Beste Smart TV

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Smart TV’s test van 2017

 

 

Met een Smart TV kun je nu nog meer genieten van je avond door bijvoorbeeld Netflix of Youtube te gebruiken. De mogelijkheden zijn veel uitgebreider met zo’n toestel. Kies voor een grote of kleine Smart TV met of zonder Wifi. De volgende vijf apparaten behoren tot de beste Smart TV’s van dit moment. Neem een kijkje en kies er zelf de beste Smart TV uit.

 

 

Samsung UE43KU6000

 

Je kunt de Samsung KU6000 smart hub besturen met je telefoon en dankzij de geoptimaliseerde verversingssnelheid van 1300 Hz blijven de beelden vloeiend. Het toestel heeft 4K resolutie voor een haarscherp beeld en speelt HDR beelden af die beschikken over een hoger contrast.

Het apparaat is uitgerust met HDMI en USB aansluitingen en dankzij Tizen Smart TV kun je eenvoudig applicaties installeren. Het menu onthoudt je kijkgeschiedenis en selecteert dagelijks series, films, games en apps die je zouden kunnen interesseren. Je kunt er wel geen 3D mee afspelen.

De meer dan honderd reviews geven een positief advies over deze Smart TV aanbieding. De beeldkwaliteit is uitstekend en het apparaat is eenvoudig in gebruik. Het toestel heeft vele gebruiksmogelijkheden en is makkelijk te installeren. Enkele kopers vinden de geluidskwaliteit van deze televisie ondermaats.

 

 

 

 

 

 

 

Sony KDL-40WD650

 

De Sony Bravia KDL-40WD650 is een smart tv met een beeldscherm van 40 inch maar het is ook verkrijgbaar met een grootte van 48 inch. Dankzij de 200 Hz Motionflow XR en de X-Reality PRO processor komen de beelden tot leven en met de ingebouwde USB mediaplayer kun je inhoud van je USB stick op je televisie bekijken.

Via screen mirroring kun je foto’s en apps laten zien vanaf je smartphone. Dit is wel geen 4K TV en je kunt het apparaat ook niet gebruiken voor 3D.

De gebruikers van dit product zijn tevreden over hun aankoop. De beeldkwaliteit is top en het toestel is gebruiksvriendelijk. Het design is aantrekkelijk en de kabels worden mooi weggewerkt in de voetsteun. De kwaliteit van het geluid is ook goed maar het apparaat beschikt over weinig aansluitmogelijkheden en heeft te weinig apps in de smart hub.

 

 

 

 

 

 

 

Philips 55PUS6101

 

Deze Philips smart tv beschikt over een groot scherm van 55 inch met een 4K Ultra HD resolutie. Het toestel beschikt over geïntegreerde Wifi, Easylink en 4 HDMI ingangen. Het toestel beschikt wel niet over ambilight voor een intensere kijkervaring en je kunt er ook geen 3D films mee bekijken.

Deze televisie beschikt over energielabel A+ dus is energiezuinig. Via de Philips remote app kun je je telefoon rechtstreeks op je televisie aansluiten om de inhoud van je smartphone te streamen. Met de Philips Cloud heb je bovendien toegang tot meer dan 100 televisiekanalen en films.

De kopers zijn positief over deze smart tv aanbieding. De beeldkwaliteit is uitstekend en het toestel heeft vele mogelijkheden. Het design is aantrekkelijk en de prijs is voor de meesten aanvaardbaar. De geluidskwaliteit is volgens enkele gebruikers ondermaats maar toch geven de meesten nog een positief advies.

 

 

 

 

 

 

 

Samsung UE50J6240

 

De Samsung UE50J6240 is een Full HD LED smart tv met een 100 Hz beeldscherm om te kunnen genieten van je favoriete films met haarscherp beeld. Het toestel beschikt over Tizen Smart software om van vele apps gebruik te maken zoals Netflix of Spotify en dankzij de Quad Core processor gebeurt de verbinding heel vlug.

Het apparaat beschikt over HDMI en USB verbindingen om andere toestellen te kunnen aansluiten en Samsung Smart TV selecteert dagelijks nieuwe series, games en apps voor jou. Je kunt er wel geen 3D films op kijken.

De kopers van dit product zijn tevreden over de goede beeldkwaliteit en de vele gebruiksmogelijkheden van dit toestel. Ze vinden het een voordelige koop en is ook geschikt om te gamen. Enkel een paar gebruikers vinden de geluidskwaliteit van het toestel ondermaats.

 

 

 

 

 

 

 

Samsung UE22H5610

 

De Samsung UE22H5610 is een kleine smart tv met ingebouwde Wifi en een beeldscherm van 22 inch.

Je kunt deze televisie gebruiken om series en films van Netflix te kijken en dankzij de Quad Core processor reageert deze tv heel snel. Het toestel beschikt over 3 HDMI uitgangen.

Het apparaat heeft Full HD resolutie en beschikt over een interne mediaspeler om films en foto’s vanaf je USB stick te bekijken. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope Smart TV’s. Je kunt er geen 3D films mee kijken.

De kopers van deze Smart TV aanbieding zijn tevreden over de goede beeldkwaliteit, het aantrekkelijke design en de goedkope prijs. Hoewel de meesten tevreden zijn over het geluid zijn er toch een paar gebruikers die de geluidskwaliteit ondermaats vinden.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz