Beste personenweegschaal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Personenweegschalen test van 2017

 

 

Het is voor een goede gezondheid van belang dat u op de hoogte blijft over uw lichaamsgewicht. Vooral als je iemand bent die bewust eet, leeft en beweegt of als jij graag zou willen afvallen. Het is dan zeker handig om een personenweegschaal in huis te hebben, zodat je van tijd tot tijd je lichaamsgewicht kunt meten. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste personenweegschaal.

 

 

Tefal PP1200 Premio

 

Met de Tefal PP1200 Premio kun je elke keer nauwkeurig jouw gewicht meten. Dit product heeft een extra dun design, waardoor je het met gemak kunt dragen of opbergen.

Het is een praktische personenweegschaal die een glazen weegplateau heeft. Het gewicht wordt voor het gemak digitaal weergegeven op een LCD display. Het werkt op batterijen en schakelt na gebruik automatisch uit, op zo een manier bespaar je ook op batterijen. Het maximaal weegvermogen van dit product is 160 kg.

Het overgrootste deel van de kopers is blij met dit product, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het is een voordelige koop, want het heeft een redelijke prijs en het geeft wel consequent hetzelfde gewicht aan.

Een nadeel is dat het geen verlicht display heeft, zodat het gemakkelijker af te lezen is en de meting duurt soms wat lang.

 

 

 

 

 

 

 

Medisana PSD

 

De Medisana PSD is een analoge personenweegschaal waarmee jij je gewicht nauwkeurig kunt wegen. Dit product heeft een maximaal vermogen van 150 kg dat je erop kunt wegen. De aanduiding wordt per 500 gram aangegeven. Een voordeel is dat je geen batterijen nodig hebt voor dit product, want het weegt mechanisch.

Handig is dat het een antislip rubber vlak heeft, waardoor het ook veilig in gebruik is. Hierdoor is dit product ook opvallend en gemakkelijk te vinden. Je kunt dit product gemakkelijk opbergen in de kast en onder het bed.

Bijna alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en is eenvoudig om te gebruiken. De prijs van dit product is ook goed. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft, omdat het kwetsbaar is en dat het lastig in gebruik is. De weergave van het gewicht wijkt soms af.

 

 

 

 

 

 

 

Inventum PW720BG

 

Met de Inventum PW720BG personenweegschaal kun je tot een maximaal gewicht van 150 kg wegen. Het heeft een ingebouwde Body fat Index functie, waarbij dit product het vocht-, vet- en spiermassapercentage van het lichaam weergeeft in 0,1%.

Het weegplateau is gemaakt van gehard glas en met de zilverkleurige behuizing, ziet dit product er modern en elegant uit. Het heeft een LCD display dat verlicht is met een blauw licht. Dat maakt het ook gemakkelijk om het in de avond af te lezen.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een personenweegschaal aanbieding. De meeste kopers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Voor sommige kopers heeft dit product een matige kwaliteit en is het kwetsbaar. Daarnaast is het lastig in gebruik. De batterijen raken snel leeg en het is niet altijd nauwkeurig.

 

 

 

 

 

 

 

Soehnle Melody 2.0 Glas

 

De Soehnle Melody 2.0 Glas is een prachtig vormgegeven elektrische weegschaal en is een ideaal product voor elk huishouden. Het heeft een weeggradatie van 100 gram en het maximaal gewicht dat je ermee kunt wegen is 150 kg.

Dit product kan dus door eenieder gebruikt worden, want het geeft het gewicht nauwkeurig aan. Het heeft een memory functie voor 1 persoon, maar heeft geen smart functie. Voor het gemak komt dit product samen met een handleiding.

Een groot deel van de kopers geeft positief advies over dit product, want ze zijn er blij mee. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast is de prijs van dit product ook redelijk.

Het is een goede weegschaal, dat eenvoudig in gebruik is. Voor sommige kopers is dit product lastig in gebruik en voldoet het niet aan de verwachtingen.

 

 

 

 

 

 

 

Garmin Index

 

De Garmin Index is een slimme top weegschaal die een heleboel opties biedt aan de koper of gebruiker. Dit product kan maximaal door 16 personen gebruikt worden.

Het is een ideaal product voor mensen die kiezen voor een gezonde en bewuste leefstijl, want deze weegschaal meet niet alleen het gewicht, maar ook de Body Mass Index, hoeveelheid lichaamsvet en spiermassa. Er is een mogelijkheid om dit apparaat aan te sluiten op Wifi of te verbinden via Bluetooth en ANT+. De batterij die samen met dit product komt, kan ongeveer 9 maanden gebruikt worden.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope personenweegschalen. Voor de kopers die dit product hebben aangeschaft, is dit product van goede kwaliteit en is het eenvoudig in gebruik.

Enkele kopers vinden dat dit product een te hoge prijs heeft en dat het niet accuraat genoeg is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz