Beste Senseo apparaat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Senseo apparaten test van 2018

 

 

Senseo apparaten koopgids

 

Voor de koffieliefhebbers is het heel handig om een goed Senseo apparaat in huis te hebben. De beste Senseo apparaten kun je herkennen aan hun duurzaamheid en de beoordelingen die door gebruikers worden geschreven. Om niet voor schut te staan is het een aanbeveling om deze producten met elkaar te vergelijken.

 

De prijs

 

Voor iedereen die een goed Senseo apparaat wil aanschaffen, moet de persoon bereid zijn om rekening te houden met de prijzen van zo een product. Het komt niet altijd voor dat je een Senseo apparaat aanbieding tegenkomt. En ook al is dat het geval, dan kun je het liever goed nagaan als het product een korte levensduur heeft waardoor het zo sterk is afgeprijsd.

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat het gaat om een slecht product. Als je een goed product hebt aangeschaft en ook tegen een lage of gunstige prijs, dan hoef je ook niet binnen een korte tijd weer aan een ander Senseo apparaat uit te geven. Echter, zijn er ook veel minder goedkope Senseo apparaten die je kunt tegenkomen.

De hoge prijs van deze aanbiedingen kan met enkele factoren te maken hebben, zoals het merk van het product of de overige kosten die hebben gemaakt dat het eindproduct tot stand is gekomen. Hoe goedkoop of prijzig een product ook is, het hangt geheel van jou af waar je voorkeur aan geeft.

Naast de voornoemde eigenschappen die de prijs van het product kunnen helpen bepalen, zijn er ook meerdere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe geavanceerder het apparaat is hoe hoger de prijs ook kan worden, omdat er meer mogelijkheden worden geboden door het product. En zelfs deze producten kunnen op den duur goedkoper worden door de ontwikkeling van meer geavanceerdere apparaten.

 

 

Hoe werkt dit product?

 

Om lang en efficiënt gebruik te maken van het Senseo apparaat kun je de handleiding ten eerste goed nagaan. Tegenwoordig is het ook gemakkelijk om via sociale media zoals Youtube de korte filmpjes te volgen. Er zijn verschillende modellen Senseo apparaten, maar het concept is bij allemaal hetzelfde. Het is best om waarschuwings- en indicatielampjes niet te negeren voor jouw eigen veiligheid en gezondheid.

Elk apparaat heeft een waterreservoir waarbij de inhoud verschilt per model. Voel je vrij om die te vullen tot waar de bovenste streep eindigt. Je kunt vervolgens het kussentje met gemalen koffie in de padhouder plaatsen. Als dit gedaan is moet je de instellingen aanpassen naar jouw behoeften, dan zal er na een poosje heet water gepompt worden naar het compartiment waar het koffiepad in zit. In een halve minuut tijd zal de extractie van het koffiepad plaatsvinden en op een dusdanige manier dat er zoveel als mogelijk eruit wordt gehaald.

Daarna spuit het water een ander compartiment binnen via een gaatje dat onder de padhouder aanwezig is. Door een botsing van de straal op het water in het compartiment ontstaat er schuim. Hierna neemt een vibratiepomp over die het water uit het reservoir naar de koffie zal pompen. Als dat proces begint, zul je een hard zoemend geluid horen. Naast het waterreservoir dat gevuld moet worden, heeft dit apparaat een extern reservoir die het waterniveau zelf peilt. En het heeft een sensor die door middel van een knipperlicht aangeeft wanneer er water bijgevuld moet worden.

 

 

Wat zijn de voor- en nadelen van dit product

 

Het is de normaalste zaak van de wereld dat je bij het aanschaffen van welk product dan ook, eerst let op de voordelen ervan. De realiteit van dit alles is dat er naast de voordelen zeker ook nadelen zijn. Enkele voordelen van Senseo apparaten zijn onder andere dat bepaalde apparaten meer dan 1 kopje koffie tegelijkertijd kunnen klaarmaken. Dit is allemaal mogelijk, omdat het mondstuk beschikt over meerdere trechters.

Dit helpt jou om tijd te besparen vooral als je gasten hebt en je gezamenlijk wilt genieten van heerlijke koffie, latte macchiato of cappuccino. Andere apparaten hebben ook een speciale technologie die ervoor zorgt dat je alle aroma’s uit het koffiepad kunt benutten met een geheugenfunctie voor vaste routines. Sommige Senseo apparaten schakelen ook zelf uit na een bepaalde tijd. Ze beschikken in de meeste gevallen ook over een ontkalkingsindicator, waardoor je tijdig het Senseo apparaat kunt ontkalken.

Er zijn ook Senseo apparaten die heerlijke cappuccino kunnen maken, omdat deze over de mogelijkheid beschikken om melk toe te voegen. Bij deze modellen die de mogelijkheid bieden om melk toe te voegen, is het ook gemakkelijk om het melkcircuit te reinigen met een geïnstalleerde reinigingsroutine. Je kunt ook bij bepaalde modellen verschillende formaten koffiekopjes gebruiken, omdat de lekbak in hoogte verstelbaar is.

Bepaalde Senseo apparaten hebben geen instelling om de sterkte van je koffie vooraf te bepalen, zodat je verschillende sterktes kunt voorprogrammeren. Ook kun je niet met alle Senseo apparaten andere warme dranken bereiden naast koffie.

 

 

Senseo apparaat reviews – top 5

 

 

Ben jij een echte liefhebber van koffie en drink je die graag elke dag? Dan is het zeker handig om een senseo apparaat in huis te hebben. Met dit apparaat kun je elke dag en op elk gewenst moment een heerlijk kopje koffie zetten. Afhankelijk van het apparaat kun je soms verschillende varianten of smaken zetten. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste senseo apparaat.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips Senseo Switch HD7892/60

 

Met de Philips Senseo Switch HD7892/60 kun je op elk moment genieten van een heerlijk kopje koffie. Doordat het een dual brew-technologie heeft, kun je voor dit product gebruik maken van filterkoffie en koffiepads.

Met een druk op de knop kun je kiezen uit verschillende Senseo smaken. Het heeft een waterreservoir van 1 liter en je kunt er ongeveer 7 kopjes koffie mee zetten. Er is een handige indicatielamp voor wanneer het apparaat ontkalkt moet worden.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope senseo apparaten. Toch heeft dit product een redelijk aantal reviews die je kunt lezen.

Een groot aantal van de gebruikers is tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Sommige kopers vinden dat dit product een te hoge prijs heeft en dat het een matige kwaliteit heeft. Daarnaast past dit product niet optimaal.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Viva Café HD7829/60

 

De Philips Senseo Viva Café HD7829/60 maakt binnen de kortste tijd de lekkerste koffie vanwege de koffie boost technologie dat het heeft. Hierdoor worden alle 50 koffiebonen in een pad tegelijk gebruikt en heb je als resultaat een vollere en rijkere smaak. Met dit apparaat kun je 1 of 2 kopjes koffie tegelijk zetten.

Het schakelt ook na een poosje automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Als het apparaat ontkalkt moet worden, dan gaat er een lampje aan om dat aan te geven.

Het overgrootste deel van de kopers geeft positief advies over dit product en raadt het aan iedereen aan. Zij zijn tevreden ermee, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit.

De prijs van dit product is ook redelijk. Voor sommige kopers is het waterreservoir te klein en moet je het regelmatig aanvullen. Het maakt toch wel wat lawaai en het design is niet zo aantrekkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Senseo Quadrante HD7865/60

 

Met de Senseo Quadrante HD7865/60 zet je in een korte tijd en op een eenvoudige manier heerlijke en verse koffie. Je kunt met dit apparaat 1 of 2 kopjes koffie zetten van verschillende formaten, want je kunt de lekbak in hoogte verstellen. Handig van dit apparaat is dat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Dit apparaat is voorzien van een koffie boost technologie dat ervoor zorgt dat alle koffie in de koffiepad volledig benut wordt. Hierdoor krijg je een rijkere en vollere smaak. Het heeft een waterreservoir van 1,2 liter en je kunt er ongeveer 8 kopjes koffie mee maken.

De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit. Dit product heeft ook een goede prijs en het is handig in gebruik. Voor deze kopers is dit een top product.

Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat het een te hoge prijs heeft. Een ander minpunt is dat je de koffiesterkte niet kunt bepalen.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Original HD7804/70

 

Met de Philips Senseo Original HD7804/70 kun je met een druk op de knop binnen een minuut de lekkerste koffie klaarmaken. Het heeft een uniek senseo koffiezetsysteem dat ervoor zorgt dat je koffie een heerlijke smaak en schuimlaag heeft.

Dit apparaat heeft een eenvoudige bediening en je kunt er maximaal twee kopjes koffie mee zetten. Er is voor eenieder wel een favoriete smaak door de grote verscheidenheid aan koffiesmaken zoals strong, espresso, classic etc. Daarnaast is dit apparaat eenvoudig om schoon te houden, omdat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een senseo apparaat aanbieding. En dat kun je ook merken aan de reviews die geplaatst zijn.

Een groot deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het is vanwege de prijs een voordelige koop.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Senseo Latte Duo HD7857/50

 

De Philips Senseo Latte Duo HD7857/50 is een eenvoudig te bedienen apparaat dat geweldige resultaten biedt. Met dit apparaat maak je met een druk op de knop de lekkerste koffie en beter nog jouw favoriete koffie, klaar.

Deze koffiepad machine biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende vooraf ingestelde programma’s en je kunt het combineren met vers opgeschuimde melk. Zo kun je bijvoorbeeld ook een heerlijke cappuccino of latte macchiato maken met hetzelfde apparaat. Het heeft een handige geheugenfunctie en je kunt de sterkte van de koffie instellen.

De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het maakt lekkere koffie. Dit product is eenvoudig om te gebruiken en het heeft ook een goede prijs. Enkele kopers geven aan dat de prijs van dit product te hoog is en dat het slangetje voor de melk moeilijk te reinigen is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of