Beste vriezer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Vriezers test van 2017

 

 

Een vriezer is een noodzaak tegenwoordig, zelfs al is het maar een vriesvak die deel uitmaakt van een koelkast. Zo kun je ijs maken om je drankje af te koelen in de zomer maar ook veel langer je voedsel bewaren door het in te vriezen. Wij hebben vijf verschillende vriezers op een rijtje gezet en vergeleken op basis van online reviews. Kies zelf de beste vriezer uit.

 

 

Siemens GS58NAW30 – iQ500

 

De Siemens GS58NAW30 – iQ500 is een diepvriezer met energieklasse A++ voor een laag energieverbruik die zo voor jou ook minder kosten meebrengt.

Hij verbruikt amper 301 kWh op een jaar. Zijn netto inhoud van 360 liter is verdeeld over vijf verschillende lades en één daarvan is een bigBox die je kunt gebruiken om grote stukken in te bewaren.

Het apparaat is voorzien van het noFrost systeem, dit betekent dat je deze vriezer nooit meer hoeft te ontdooien om het overtollige ijs kwijt te raken. Je bespaart daardoor tijd en energiekosten. Verder kan hij ook supervriezen om alles sneller te koelen.

Volgens de online reviews vinden de kopers dit toestel echt top. Ze geven een volledig positief advies en zijn tevreden over de kwaliteit van het product. Hij is duurzaam en stil en echt groot dus je kunt er vanalles in bewaren. Een mooie vriezer aanbieding!

 

 

 

 

 

 

 

Bosch GSN29VW30 Serie 4

 

De Bosch GSN29VW30 Serie 4 is een zuinige vriezer en beschikt over NoFrost technologie. Deze geavanceerde technologie voorkomt ijsvorming en dus hoef je het toestel nooit meer te ontdooien, zo bespaar je tijd en energie. De luchtcirculatie in de vriezer is gelijkmatig verdeeld, zo heb je weinig temperatuurschommelingen en blijven je producten langer vers.

Het apparaat heeft het A++ energielabel dus is zeer efficiënt. Met de supervriezen optie kun je extra snel je voedsel invriezen en de bigbox is geschikt voor grote stukken of diepvriesdozen.

Ook hier zijn de gebruikers helemaal tevreden over hun aankoop. De zijn tevreden over de kwaliteit die ze krijgen voor de prijs die ze betalen en ze vinden de vriezer groot genoeg voor een kastmodel. Je zult hem nooit per ongeluk open laten dankzij het geluidssignaal die begint na een tijdje en in de deur zitten er koelelementen die je kunt meenemen.

 

 

 

 

 

 

 

Whirlpool AFB 601 AP/1

 

De Whirlpool AFB 601 AP/1 behoort dankzij zijn lage prijs tot de goedkope vriezers en is een tafelmodel.

Dit is een compacte diepvries die je zowel in de keuken als in de garage kunt plaatsen. Hij heeft een inhoud van 88 liter en beschikt over een thermostaatknop om zelf de temperatuur te regelen.

Dankzij de Etage Frost technologie heeft elke lade een eigen vrieselement en de diepvries heeft energieklasse A+. De deur kun je van kant wisselen om naar links of rechts te draaien, zo heb je meer opties om hem te plaatsen. De laden zijn transparant zodat je altijd kunt zien wat je er in geplaatst hebt.

De meeste kopers geven een positief advies over deze vriezer aanbieding. Je ontvangt goede kwaliteit voor een goedkope prijs en het apparaat is eenvoudig in gebruik. Hij is duurzaam en door zijn grootte is hij makkelijk in een mobilhome te plaatsen. Eén koper vindt dat hij constant een storend geluid maakt en is er niet tevreden over.

 

 

 

 

 

 

 

Exquisit GB05A+

 

Deze Exquisit GB05A+ is een mini diepvries waar je 34 liter voedsel in kunt bewaren. Hij heeft energieklasse A+ dus je bent verzekerd van een laag energieverbruik. Het apparaat is voorzien van een thermostaatknop om zelf de temperatuur te bepalen en bij een stroomstoring wordt de inhoud toch nog 6 uur lang bewaard, genoeg tijd om een oplossing te vinden.

Per dag kun je 2 kg voedsel invriezen zonder de al ingevroren producten te beïnvloeden. Als je erboven gaat dan stijgt de temperatuur in de diepvries. De draairichting van de deur kun je wisselen en je moet de vriezer handmatig ontdooien bij te veel ijsvorming.

De meesten zijn tevreden over deze vriezer en laten dat ook merken in hun reviews. Het toestel behoort tot de goedkope vriezers en is eenvoudig in gebruik. Omdat de vriezer klein is kun je hem ook gemakkelijk overal plaatsen. Voor sommige mensen is hij dan natuurlijk te klein en maakt hij ook nogal veel geluid.

 

 

 

 

 

 

 

Everglades EVFR533

 

De Everglades EVFR533 diepvriezer heeft energieklasse A+ dus hij is zuinig met energie en brengt minder kosten met zich mee. Deze diepvriezer heeft een inhoud van 160 liter en beschikt over vijf diepvriesvakken. Bij stroomuitval wordt het ingevroren voedsel nog 12 uur lang bewaard. Het is een kastmodel dus is een grote vriezer.

De kopers zijn tevreden over deze vriezer aanbieding en dat lees je ook in hun gebruikerservaringen. Je ontvangt kwaliteit voor een aanvaardbare prijs en het toestel is eenvoudig in gebruik. De koeling werkt prima en het apparaat is stil. De lades zijn ruim genoeg om vanalles in te bewaren.

Het enige minpuntje volgens de gebruikers is het gebrek van waarschuwingslampjes. Je kunt dus nooit weten of er iets mis is met je vriezer.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz