Beste strijkijzer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Strijkijzers test van 2017

 

Je zou in ieder huis wel een goed strijkijzer moeten hebben! Iedereen heeft behoefte aan schone en nette kleding. Als je het huis uit gaat, dan wil je er netjes gekleed en goed verzorgd uitzien. Indien je een gezin hebt, denk ik dat je hetzelfde wilt voor hen. Kies daarom uit de 5 opties hieronder het beste strijkijzer uit voor jou en je gezin.

 

 

Tefal Easygliss FV3910

 

Met de Tefal Easygliss FV3910 – Stoomstrijkijzer kun je kleding verticaal stomen. Dit apparaat heeft een automatische stoominstelling en er is ook een sprayknop voor het spuiten van het water op je kleding.

Het heeft een druppelstop, zodat er geen water lekt op je kleding. Met de hoge stoomstoot kun je hardnekkige kreukels verwijderen uit je kleren en met de precisie tip kun je je kleren gemakkelijk strijken.

Dit product heeft een anti-kalksysteem en heeft een Durilium strijkzool, wat zorgt voor snel en moeiteloos strijken. Deze strijkzool is krasbestendig, waardoor je er zelfs mee op ritsen kunt strijken.

Gezien de prijs van dit product, kun je wel zeggen dat het een stoomstrijkijzer aanbieding is. De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het warmt snel op en strijkt goed. Het is eenvoudig te gebruiken en is van goede kwaliteit. Voor sommige kopers is het te zwaar en raakt het waterreservoir snel leeg.

 

 

 

 

 

 

 

Philips Azur Performer Plus GC4516/20

 

De Philips Azur Performer Plus GC4516/20 – Stoomstrijkijzer – Blauw/wit heeft een SteamGlide Plus-zoolplaat wat zorgt voor een comfortabele strijkbeurt. Met het vermogen van dit strijkijzer, warmt dit apparaat snel op en geeft het een continue stoomproductie (verticale stoomstoot) tot 45g/min. Hierdoor krijg je een extra glad strijkresultaat.

Dit apparaat heeft een lang snoer, waardoor het gebruik ervan gemakkelijk wordt en het heeft een automatische uitschakeling wanneer het apparaat een poosje niet wordt gebruikt.

Het is dus niet alleen handig in gebruik, maar ook energiebesparend. Jammer genoeg beschikt dit apparaat niet over een automatische temperatuur aanpassing.

Als je de reviews leest dan zijn sommige kopers tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en is eenvoudig te gebruiken. Andere kopers vinden de kwaliteit matig en vinden het lastig in gebruik. Zij geven dus geen positief advies over dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Braun TexStyle 7 TS 775TP

 

De Braun TexStyle 7 TS 775TP – Stoomstrijkijzer heeft een Textile Protector Plus zool waardoor je geen glans meer op je kleding zult krijgen bij het strijken van gevoelige stoffen en zwarte kleding.

Dit apparaat heeft een regelbare stoomstoot van 50g per minuut. Daarnaast heeft de precisiepunt een verticale stoomstoot van 170g per minuut. Het strijkijzer heeft een anti kalk systeem en een druppelstop zodat er geen water lekt op je kleding. Verder heeft het een lang snoer van 2,5 meter, zodat het gemakkelijk is om dit product te gebruiken.

Het heeft ook een tuimelsnoer met kogelgewricht. Dit product heeft een waterreservoir van 0,4 liter en je kunt gebruik maken van gewoon kraanwater.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. Daarnaast is het ook een mooi strijkijzer. Voor hen is het een top product. Alleen vinden enkele gebruikers dit een zwaar product.

 

 

 

 

 

 

 

AEG DBS3350

 

De AEG DBS3350 – Stoomgenerator heeft Thermoblock Boiler technologie, wat ervoor zorgt dat je strijkijzer snel is opgewarmd. De opwarming kan op 3 niveaus ingesteld worden en handig is dat dit apparaat na 10 minuten zelf uitschakelt.

Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken doordat er een groot bedieningspaneel op het stoomstation aanwezig is dat aangeeft wat je moet doen met behulp van duidelijke knoppen, geluidsmeldingen en LED-pictogrammen.

Dit product heeft een grote watertank, waardoor je niet steeds water hoeft aan te vullen terwijl je bezig bent met strijken. Daarnaast heeft het ook een antikalksysteem, wat dit product onderhoudsvrij maakt.

Dit strijkijzer behoort niet tot de categorie van goedkope strijkijzers en je hebt cartridges nodig voor het anti kalk programma die ook een hoge prijs hebben. Desondanks zijn de meeste kopers tevreden met de kwaliteit en prestatie van dit product. Het werkt prima en is eenvoudig te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

Bosch TDA102401C

 

Het Bosch TDA102401C Strijkijzer heeft een Titanium-glissée-strijkzool en een draaischakelaar om de temperatuurstanden te kunnen bepalen. Dit apparaat heeft een anti kalk systeem, een drievoudig zelfreinigend systeem en heeft een druppelstop waardoor er geen water op je kleding zal lekken bij het strijken.

Het heeft een stoomstoot van 140g per minuut en is geschikt voor verticaal stomen. Hierdoor zullen de kreukels van je kleding verdwijnen. Dit product is voorzien van een doorzichtige watertank van 0,3 liter en heeft een grote opening om het water te vullen.

Daarnaast heeft het een precisiepunt zodat het strijken gemakkelijker wordt en nog een sprayfunctie. Dit apparaat heeft een lang snoer van 2,5 meter, wat het gebruik ervan vereenvoudigt.

Uit de ene review die je online kunt lezen merk je wel dat de koper tevreden is met dit product. Volgens de koper heeft het eindeloze mogelijkheden.