Beste tondeuse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Tondeuses test van 2017

 

 

Een tondeuse is het ideale product voor mensen die graag hun baard trimmen maar niet volledig glad scheren. Je kunt het ook gebruiken om je haar mee kort te scheren, vooral tijdens de zomer is dat geschikt om meer te kunnen genieten van het warme weer. Kies uit de volgende vijf verschillende apparaten de beste tondeuse uit.

 

 

Philips HC7450/80 7000 serie

 

Deze tondeuse aanbieding is duurzaam en beschikt over titanium mesjes en verstelbare haar- en baardkammen. Dankzij de DualCut technologie kun je beter trimmen zonder last te hebben van wrijving en met het knipelement kun je twee keer sneller trimmen dan normaal. De titaniummesjes zijn 41 mm breed en harder dan staal en zijn ook zelfslijpend.

Je kunt kiezen uit 23 verschillende lengtestanden van 1 tot 23 mm of je kunt het apparaat direct gebruiken zonder kam voor een resultaat van 0,5 mm. Je kunt hem draadloos gebruiken maar ook met de adapter, zo kun je zelf de beste manier kiezen afhankelijk van waar je bent. Met de batterij kun je 120 minuten lang scheren.

De gebruikerservaringen geven duidelijk een positief beeld over dit product. De prijs valt goed mee en je krijgt kwaliteit voor je geld. Kopers vinden het apparaat ook eenvoudig in gebruik en het is gemaakt van stevig materiaal. Toch zijn er enkelen niet akkoord en vinden ze de kwaliteit maar matig en dat het apparaat niet duurzaam is.

 

 

 

 

 

 

 

Wahl Super Taper

 

De Wahl Super Taper is de meest verkochte tondeuse met snoer in de kapperswereld. Het is een hoogwaardige tondeuse die ideaal is voor alle soorten trim- en knipwerk. Hij werkt enkel maar met snoer en heeft verchroomde snijbladen met een breedte van 40 mm.

Hij beschikt over 4 verschillende opzetkammen van 3, 6, 10 en 13 mm en heeft een sterke magneetmotor die 4000 rpm draait. Hij wordt geleverd inclusief met een mesbeschermer, een Nederlandse gebruikshandleiding, reinigingsolie en een reinigingsborstel.

De online reviews zijn overweldigend positief over dit top product. De kopers vinden het apparaat eenvoudig in gebruik en zijn heel tevreden over de goede kwaliteit. Het is een krachtige tondeuse en je hoeft hem minder schoon te maken. De prijs is wel wat aan de hoge kant en sommigen vinden hem relatief zwaar in gewicht.

 

 

 

 

 

 

 

BaByliss For Men E751E

 

De BaByliss For Men E751E beschikt over vlijmscherpe messen die gemaakt zijn van hoogwaardige hightech materialen voor een betere trimbeurt. Ze zijn zelfsmerend een eenvoudig af te wassen dus je hoeft ze niet te veel te onderhouden. Dankzij het Smart Adjusting System blijft de gekozen trimhoogte altijd in stand zodat je zeker bent van een optimaal resultaat.

Het apparaat wordt geleverd met twee opzetstukken voor lengtes van 3-18 mm voor kortere coupes en 21-36 mm voor mensen die graag hun haar wat langer laten. Dankzij zijn lage prijs behoort het toestel tot de goedkope tondeuses.

De online reviews geven een positief advies over deze tondeuse aanbieding. De kopers zijn heel tevreden over de goedkope prijs en vinden dat ze er nog altijd kwaliteit voor terug krijgen. Het apparaat is compact en eenvoudig in gebruik. De batterij gaat lang mee zodat je ononderbroken kunt scheren. Eén koper vindt het jammer dat hij niet draadloos is.

 

 

 

 

 

 

 

Remington HC 6550

 

De Remington HC 6550 tondeuse beschikt over een ingebouwde zuiger om afgeschoren haren op te zuigen, zo hoef je achteraf niet meer schoon te maken. De bladen met titanium coating zijn zelfslijpend en slijtvast dus ze gaan even lang mee als de tondeuse zelf. Hij heeft 9 opzetkammen die gaan van 1,5 tot 25 mm, kies zelf de gewenste lengte.

Met de lithiumbatterij kun je de tondeuse tot wel 60 minuten lang gebruiken en daarna moet je hem 4 uur lang opladen. Je kunt hem zowel met snoer als draadloos gebruiken en hij heeft een oplaadindicator. Hij komt met een reisetui, reinigingsborsteltje en -olie. De kop kun je afwassen om zo de tondeuse gemakkelijk te reinigen.

De kopers zijn heel tevreden over dit top product en dat zie je ook aan hun reviews. Ze zijn tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het apparaat en vinden het eenvoudig in gebruik. Hij ligt wel in een hogere prijsklasse dus niet voor mensen met een beperkt budget.

 

 

 

 

 

 

 

Braun HC5050

 

De Braun HC5050 beschikt over 17 verschillende lengtestanden waarvan de maximale stand 35 mm is. Hij heeft 2 trimkammen voor kortere haarstijlen van 3 tot 24 mm en langere haarstijlen van 14-35 mm. Je kunt hem natuurlijk ook zonder de opzetstukken gebruiken voor een korte coupe van 2 mm.

De scherpe messen zorgen voor een nauwkeurige knipbeurt en hij beschikt over een uitschuifbare detailtrimmer om je baard te kunnen stylen. Je kunt hem draadloos gebruiken voor 50 minuten lang na het opladen, maar ook met het snoer voor ononderbroken gebruik.

De meeste gebruikers zijn zeer tevreden over hun aankoop. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit. Kopers zijn ook tevreden dat je het zowel draadloos als met snoer kunt gebruiken. Sommigen vinden de prijs te hoog en vinden de kwaliteit maar matig.  

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz