Beste matras

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Matrassen test van 2017

 

 

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Door goed uit te rusten, ben je gereed om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te kunnen gaan. Voldoende goede rust, draagt ook bij aan een gezonder leven. Onderschat de waarde van goed slapen niet en kies daarom alleen voor de beste matras.

 

 

Apollo Bonell

 

De Apollo Bonell matras is het ideale product om jou een goede nachtrust te garanderen. Dit product biedt genoeg ondersteuning doordat het een medium tot stevige matras is. Je kunt er elke avond heerlijk op slapen en uitgerust opstaan.

Deze matras heeft een afneembare tijk die je kunt weghalen om te wassen. Op zo een manier blijft de hoes van dit product ook schoon en hygiënisch.

Dit product is antiallergisch en milieuvriendelijk, dus als je voor dit product kiest dan ben jij ook milieubewust. Het is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 90 kg.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit product is duurzaam en het heeft een fraai design. Het is een dikke en stevige matras en je ligt er comfortabel op. Voor enkele kopers is dit product niet duurzaam.

 

 

 

 

 

 

 

Bedworld Comfort Gold

 

Met de Bedworld Comfort Gold kun je nu elke middag of avond heerlijk slapen. Deze matras is 20 cm dik en heeft maar liefst 7 comfort zones. Dat houdt in dat op deze 7 zones de veren soepeler en steviger zijn gemaakt. Hierdoor biedt dit product een goede drukverlaging en ergonomische balans van de drukpunten van uw lichaam.

Dit product is daarom in het bijzonder geschikt voor mensen die meer op hun rug en zijde slapen en ook voor mensen die last hebben van hun rug, schouder of heupen.

Als je naar de prijs kijkt van dit product, dan lijkt het op een matras aanbieding en dat is het ook voor alle kopers. Tot nu toe staan er alleen positieve beoordelingen van dit product, want alle kopers zijn tevreden ermee. Het is van goede kwaliteit en het ligt heerlijk en comfortabel. Dit product is duurzaam en de prijs is zeker voordelig.

 

 

 

 

 

 

 

Trendzzz Pocketvering 7-zones

 

De Matras Pocketvering is een geweldige matras waarop jij graag elke avond zal gaan slapen. Het is een matras dat genoeg comfort en ondersteuning biedt aan het lichaam.

Het is voorzien van 7 zones veren, welke speciale ondersteuning biedt aan bijvoorbeeld je schouders, heupen en rug.

Dit product is afgewerkt met luxe comfort foam en garandeert een goede nachtrust. Het is een tweepersoons matras dat licht van gewicht is en een gemiddeld slaapcomfort biedt.

Hierdoor kun je het met gemak verplaatsen en is het een goede uitkomst voor wanneer je plotseling logeerbezoek krijgt.

Voor dit product zijn er alleen maar positieve beoordelingen te lezen. Alle gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het voelt fijn aan om er op te slapen en het heeft een bepaalde mate van stevigheid.

 

 

 

 

 

 

 

PerfectRelax 22 cm Dik!

 

Met de PerfectRelax heb jij gegarandeerd een goede en comfortabele nachtrust. Dit product is voor mensen die alleen maar het beste in het leven willen. De kern van dit product heeft 7 onafhankelijke zones met pocketvering en latex.

Het heeft een hoes dat afneembaar is zodat je het kunt wassen. De hoes is verder ook nog antibacterieel. Wat uniek is aan dit product, is dat het een combinatie is van twee matrassen in 1. Aan de ene kant heb je een dikke laag van 3 cm latex en aan de andere kant een laag van 2 cm polyurethaan schuim.

Er is tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst voor dit product. De koper is tevreden ermee, want het is een duurzaam product en het is handig in gebruik. Het heeft een aantrekkelijk en fraai design. Voor deze koper is dit een top product, want het heeft de gebruiker ook geholpen doordat de rugpijn van de persoon helemaal verdwenen is.

 

 

 

 

 

 

 

Tempur Hybrid Elite

 

De Tempur Hybrid Elite is een matras dan 25 cm dik is en is geschikt voor 1 persoon.

Het is gemaakt van geavanceerd drukverlagend materiaal namelijk Tempur visco-elastisch materiaal in combinatie met Precision Micro pocketveren.

Deze matras past zich op een perfecte manier aan, aan de contouren van het lichaam. Het reageert ook op alle bewegingen die u maakt, dus u kunt met dit product rekenen op een goed comfort en de beste ondersteuning. Het is voorzien van een hoes die je met een ritssluiting eraf kunt halen om te wassen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope matrassen. Voor dit product is er nog geen review geplaatst en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven voor dit product.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz