Beste Senseo apparaat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Senseo apparaten test van 2017

 

 

Ben jij een echte liefhebber van koffie en drink je die graag elke dag? Dan is het zeker handig om een senseo apparaat in huis te hebben. Met dit apparaat kun je elke dag en op elk gewenst moment een heerlijk kopje koffie zetten. Afhankelijk van het apparaat kun je soms verschillende varianten of smaken zetten. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste senseo apparaat.

 

 

Philips Senseo Switch HD7892/60

 

Met de Philips Senseo Switch HD7892/60 kun je op elk moment genieten van een heerlijk kopje koffie. Doordat het een dual brew-technologie heeft, kun je voor dit product gebruik maken van filterkoffie en koffiepads.

Met een druk op de knop kun je kiezen uit verschillende Senseo smaken. Het heeft een waterreservoir van 1 liter en je kunt er ongeveer 7 kopjes koffie mee zetten. Er is een handige indicatielamp voor wanneer het apparaat ontkalkt moet worden.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope senseo apparaten. Toch heeft dit product een redelijk aantal reviews die je kunt lezen.

Een groot aantal van de gebruikers is tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Sommige kopers vinden dat dit product een te hoge prijs heeft en dat het een matige kwaliteit heeft. Daarnaast past dit product niet optimaal.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Viva Café HD7829/60

 

De Philips Senseo Viva Café HD7829/60 maakt binnen de kortste tijd de lekkerste koffie vanwege de koffie boost technologie dat het heeft. Hierdoor worden alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk gebruikt en heb je als resultaat een vollere en rijkere smaak. Met dit apparaat kun je 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten.

Het schakelt ook na een poosje automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Als het apparaat ontkalkt moet worden, dan gaat er een lampje aan om dat aan te geven.

Het overgrootste deel van de kopers geeft positief advies over dit product en raadt het aan iedereen aan. Zij zijn tevreden ermee, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit.

De prijs van dit product is ook redelijk. Voor sommige kopers is het waterreservoir te klein en moet je het regelmatig aanvullen. Het maakt toch wel wat lawaai en het design is niet zo aantrekkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Senseo Quadrante HD7865/60

 

Met de Senseo Quadrante HD7865/60 zet je in een korte tijd en op een eenvoudige manier heerlijke en verse koffie. Je kunt met dit apparaat 1 of 2 kopjes koffie zetten van verschillende formaten, want je kunt de lekbak in hoogte verstellen. Handig van dit apparaat is dat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Dit apparaat is voorzien van een koffie boost technologie dat ervoor zorgt dat alle koffie in de koffiepad volledig benut wordt. Hierdoor krijg je een rijkere en vollere smaak. Het heeft een waterreservoir van 1,2 liter en je kunt er ongeveer 8 kopjes koffie mee maken.

De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit. Dit product heeft ook een goede prijs en het is handig in gebruik. Voor deze kopers is dit een top product.

Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat het een te hoge prijs heeft. Een ander minpunt is dat je de koffiesterkte niet kunt bepalen.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Original HD7804/70

 

Met de Philips Senseo Original HD7804/70 kun je met een druk op de knop binnen een minuut de lekkerste koffie klaarmaken. Het heeft een uniek senseo koffiezetsysteem dat ervoor zorgt dat je koffie een heerlijke smaak en schuimlaag heeft.

Dit apparaat heeft een eenvoudige bediening en je kunt er maximaal twee kopjes koffie mee zetten. Er is voor eenieder wel een favoriete smaak door de grote verscheidenheid aan koffiesmaken zoals strong, espresso, classic etc. Daarnaast is dit apparaat eenvoudig om schoon te houden, omdat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een senseo apparaat aanbieding. En dat kun je ook merken aan de reviews die geplaatst zijn.

Een groot deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het is vanwege de prijs een voordelige koop.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Latte Duo HD7857/50

 

De Philips Senseo Latte Duo HD7857/50 is een eenvoudig te bedienen apparaat dat geweldige resultaten biedt. Met dit apparaat maak je met een druk op de knop de lekkerste koffie en beter nog jouw favoriete koffie, klaar.

Deze koffiepad machine biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende vooraf ingestelde programma’s en je kunt het combineren met vers opgeschuimde melk. Zo kun je bijvoorbeeld ook een heerlijke cappuccino of latte macchiato maken met hetzelfde apparaat. Het heeft een handige geheugenfunctie en je kunt de sterkte van de koffie instellen.

De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het maakt lekkere koffie. Dit product is eenvoudig om te gebruiken en het heeft ook een goede prijs. Enkele kopers geven aan dat de prijs van dit product te hoog is en dat het slangetje voor de melk moeilijk te reinigen is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz