Beste wasdroger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Wasdrogers test van 2017

 

 

Vaak komt het voor dat je over enkele uurtjes wilt stappen en juist wat je wilt aantrekken gewassen moet worden. Dit kan vast een probleem worden als je geen goede droger hebt om je jeansbroeken of dikke vesten zoveel als mogelijk te drogen. Laat je overtuigen met de opties hieronder en kies voor de beste wasdroger.

 

 

Miele TKB 150 WP

 

De Miele TKB 150 WP is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 7kg en het beschikt over 8 programma’s. Met dit product kun je gemakkelijk je was in- en uitladen met de verlichte trommel en de deur die ver open kan. De trommel gaat snelle slijtage van je was tegen en via de condenswaterafvoerleiding wordt condenswater in de sifon gepompt. Dit product is relatief stil en het is geschikt voor kleine vochtige ruimtes, want het stoot weinig vocht uit. Ondanks het een laag vulgewicht heeft, zorgt deze wasdroger dat je kleding zo min als mogelijk kreukt. Je kunt zelf instellen hoe droog je het wasgoed wilt hebben door het kalkgehalte van het water af te meten en de droging daarop af te stemmen.

Alle gebruikers geven goed advies voor dit product, want het is eenvoudig in gebruik en het past perfect. Verder heeft het ook een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

 

 

Bosch WTE84105NL

 

De Bosch WTE84105NL serie is zeer energiezuinig en door het anti-vibrerend ontwerp opvallend stil. Deze condensdroger heeft een goede opvangbak voor het water en het heeft een laadvermogen van 7 kg. Dit product heeft een droogsysteem die je kleding zo mooi als mogelijk houdt tijdens het drogen. De wasmeenemers, de trommel, een optimale luchtstroom met de juiste temperatuur en de speciaal gemaakte binnenkant van de deur zorgen samen ervoor dat je kleding onbeschadigd blijft. De Bosch WTE84105NL heeft speciaal voor gevoelige kledij een wol programma en een Duo-tronic systeem dat via slimme sensoren het vochtniveau meet.

De meningen over dit product zijn verdeeld ondanks het niet behoort tot de categorie van goedkope wasdrogers. Voor 1 groep gebruikers voldoet het aan de verwachtingen, maar voor de andere groep zijn er andere goedkopere wasdrogers die beter functioneren.

 

Zanussi ZDP7203P

 

Met de Zanussi ZDP7203P kun je bijna meteen je was gebruiken als het uit de machine komt. Deze wasdroger is tevens een condensdroger en heeft een laadvermogen van 7 kg en het is energiezuinig. Je kunt met dit product zelf kiezen wanneer de was begint te drogen. Ook heeft het een strijkvrij programma om kreukels en vouwen zodanig te verminderen dat je niet veel hoeft te strijken. De wasdroger heeft een indicator die aangeeft wanneer de condensbak geleegd moet worden. Of voor het gemak kun je een slang koppelen en het condenswater direct laten afvoeren. Deze droger heeft een speciaal opfrisprogramma voor schone kleding met een geurtje om onnodig wassen te voorkomen. Voor het drogen van wol heeft het ook een wol programma.

Alleen het opvangrooster en de filter van de Zanussi ZDP7203P vallen tegen, maar het is overigens een topproduct.

 

 

AEG T 5127AC

 

De droger van de AEG T 5127AC is voorzien van een startuitstel wat betekent dat je op ieder moment je was kunt laten drogen. Wat ideaal is voor de kleding, is dat de droogtrommel twee kanten opdraait om zo min als mogelijk kreuken te veroorzaken. Verder heeft dit product een vulgewicht van 7kg en het stelt je in staat alle types kleding te drogen. Het heeft sensoren die zorgen voor minimaal energieverbruik met verwaarlozing van de lading. Dit product heeft een speciaal ontwikkelde droogcyclus om tijdens het drogen erg stil te draaien. Deze wasdroger telt 3 droogprogramma’s, een anti kreuk optie na elk wasprogramma en 2 mogelijke tijdsduren om te drogen. De trommel is gemaakt van roestvrij staal en de 4 poten kun je verstellen.

De meeste gebruikers geven goed advies voor dit product en het kleiner deel vindt de AEG T 5127AC lastig om te gebruiken.

 

 

 

Indesit IDCL 75 B H (EU)

 

Met een vulgewicht van 7kg weet de Indesit IDCL 75 B H zelfs bij weinig lading energie te besparen. De vochtigheidsgraad wordt bepaald door een automatische sensor en dit product weet het droogproces te stoppen zodra je wasgoed droog is. De droger is onbeschrijflijk stil tijdens het draaien en het heeft speciale programma’s voor verschillende typen wasgoed. Het jeans programma is geschikt voor maximaal 4 spijkerbroeken per keer tot een gewicht van 3 kg. Met dit product blijven je kleren lang zo goed als nieuw, omdat het met behulp van sensoren precies weet wat best is voor elk type kleding. Je kunt de droogtijd instellen een half uur en 3 uren per keer.

De reviews van de Indesit IDCL 75 B H spreken van een wasdroger aanbieding, want de meeste gebruikers hebben over dit product helemaal niets te klagen.

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz