Beste mobiele airco

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Mobiele airco’s test van 2017

 

 

Heb jij het ook vaak te warm in de zomer maar wil je toch geen geld uitgeven aan een dure airco installatie voor het ganse huis? De oplossing is eenvoudig, koop gewoon een mobiele airco om de kamer van jouw keuze af te koelen. Neem een kijkje in onze lijst met vijf verschillende apparaten en misschien vind je er wel de beste mobiele airco tussen.

 

 

De’Longhi Pinguino PAC N81

 

De De’Longhi Pinguino PAC N81 mobiele airco is ideaal om de lucht te koelen, ontvochtigen en zelfs te reinigen. Het apparaat beschikt over een LED controlepaneel en een infrarood afstandsbediening met LCD display om alle functies eenvoudig te bedienen. Hij heeft energieklasse A en is dus ook nog eens zuinig.

Het toestel heeft een geluidsniveau van 63 dB en is geschikt voor ruimtes tot 80 m3. Hij verwijdert tot 32 liter vocht per dag dankzij de ontvochtigingsfunctie en beschikt ook nog eens over drie ventilatiesnelheden.

De kopers zijn tevreden over dit toestel en geven een positief advies. Het product is van goede kwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Hij is duurzaam en koelt goed. De enige minpunten zijn dat het apparaat nogal zwaar is en ook veel geluid maakt.

 

 

 

 

 

 

 

Qlima P426

 

De Qlima P426 mobiele airco is geschikt voor luchtcirculatie maar ook voor het koelen, ontvochtigen en reinigen van de lucht in de kamer. Je kunt temperaturen kiezen tussen 16 en 30 graden celsius en hij beschikt over drie verschillende snelheden. Er staan wielen onder dus het toestel is gemakkelijk verplaatsbaar.

Hij is geschikt voor ruimtes tot 90 m3 en je kunt hem in- of uitschakelen met de meegeleverde afstandsbediening. Het apparaat beschikt over een 3-laags filter om zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de lucht te halen.

De meeste kopers vinden dit apparaat top. Ze zijn heel tevreden over de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs van het toestel en vinden het eenvoudig in gebruik. Hij verkoelt de gekozen ruimte in een korte tijd en is makkelijk te installeren. Het enige negatieve commentaar is dat hij nogal luidruchtig is.

 

 

 

 

 

 

 

Tristar AC-5517

 

De Tristar AC-5517 is een mobiele airco aanbieding die geschikt is voor ruimtes tot 40,5 m3. Je kunt kiezen tussen drie verschillende standen namelijk koelen, ventileren en drogen.

Je kunt hem eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of gewoon via de knoppen op het display.

Hij heeft energieklasse A dus hij verbruikt niet te veel energie en je kunt het apparaat gemakkelijk verplaatsen dankzij de wielen die eronder staan.

Ook hier zijn de meeste gebruikers tevreden over hun aankoop. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit voor een aanvaardbare prijs.

Maar net zoals de andere mobiele airco’s maakt hij teveel geluid en sommigen vinden de kwaliteit maar matig.

 

 

 

 

 

 

 

Sencor SAC MT7011C

 

De Sencor SAC MT7011C beschikt over 4 snelheden en heeft energieklasse A, dus hij werkt zuinig en verbruikt niet te veel energie. Je kunt kiezen tussen drie functies: koelen, ventileren en ontvochtigen.

Hij wordt geleverd met een afstandsbediening die beschikt over een LCD display en ook een 24-uurs timer. Dankzij de wielen kun je de airco gemakkelijk verplaatsen. Hij is het best te gebruiken in ruimtes tussen de 10 en 18 m2.

Aan de gebruikerservaringen te zien vinden de meesten dit een top product. Ze geven vooral positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding en vinden ook dat het apparaat eenvoudig in gebruik is.

Het toestel is compact en is eenvoudig in te stellen. Verder heeft het ook een goed koelvermogen. Volgens een paar kopers maakt hij teveel lawaai en is de waterafvoer te laag.

 

 

 

 

 

 

 

Trotec Pac 2000 X

 

De Trotec Pac 2000 X behoort dankzij de lage prijs tot de goedkope mobiele airco’s en wordt vooral gebruikt voor ruimtekoeling. Hij filter en ontvochtigt ook de lucht en kan zelfs gebruikt worden om te verwarmen. Je kunt het toestel ook gebruiken om de lucht gewoon te ventileren zonder deze af te koelen.

Je kunt het apparaat bedienen via de infrarood afstandsbediening of het controlepaneel op het toestel zelf. Door zijn compacte vorm kun je hem gemakkelijk verplaatsen. Via de timerfunctie kun je het apparaat automatisch laten in- of uitschakelen op het moment dat je zelf wilt.

Over deze mobiele airco aanbieding is momenteel nog maar één review geschreven maar deze geeft volledig positief advies. De koper vindt het een prima apparaat en is ook tevreden over het design. Het toestel is eenvoudig in gebruik en heeft een goede kwaliteit, en dit allemaal voor een goedkope prijs.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz