Beste voedseldroger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Voedseldrogers test van 2017

 

 

Voor het maken van heerlijke en gezonde snacks en voor het eenvoudig drogen van allerlei soorten fruit, groenten en kruiden met of zonder conserveringsmiddelen,  is een voedseldroger wel zeker het middel om dat voor elkaar te krijgen. Bekijk voor het gemak de opties hieronder en kies voor de beste voedseldroger.

 

Stöckli Ovens Dehydrator

 

De Stöckli Ovens Dehydrator heeft 3 metalen roosters en een tijdklok. Met dit product kun je eenvoudig allerlei soorten fruit, groenten en kruiden drogen zonder conserveringsmiddelen. Ook kun je snacks bereiden van gedroogd fruit, groenten, vis en vlees. Het rooster is gemaakt van metaal en de houder ring is van kunststof met een thermostaat voor het bijhouden van de juiste temperatuur. Het zorgt voor een optimale luchtcirculatie voor een efficiënt droogproces. Hiermee kun je naast de voorgenoemde producten ook bloemen drogen.

Voor dit product hebben de gebruikers meer positieve reviews geschreven dan negatieve reviews. De meeste gebruikers van de Stöckli Ovens Dehydrator geven goed advies hiervoor, want het is eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs. Het is van goede kwaliteit en het is duurzaam. Voor andere gebruikers heeft dit product een te hoge prijs.

 

 

Excalibur 4926T220FB

 

Met de Excalibur 4926T220FB droogoven kun je voedingswaren conserveren, zoals groenten, kruiden, bloemen, fruit, vis en vlees. Aan de achterzijde is er een ventilator gemonteerd die zorgt voor een gelijkmatige en horizontale luchtstroom. Dit product telt 9 lades die naar behoefte verwijderd kunnen worden voor grotere objecten zoals hele vruchten en de lades zijn ook afwasbestendig. Met de instelbare thermostaat is een perfecte droging mogelijk en de vierkante bak verhoogt de droogruimte ten opzichte van standaard droogovens. De Excalibur 4926T220FB is ook voorzien van een 26-uurs timer.

Als je kijkt naar de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope voedseldrogers. Ondanks de hoge prijs van de Excalibur 4926T220FB is het toch in de smaak gevallen bij de twee gebruikers van dit product, want deze voedseldroger is van goede kwaliteit en het is ook eenvoudig in gebruik.

 

Steba ED5

 

De Steba ED5 is een elektronische droogautomaat die uitermate geschikt is voor het drogen en bewaren van fruit, groenten en kruiden. Met een elektronische temperatuurcontrole van 40 tot 70 graden Celsius en een elektronische timer van 1 tot 36 uur. Dit product is voorzien van 5 stapelbare trays en het heeft een transparante cover. Het heeft een groot droog oppervlak en een touch display. Ook heeft het een inhoud van 4 liter voor het drogen van veel producten tegelijk.

Niet alle gebruikers van de Steba ED5 zijn er positief over ingesteld. De tevreden gebruikers geven er goed advies voor, want het is eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs. Ook is het van goede kwaliteit en het past perfect. Het is een voordelige koop en het is duurzaam. Voor de andere groep van gebruikers heeft deze voedseldroger kwetsbare plastieken schappen en is het van matige kwaliteit.

 

 

Princess Voedseldroger 112380

 

Met de Princess 112380 is het mogelijk om traditioneel voedsel te maken met behoud van de smaak en de geur. Dit product telt 6 gaatjes bodems voor gelijktijdig drogen. Met deze voedseldroger is er geen conserveringsmiddel nodig en toch is de voeding zelfs maanden houdbaar. Voor het bereiden van groenten en fruit moeten de gesneden stukken elkaar niet overlappen en moet het voor 8 tot 12 uur drogen op een temperatuur tussen 35 en 70 graden Celsius.

De Princess 112380 heeft negatieve beoordelingen en het heeft ook positieve beoordelingen. Voor wat de negatieve betreft is dit product kwetsbaar en van matige kwaliteit. De onderdelen zijn te groot en moeilijk afwasbaar met de hand. Aan de positieve kant is het eenvoudig in gebruik en heeft het een goede prijs. Het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachting.

 

 

vidaXL

 

De vidaXL voedseldroger kan vers voedsel drogen zoals fruit, groenten, paddenstoelen en kruiden, maar het kan ook gezonde snacks maken. Dit product heeft 6 transparante lades die bij het drogen bijdragen aan het vrijkomen van de natuurlijke smaken en suiker, waardoor het eten een zoetere en sterkere smaak krijgt, als het verse voedsel. Het heeft een semi-transparante bovenkant om het droogproces te waarnemen. Dankzij de timer-functie kun je tijdens het droogproces andere werkzaamheden verrichten.

Gelet op de prijs van dit product, dan lijkt het wel op een voedseldroger aanbieding en dat is het ook voor de gebruikers van de vidaXL.

Voor deze personen is het, op de mening van één ontevreden gebruiker na, een top product want het is van goede kwaliteit en het heeft een goede prijs. Deze voedseldroger is voor hen een voordelige koop en het is eenvoudig in gebruik. Voor een gebruiker is het kwetsbaar.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz