Beste printer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Printers test van 2017

 

 

Als jij af en toe documenten of een boardingpass moet afprinten dan komt een printer bij je thuis goed van pas. Vele printers hebben tegenwoordig ook nog eens de mogelijkheid om te kopiëren en zelfs om te faxen. Wij hebben vijf verschillende printers vergeleken op basis van online reviews. Neem gerust een kijkje en beslis zelf welke jij de beste printer vindt.

 

 

Samsung Xpress M2026W

 

De Samsung Xpress M2026W heeft een hoge productiviteit en een hoge printsnelheid. Je kunt er ook duurzaam mee printen dankzij het Easy Eco stuurprogramma. Het apparaat beschikt over een 400 MHz processor en 128 MB geheugen. Hij kan tot 20 pagina’s per minuut afdrukken. Hij behoort ook tot de goedkope printers.

Je kunt eenvoudig draadloos printen, hou je mobiele apparaat gewoon even tegen de printer en dankzij de geavanceerde NFC technologie, WiFi direct en Google Cloud print kun je vrijwel alles printen. Dankzij het compacte design neemt hij ook nog eens weinig plaats in bij jou thuis of op kantoor.

Over dit apparaat zijn er bijna geen negatieve reviews te vinden. De kopers vinden dit product echt top. Je krijgt kwaliteit voor een goedkope prijs en hij is eenvoudig in gebruik. Hij is compact en werkt perfect met je smartphone. Hij kan wel niet dubbelzijdig printen.

 

 

 

Canon PIXMA MX925

 

De Canon PIXMA MX925 is een krachtige alles-in-één printer waarmee je ook kunt scannen, kopiëren en faxen. Dankzij de Apple AirPrint ondersteuning kun je direct printen vanaf Apple producten zoals een iPad en iPhone. Hij beschikt over hoge printkwaliteit dankzij de vijf afzonderlijke inkten en de optionele XL-cartridges.

De papierlade heeft een capaciteit voor 250 vellen papier en je kunt tot wel 1000 pagina’s in zwart-wit printen. Hij beschikt verder ook nog over een groot kleurenscherm. De USB printerkabel is niet inbegrepen in de levering.

De meningen van kopers geven een overwegend positief advies voor dit product. Hij is niet te goedkoop maar je krijgt er wel topkwaliteit voor terug. Hij is eenvoudig in gebruik maar is wel redelijk groot en maakt nogal veel geluid. Hij is gemakkelijk te installeren en alle functies werken naar behoren, de printkwaliteit is uitstekend.

 

 

 

HP Deskjet 3637

 

Je kunt de HP Deskjet 3637 eenvoudig installeren op je smartphone, tablet of PC om direct te beginnen printen. Dankzij de gratis HP All-in-One Printer Remote mobiele app kun je al je printtaken onderweg beheren. Je kunt taken eenvoudig uitvoeren met behulp van het display. Dit display bevat simpele pictogrammen om te kiezen tussen printen, scannen of kopiëren.

Je kunt het toestel ook gebruiken om foto’s of flyers te printen. Hij heeft een compact ontwerp dus neemt ook niet veel plaats in. Je kunt hem gewoon op je bureau plaatsen. Verder beschikt hij nog over een stille modus om geruisloos te werken.

Over dit product zijn er veel reviews terug te vinden en bijna allemaal geven ze een positief advies. Het apparaat behoort tot de goedkope printers maar je krijgt er nog altijd kwaliteit voor terug. Hij is ook eenvoudig in gebruik maar sommigen vinden hem te kwetsbaar en vinden de kwaliteit maar matig.

 

 

 

Brother HL-3140CW

 

De Brother HL-3140CW is een kleurenlaserprinter met een compact design en draadloze netwerkverbinding.

Hij is perfect om te gebruiken op kantoor zodat meerdere gebruikers vanaf verschillende plaatsen kunnen printen. Je kunt direct printen via Apple AirPrint en Google Cloud print.

De online meningen van gebruikers zijn positief over dit apparaat. Hij is iets duurder maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.

Hij is eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekende printkwaliteit. Hij is gemakkelijk te installeren en print perfect. Hij kan wel niet automatisch tweezijdig printen.

Enkele kopers zijn niet tevreden over deze printer aanbieding. Volgens hen is hij te groot en te zwaar. Er wordt ook geen USB kabel bijgeleverd en volgens één koper doet de app er te lang over om te beginnen printen.

 

 

 

Ricoh SP 211

 

Deze kleine printer aanbieding is zodanig compact dat hij perfect op je bureau past. Hij is ook nog eens geruisloos dus niemand zal merken dat hij er staat.

Het is het ideale toestel voor kleine kantoren. Hij print wel enkel maar zwart-wit maar hij is gemakkelijk te bedienen. Je kunt alles uitvoeren vanaf de voorkant van het toestel.

Hij heeft een afdruksnelheid van 22 pagina’s per minuut en heeft een scherpe, professionele afdrukkwaliteit. Het apparaat heeft een laag energieverbruik en een hoog rendement. Door zijn lage prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope printers.

Over dit product is momenteel nog maar één review geschreven door een koper maar deze geeft een volledig positief advies over deze printer aanbieding. Er is geen enkel negatief commentaar te lezen dus we kunnen enkel besluiten dat dit apparaat echt top is.