Beste powerbank

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Powerbanks test van 2017

 

 

We kunnen altijd maar meer en meer doen met onze smartphones. Natuurlijk gaan deze dan ook meer batterij verbruiken. Je hebt tegenwoordig toegang tot duizenden apps die de gebruiksduur van je batterij aanzienlijk verkorten. Om te voorkomen dat je zonder batterij zit kun je een powerbank kopen zodat je op elk moment je smartphone of tablet kunt opladen. Kies uit de volgende vijf topproducten de beste powerbank uit.

 

 

TP-Link TL-PB15600

 

Deze krachtige powerbank heeft een vermogen van 15600 mAh maar is ook verkrijgbaar in andere sterktes. Met dit toestel kun je je telefoon tot 8 keer opnieuw opladen en je tablet 3 keer. Het apparaat beschikt over een geavanceerde LG batterij die de levensduur van de powerbank optimaliseert.

Het toestel is uitgerust met twee uitgangspoorten die de laadstroom van de verbonden apparaten kunnen aanpassen. Je tablet wordt tot 65% sneller opgeladen en bespaart ongeveer 40% oplaadtijd. Het apparaat heeft nog een ingebouwde LED zaklamp en behoort tot de goedkope powerbanks.

De vele honderden reviews geven een overwegend positief advies over dit product. Het product is van topkwaliteit en staat te koop voor een scherpe prijs. Het is makkelijk om mee te nemen en is eenvoudig in gebruik. Voor enkele kopers is het te duur maar het merendeel vindt dit een mooie powerbank aanbieding.

 

 

 

Xtorm Powerbank Free XB102

 

De Xtorm XB102 powerbank beschikt over 3 aansluitingen en heeft een licht gewicht. Je geniet van een goede grip dankzij de rubberen boven- en onderkant en wanneer je smartphone is opgeladen stopt het toestel automatisch. Zo wordt je telefoon nooit overladen en verlies je geen stroom van je powerbank.

Je verliest slechts 8% van de energie van je powerbank tijdens het opladen. Dit is goed voor het milieu en voor je portefeuille. De powerbank zelf laadt zich op met een snelheid van 2000 mAh per uur. Je kunt je smartphone tot 7 keer opladen met deze powerbank. Het toestel heeft een vermogen van 15000 mAh maar is ook met kleinere capaciteit te verkrijgen.

De kopers zijn heel tevreden over dit product. Het apparaat is van topkwaliteit en je hebt geen probleem om verschillende toestellen tegelijk op te laden. Het raakt bijna niet leeg. De USB kabel is ingebouwd dus geen last van losse kabels. Het heeft een compacte vorm en is makkelijk om mee te nemen.

 

 

 

Xiaomi 20000mAh Quick Charge 3.0

 

De Xiaomi powerbank heeft een capaciteit van 20000 mAh en is gefabriceerd uit milieuvriendelijk polycarbonaat. Het is een licht toestel die je gemakkelijk kunt meenemen op reis of tijdens het backpacken. Let wel dat de handleiding enkel in het Chinees beschikbaar is. Het apparaat beschikt over twee USB poorten om twee toestellen tegelijk op te laden.

Het toestel is beschermd tegen overlading en -spanning. Het LED lichtje geeft de capaciteit van de batterij weer. Het apparaat is ook beschikbaar in andere sterktes.

De gebruikers zijn heel tevreden over deze powerbank aanbieding. Het toestel is van goede kwaliteit en je kunt je telefoon meerdere keren ermee opladen. Het is handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. De accu zelf opladen duurt wel even en voor enkele kopers is de prijs te hoog.

 

 

 

Pokémon GO! Festival

 

Dankzij de Festival powerbank zit je nooit meer zonder batterij om Pokémon Go te kunnen spelen. Het toestel heeft een capaciteit van 4000 mAh, dus je kunt er je telefoon tot 4 keer mee opladen. Het apparaat is geschikt voor telefoons en tablets maar ook voor andere USB apparaten. Het is een stevig toestel die redelijk schokbestendig is.

Deze solar powerbank beschikt over twee USB poorten om twee toestellen tegelijk aan te sluiten. Je powerbank wordt in 6 uur opgeladen door de zon. Het apparaat is stof- en waterdicht. Je kunt het toestel niet in water onderdompelen maar je kunt het wel gebruiken in de regen.

De meeste kopers zijn heel tevreden over deze powerbank aanbieding. Het is een licht maar toch stevig toestel en het is eenvoudig in gebruik. Het toestel is van goede kwaliteit en de prijs is ook aanvaardbaar. Voor één gebruiker laadt het apparaat te traag op.

 

 

 

Trust Urban Primo

 

Deze powerbank heeft een capaciteit van 2200 mAh en wordt geleverd met een micro USB kabel. Het is geschikt om smartphones mee op te laden zodat je deze voor 9 uur extra kunt gebruiken. Dankzij de lage prijs behoort deze zonnelader tot de categorie van goedkope powerbanks.

De vele online beoordelingen geven een positief advies over dit product. Het apparaat is van goede kwaliteit en heeft een goedkope prijs. Het laadt je telefoon goed op en is makkelijk om mee te nemen. Enkele kopers zijn niet helemaal tevreden. Het duurt lang om de powerbank op te laden en het toestel is niet schokbestendig.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz