met de artikelen die wij eerder hebben beschreven, de WINIX P150 is toch een opmerkelijk alternatief gezien het feit dat het een van de meest energie-efficiënte producten in deze lijn is.

Daarnaast levert het model excellente prestaties aangezien deze is uitgerust met een geavanceerde luchtzuiveringstechnologie die het mogelijk maakt dat de machine zelfs de kleinste deeltjes, die een gevaar voor de gezondheid van mensen met allergieën en astma vormen, kan vangen.

Bovendien heeft het model een unieke antimicrobiële coating die het praktisch onmogelijk maakt voor micro-organismen om te groeien op het oppervlak van de filter of ergens nabij de machine.

De algemene opinie van de gebruikers over de WINIX P150 is dat het apparaat redelijk stil is, makkelijk te gebruiken en elke cent meer dan waard is.

 

 

 

 

 

 

 

Airfree P40

 

5-airfree-p40Schone lucht inademen terwijl je slaapt is uiterst belangrijk voor je gezondheid en de Airfree P40 is meer dan geschikt voor het elimineren van bacteriën, schimmels en andere vormen van allergenen uit je leefomgeving.

Dit model kan uitsluitend worden gebruikt in kamers, waarvan het volume niet meer dan 16 kubieke meter is.

Het geweldige aan deze optie is dat het berust op een opmerkelijke technologie die het mogelijk maakt voor de machine om verwarmde lucht te gebruiken, zodat het virussen, huisstofmijt en andere luchtverontreinigende stoffen vernietigt.

Aangezien het product weinig geluid maakt, zul je in staat zijn om de rustgevende slaap die je nodig hebt te krijgen. In de meeste gevallen kost de Airfree P40 minder dan € 200.

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz