Beste voicerecorder

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Voicerecorders test van 2017

 

 

Het is niet altijd even gemakkelijk om alles op te schrijven tijdens een college, omdat de meester soms te snel over de stof heen gaat. Daarom is het handig om een voicerecorder bij de hand te hebben. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste voicerecorder die bij jou in de smaak valt.

 

 

Sony ICD-PX240

 

De Sony ICD-PX240 digitale voicerecorder heeft een lengte van 2,1 cm, een breedte van 3,9 cm en een gewicht van 233 gram. Dit apparaat heeft een Mp3-audio voor het opnemen en het heeft voor het afspelen een heldere speaker van 300 mw. Het heeft een lange batterijlevensduur en het kan wel tot 32 uur opnemen. Met een 4 GB geheugen kan de Sony ICD-PX240 tot 1043 uur opslaan en het werkt op 2x AAA batterijen. De opties die dit apparaatje met zich meebrengt zijn bestanden en mappen organiseren, beschermen en verwijderen. Het heeft comfortabele volumeknoppen en een USB aansluiting om opgeslagen materialen over te plaatsen op andere apparaten.

De gebruikers van de Sony ICD-PX240 digitale voicerecorder vinden het een top product, want het is compact en het is van goede kwaliteit. Het is eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs.

 

Olympus WS-853

 

De Olympus WS-853 voicerecorder heeft een geheugen van 8GB en het is zowel voor beginners als voor gevorderden. Het past automatisch het volume aan en het neemt geluiden uit alle richtingen op. Deze voicerecorder beschikt over NI-MH herlaadbare batterijen en over een usb-aansluiting, om indien nodig je bestanden snel op de computer te plaatsen en te delen met anderen. Via deze aansluiting kun je de recorder weer opladen. Het heeft een lengte van 18 cm, een breedte van 3,9 cm en een gewicht van 281 gram. Het apparaatje heeft ook hoofdtelefoons om ongestoord naar de opnames te luisteren.

De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het past precies. Voor een koper is dit product een beetje moeizaam om te gebruiken en het is prijzig.

 

Sangean DAR101

 

De Sangean DAR101 is een digitale voicerecorder met Lcd-scherm en het beschikt over een drietal functies te weten een telefoonfunctie, een muziekfunctie en een herinneringssignaal. Het heeft meerdere opnamebronnen zoals de interne en externe microfoon, een telefoon en line-in en het is oplaadbaar met een batterij stroomindicator. Deze recorder heeft een time record optie met stand-by opname en timer play. Het Lcd-display heeft een instelbare achtergrondverlichting en het ondersteunt mp3 en WMA media met SD Card interface. Dit product heeft een breedte van 18 cm, een hoogte van 5,1 cm, een diepte van 13,1 cm en een gewicht van 550 gram.

Gelet op de prijs van dit apparaat dan behoort dit product niet tot de categorie van goedkope voicerecorders. Ondanks dit feit valt het in de smaak van de gebruikers van deze Sangean DAR101, want het is van goede kwaliteit en het heeft een redelijke prijs.

 

 

Olympus VN-7800

 

De Olympus VN-7800 heeft een compact formaat en het beperkt omgevingsruis zoveel mogelijk, zodat alle opnamen goed beluisterd kunnen worden. Met deze recorder kan er in totaal 2200 uur aan gesprekken worden opgenomen met een intern geheugen van 4GB. Het werkt daarnaast op 2 x AAA batterijen die voor 80 uren meegaan. Naast deze mogelijkheden beschikt dit product over een variabele afspeelsnelheid en indexmarkering om belangrijke delen van het gesprek terug te vinden zonder weer naar het hele gesprek te luisteren.

Voor dit product staan er zowel positieve als negatieve beoordelingen geschreven door de gebruikers van deze voicerecorder. De positieve groep raadt dit product aan, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en uitgebreide functionaliteiten. Voor de tweede groep vergt dit product gewenning en het is lawaaierig. Ook heeft het geen mogelijkheid tot computeraansluiting.

 

 

Philips DVT1200

 

De Philips DVT1200 is een digitale voicerecorder met een opnamecapaciteit van 44 dagen. Het heeft een lengte van 1,9 cm, een breedte van 3,7 cm en een gewicht van 153 gram. Dit product gebruikt AAA batterijen als voeding en het beschikt over een USB aansluiting. Ook heeft het een stemactivering index functie met een mono geluidsopname. De Philips DVT1200 heeft een intern geheugen van 4GB en het werkt best met een MP3 met een Plug & Play optie voor Windows, MacOS en Linux.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel een voicerecorder aanbieding. Voor dit apparaat staan er helaas geen reviews geschreven. Het is mogelijk dat de Philips DVT1200 is aangeschaft door personen, maar dat zij geen gebruikservaring hebben gedeeld. Om dit feit is het moeilijk om een advies uit te brengen voor deze videorecorder.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz