Beste pan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Pannen test van 2017

 

 

Om koken zo prettig als mogelijk te maken, heb je wel de juiste accessoires en attributen nodig. Denk daarbij aan de juiste apparaten en kookgerei als pannen, lepels, etc. Het is dan ook van belang dat je pannen hebt waarmee je met gemak kunt koken en die je gemakkelijk kunt schoonmaken daarna. Bekijk de opties hieronder, om te kiezen voor de beste pan.

 

 

Le Creuset Les Forgées

 

De Le Creuset Les Forgées wokpan is een mooi en elegant product. Het is stevig en duurzaam, want het is gemaakt van gesmeed aluminium en het is voorzien van een PFOA-vrije antiaanbaklaag.

Met dit product kun je snel en prettig koken, want het heeft een gelijkmatige warmteverdeling en een rvs handgreep. De handgreep wordt niet heet tijdens het koken, wat dit product ook veilig maakt.

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen zoals gas, halogeen, elektrisch, keramisch en inductie. De pan heeft een diameter van 30cm en is niet voorzien van een deksel.

Gezien de prijs van dit product dan behoort het niet tot de categorie van goedkope pannen. Ondanks de hoge prijs van dit product zijn er alleen positieve reviews te lezen erover. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

Tefal Jamie Oliver Hard Enamel

 

De Tefal Jamie Oliver Hard Enamel is een luxe koekenpan en heeft een diameter van 24 cm. De buitenkant van de pan heeft een emaille en is krasbestendig, hierdoor is het ook gemakkelijk schoon te maken.

De binnenkant is voorzien van een Top coat laag genaamd ProMetal Pro, een milieuvriendelijke anti aanbaklaag die bestaat uit harde mineralen. Een ideaal product waarmee je kunt koken of bakken zonder dat je teveel gebruik maakt van vet.

Het is geschikt voor alle warmtebronnen behalve voor inductie. Let wel dat dit product niet geschikt is voor de vaatwasmachine.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reviews geschreven. Het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Dit product is eenvoudig om schoon te maken. Het heeft een hoge rand, zodat het spatten of vermorsen word geminimaliseerd. Voor deze kopers is dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

BK Easy Inductie

 

De BK Easy inductie grillpan is een duurzaam en kwalitatief product. Dit product is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en je kunt het ook in de oven gebruiken tot ongeveer 160 graden Celsius.

Het heeft een sterke coating waardoor het bijna onmogelijk is om je gerecht te laten aanbranden. Het heeft een handige en gemakkelijke handgreep. Met dit product kun je de lekkerste gerechten maken zoals een heerlijke biefstuk of vis grillen.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een pan aanbieding en dat kun je merken aan de beoordelingen die er zijn geplaatst. Het grootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en handig in gebruik.

Dit product heeft ook een redelijke prijs. Het heeft een goede antiaanbaklaag waardoor niets aanbrandt en je krijgt mooie grillstrepen op je ingrediënten.

 

 

 

 

 

 

 

WMF CeraDur Profi

 

De WMF CeraDur Profi koekenpan heeft een diameter van 28 cm. Dit product is geschikt voor alle warmtebronnen zoals elektrisch, halogeen, gas, keramisch en zelfs inductie.

Het is gemaakt van roestvrij staal en is duurzaam. Met deze pan kun je de eenvoudigste gerechten maken zoals roereieren, pannenkoeken, roer groente en nog veel meer. Het heeft een antiaanbaklaag waardoor je ingrediënten niet aanplakken. Verder is het gemakkelijk om deze pan te reinigen.

Er staat tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven voor dit product. De koper is tevreden met dit product en geeft er positief advies over, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Het is een pan die je gemakkelijk kunt reinigen. De pan is niet goedkoop, maar is wel kwalitatief en duurzaam. Koken met deze pan is gemakkelijk en gezond, want je hebt maar een beetje vet nodig.

 

 

 

 

 

 

 

de Buyer STEEL FRY

 

Met de Buyer STEEL FRY pan kun je echt genieten van koken. Het is een multifunctionele pan, waarmee je diverse heerlijke gerechten kunt maken. Voor het grillen van je vlees of voor het wokken van je groente.

Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is duurzaam. Dit product heeft een diameter van 28 cm en is 2,17 kg zwaar. De pan warmt snel op en geeft een mooie gebakken rand aan je ingrediënten.

Voor dit product staat er ook maar 1 review geschreven. De koper is, op enkele minpunten na, tevreden met dit product. Het is duurzaam en het is van goede kwaliteit. Het is handig in gebruik en heeft ook een goede prijs.

Een minpunt is dat dit product zwaar is en dat je zelf een antiaanbaklaag moet maken. Doordat het zwaar is wordt het optillen van de pan tijdens het roerbakken wel een karwei.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz