Beste stoomkoker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Stoomkokers test van 2017

 

 

Voor een gezonde leefstijl moet je zeker in het bezit zijn van een goede stoomkoker. Hiermee kun je alle groenten, vis en vlees het best bereiden met zo min als mogelijk vet. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste stoomkoker die zeker zal bijdragen aan een productief dieet.

 

 

Philips Avance HD9170/91

 

Met de Philips Avance HD9170/91 stoomkoker kun je de pure smaak en voedingswaarde van al je gerechten behouden. Dit product is geschikt voor het stomen van groenten, vis, vlees, aardappelen en eieren. Het biedt de mogelijkheid om per mand verschillende maaltijd programma’s in te stellen, zodat je volledige maaltijd tegelijk klaar is zonder dat de rest afkoelt. Het heeft 3 manden waardoor de stoom heen kan en het zorgt dat het aroma vrijkomt en in het eten trekt.

Voor deze stoomkoker staan er meer positieve beoordelingen dan negatieve beoordelingen geschreven door de gebruikers. De meeste personen vinden dit een top product, want het heeft een goede prijs en het is van goede kwaliteit. Het is eenvoudig in gebruik en het past perfect. Voor andere gebruikers is deze stoomkoker lastig in gebruik en van matige kwaliteit. Het heeft een onduidelijke handleiding en het is prijzig.

 

 

Braun FS 3000

 

De Braun FS 3000 stoomkoker beschikt over een stoomversneller die zorgt dat de geproduceerde stoom zich binnen 45 seconden ontwikkelt. Het heeft een automatische timer die ingesteld kan worden van 0 tot 60 minuten. De stoomkoker schakelt automatisch uit als de ingestelde tijd verstreken is. De 2 lekbakken maken dat er geen aroma vermenging plaatsvindt en de stoom zorgt ervoor dat de groente zijn kleur en alle vitaminen behoudt, waarna de onderdelen van dit product in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. De kommen zijn BPA-vrij waardoor de stoomkoker ook gebruikt kan worden voor het bereiden van babyvoeding.

De meeste gebruikers zijn tevreden met dit product, want het heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig in gebruik en de onderdelen zijn los te bestellen. Voor andere gebruikers past dit product niet optimaal en het deksel is niet helemaal vaatwasserbestendig.

 

Tefal Mini Compact VC1301

 

De Tefal VC1301 heeft 3 transparante schalen met een totale inhoud van 6,5 liter.  Met deze stoomkoker kun je vlees, groente, aardappelen, sauzen en eieren koken. De Mini Compact bevat een waterklok en automatische uitschakeling wanneer de ingeschakelde tijd om is. Het heeft voor het gemak een uitwendige waterniveau aanduiding met als extra onderdeel een opvangbak voor sauzen. Ook is dit product voorzien van een Easy Storage en Direct Serve functie.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel een stoomkoker aanbieding en dat is het ook voor de gebruikers van dit product. Op één punt na staan er alleen positieve reviews geschreven voor deze stoomkoker, want voor deze personen heeft het een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig in gebruik en het past perfect. Een gebruiker vindt het minder dat er geen rijst in gestoomd kan worden.

 

 

Seb Convenient VC1451

 

De Seb Stoomkoker Convenient VC1451 heeft een volume van 1,1 liter en is voorzien van 2 uitneembare pannen en stoomschalen. Het heeft verder een uitwendige waterniveau indicator en er kan tijdens het koken ook water aangevuld worden. Er staat aan de buitenkant van dit product duidelijk aangegeven hoe lang het voor elk product duurt, voordat het eten klaar is om te gebruiken. En het heeft ook een automatische timer die zelf uitschakelt als de geprogrammeerde tijd om is. Deze timer heeft een maximale tijd van 60 minuten.

Voor dit product staan er alleen positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers van deze stoomkoker. De personen die het hebben aangeschaft geven er goed advies voor, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Dit product heeft verder ook een goede prijs en het past perfect voor deze gebruikers.

 

 

Magimix 11581NL

 

De Magimix 11581NL is een multifunctionele stoomkoker met 2 stoomschalen van 5,5 liter die ook gebruikt kan worden om eten op te warmen. Het heeft een digitale display met achterverlichting en automatische uitschakeling. Dit product heeft een multifunctionele kom met een bewaardeksel voor het koken van rijst en het opwarmen van etenswaren. De Magimix 11581NL beschikt voor een eenvoudig gebruik over 4 kookprogramma’s. Ook heeft het een ingebouwde schaal die je speciaal voor eieren kunt gebruiken. Het is groot genoeg voor 6 eieren. De stoomkoker heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,2 liter en een geïsoleerde handgreep.

Gelet op de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope stoomkokers. Desondanks is de ene gebruiker van dit product er erg blij mee, want het is van goede kwaliteit en het past perfect. Deze stoomkoker is ook eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz