Beste systeemcamera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Systeemcamera’s test van 2017

 

 

Een goede systeemcamera maakt een wereld van verschil wanneer je op reis foto’s wilt nemen om te bewaren als herinnering. Maar welke systeemcamera past nu het best bij jou? Om de keuze makkelijker te maken hebben wij verschillende camera’s opgezocht en vergeleken op basis van online commentaren. Kies er zelf de beste systeemcamera uit.

 

 

Panasonic LUMIX DMC-GF7

 

De Panasonic LUMIX DMC-GF7 is een lichtgewicht vintage camera die je eenvoudig overal kunt meenemen. Het toestel is uitgerust met een kantelbaar aanraakscherm van 3 inch om sneller door de menu’s te navigeren. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om selfies te nemen. De foto’s hebben een kwaliteit van 16 megapixel en de video’s worden opgenomen in full HD.

Via de ingebouwde Wifi kun je gemakkelijk al je beelden delen en je kunt het apparaat ook vanop afstand bedienen met je smartphone. Het toestel behoort door z’n lage prijs tot de goedkope systeemcamera’s maar is wel niet stof- en waterbestendig.

De kwaliteit van deze systeemcamera aanbieding is top en dat merk je ook aan de online reviews van kopers. Het toestel maakt haarscherpe foto’s en beschikt over vele gebruiksmogelijkheden, voor sommigen zelfs te veel! Door zijn compacte vorm kun je hem overal meenemen maar door het lichte gewicht is hij wel nogal kwetsbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Sony A7

 

De Sony A7 is een full frame systeemcamera die je kunt uitbreiden met Alpha accessoires en objectieven uit de E-mount reeks.

Zo kun je je creativiteit volledig onder controle hebben. De kwaliteit van deze camera is gelijk aan een spiegelreflexcamera maar dan lichter van gewicht en compacter van formaat. De camera stelt razendsnel scherp.

Het toestel is uitgerust met een BIONZ X-processor voor betere details en ruisonderdrukking. Je kunt eenvoudig je foto’s delen via de Wifi of NFC-one-touch. De camera stelt razendsnel scherp dankzij de Hybride Autofocus en je kunt snelle opnames na elkaar maken met 5fps.

Over dit product is er tot nu toe nog maar één review geschreven maar deze geeft een volledig positief advies. De koper is tevreden over de vele mogelijkheden en het LCD scherm. Ook maakt het toestel haarscherpe foto’s en heeft het een stevige behuizing.

 

 

 

 

 

 

 

Nikon 1 J5

 

De Nikon 1 J5 is een compacte maar supersnelle systeemcamera met een retro look design. De behuizing heeft een kleinere handgreep dus de camera ligt beter in de hand. Het apparaat beschikt over een 20,8 megapixel sensor waarmee je zonder problemen opnamen kunt maken bij weinig licht.

Gebruik het toestel om films te maken in 4K resolutie of Full HD. Het kantelbare touchscreen kun je gebruiken om selfies te maken en hij beschikt ook over vele verschillende instellingen. Je beelden kun je eenvoudig delen via Wifi en NFC.

Over deze systeemcamera aanbieding staan er nog maar 2 reviews online maar deze geven enkel positief advies. De kopers zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en over de topkwaliteit van de foto’s. Het apparaat heeft ook vele gebruiksmogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Canon EOS M10

 

De Canon EOS M10 is een ideale systeemcamera voor de beginnende fotograaf. Het toestel is geschikt voor portretfotografie maar ook voor het fotograferen van landschappen. Het scherm is 180º kantelbaar en kan dus ook gebruikt worden voor selfies en het apparaat is uitgerust met een 3 inch touchscreen scherm.

Het toestel beschikt over een 18 megapixel sensor en kan zowel JPEG als RAW beelden maken. Je kunt het ook gebruiken om te filmen in Full HD en je kunt eenvoudig je foto’s delen met vrienden via de ingebouwde Wifi en NFC.

De vele online reviews geven een positief beeld over deze systeemcamera aanbieding. Hij maakt prachtige foto’s, behoort tot de categorie van goedkope systeemcamera’s en heeft vele gebruiksmogelijkheden. Voor sommigen is de bediening van de camera nogal onhandig en werkt de Wifi niet naar behoren.

 

 

 

 

 

 

 

Fujifilm X-T10

 

De Fujifilm x-T10 is uitgerust met een 16,3 megapixel APS-C X-Trans CMOS II sensor en een EXR Processor II. Het toestel beschikt ook over een uitbreidbaar gevoeligheidsbereik van ISO 100-51200. De camera is in staat om maximaal 8 bps continu-opnamen te maken en kan ook filmen in Full HD mode.

Het toestel is eenvoudig te bedienen dankzij de directe sluiterstijd en de knoppen voor belichtingscompensatie. Met de ingebouwde Wifi kun je gemakkelijk je gemaakte foto’s delen met vrienden of familie.

Over dit apparaat is er nog maar één gebruikerservaring geschreven maar deze is volledig positief. De koper is tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding en vindt het apparaat gebruiksvriendelijk. Ook heeft het vele verschillende instellingen en de kwaliteit van de foto’s is uitstekend.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz