Beste vouwtafel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Vouwtafels test van 2017

 

 

Voor mensen die in een klein appartement wonen is het soms moeilijk kiezen tussen salonmeubels of een tafel om op te eten. Wat als je het nu allebei kunt hebben? Koop een vouwtafel die je makkelijk kunt opvouwen en opbergen wanneer je het niet meer gebruikt om zo ruimte te besparen. Wij hebben vijf verschillende tafels vergeleken dus lees gerust verder en maak voor jezelf uit welke de beste vouwtafel is.

 

 

Perel 180 x 75 x 74 cm

 

De vouwtafel van Perel heeft een rotanlook en is ideaal om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Hij is lichter en steviger dan traditionele vouwtafels en het tafelblad is gemaakt van polytheen waardoor deze tafel bestand is tegen schokken, barsten, afschilferen en vlekken. Het is ook een stabiele tafel dankzij het stalen frame.

De online reviews geven een positief advies over deze vouwtafel aanbieding. De kopers vinden de kwaliteit top en dit voor een mooie prijs. Hij is handig in gebruik en heeft ook een mooi design.

Hij is stevig en stabiel en is ook geschikt voor kinderen. Als de tafel opgevouwd is dan kun je hem eenvoudig opbergen. Over dit product is er geen enkel negatief punt te vinden, alle kopers vinden hem echt top!

 

 

 

 

 

 

 

Perel Rotanlook – 62 x 62 x 73.5 cm

 

Ook deze vouwtafel van Perel beschikt over een rotanlook maar is een stuk compacter dan de vorige tafel in ons lijstje.

Hij is ideaal voor gebruik binnen- en buitenshuis en is lichter en sterker dan de meeste vouwtafels. Het tafelblad is gemaakt van polytheen en is bestand tegen schokken, barsten, vlekken en afschilferen.

Het stalen frame is weerbestendig en zorgt ook voor een goede stabiliteit van de tafel. Deze vouwtafel heeft en lagere prijs dan de andere producten in ons lijstje dus hij behoort zeker tot de goedkope vouwtafels.

De kopers zijn tevreden over dit product en geven dus ook een positief advies. Deze tafel is handig in gebruik en de gebruikers zijn ook heel positief over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. De tafel is perfect voor op een terras, zelfs op het terras van een appartement dankzij z’n compacte vorm. Het enige minpunt is het gedateerde design.

 

 

 

 

 

 

 

Overige Multifunktionele 300x60x77cm

 

Deze multifunctionele vouwtafel bestaat uit 3 tafelbladen die je kunt opvouwen tot slechts één blad om zo veel ruimte te besparen. Je kunt er maximaal voor 30 kg gewicht op plaatsen en het blad is gemaakt van hardboard.

Uitgevouwen heeft de tafel een lengte van 300 cm, een breedte van 60 cm en een hoogte van 77 cm.

Dit product behoort niet tot de goedkope vouwtafels door zijn hogere prijs, maar je kunt hem wel voor vele verschillende toepassingen gebruiken.

Over dit product zijn tot nu toe nog geen online reviews geschreven door mogelijke kopers. Dit heeft misschien te maken met de hoge prijs van deze vouwtafel aanbieding. Door het gebrek aan een gebruikerservaring kunnen wij je geen advies geven over deze tafel.

 

 

 

 

 

 

 

Perel 180 x 75 x 74 cm

 

Deze witte vouwtafel met rotanlook van Perel is ideaal om binnen te gebruiken maar natuurlijk kun je hem ook buiten gebruiken.

Het is een lichte tafel maar toch sterker dan de meeste andere vouwtafels. Het tafelblad is gemaakt van polytheen en is bestand tegen alle soorten schokken maar ook tegen barsten, vlekken en afschilferen.

Het stalen frame van de tafel is weerbestendig en geeft het een goede stabiliteit. Wanneer de tafel opgevouwen is kun je deze makkelijk verplaatsen met het handvat. Hij is wel niet in hoogte verstelbaar.

Ook over dit product zijn er nog geen meningen geschreven door gebruikers. De prijs van dit product ligt ook in een hogere prijsklasse, misschien is hij daarom nog niet gekocht door iemand. Door het ontbreken van reviews kunnen wij geen advies geven over deze vouwtafel aanbieding.

 

 

 

 

 

 

 

Overige Verstelbare 100x60cm

 

Deze vouwtafel is verstelbaar in 4 verschillende hoogtes.

De laagste stand is 75 cm maar je kunt hem ook op 80 cm, 85 cm en uiteindelijk op 90 cm instellen zodat hij zowel door kleine als grote mensen gebruikt kan worden. Het tafelblad is gemaakt van zwart hardboard en meet 100 cm in lengte en 60 cm in breedte.

Het onderstel is gemaakt van aluminium en als de tafel opgevouwen is kun je deze eenvoudig meenemen dankzij het handvat. Door zijn lage prijs behoort dit product ook tot de goedkope vouwtafels.

Nog geen enkele koper heeft een mening geschreven over dit product. Daardoor kunnen wij nog geen advies geven over deze vouwtafel aanbieding.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz