Beste waterflosser

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Waterflossers test van 2017

 

 

Hygiëne begint in de mond en niets is zo uitnodigend als schone tanden. De tandenborstel bereikt nooit echt alle hoeken en spelingen waar er voedselresten komen te liggen. Voor een grondige schoonmaak en eliminatie van schadelijke bacteriën is de waterflosser een grote hulp. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste waterflosser.

 

 

Waterpik WP-100 Ultra

 

De Waterpik WP-100 Ultra waterflosser is vele malen beter dan flossen en het verwijdert bijna 100% van alle tandplak van behandelde gebieden. Met dit product kun je elke dag je tanden reinigen en je tandvlees gezond houden. Dit product is veelzijdig en het is voor iedere toepassing te gebruiken. Ideaal voor het reinigen van vaste beugels, kronen, bruggen, implantatie en ook het tegengaan van slechte adem. De Waterpik WP-100 Ultra vermindert bloedingen aan het tandvlees en het telt 10 in te stellen standen.

Voor dit product staan er meer positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers ervan. De tevreden groep vindt dit een top product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het reinigt prima. Anderzijds heeft het voor sommigen een hoge prijs en het is kwetsbaar. Verder voldoet het niet aan de verwachtingen.

 

 

Waterpik WP-450

 

De Waterpik WP-450 is een draadloze waterflosser die veel effectiever is dan flossen en het verwijdert bijna 100% van alle tandplak van behandelde gebieden. Dit snoerloos product kun je overal gebruiken, ook op plaatsen zonder stopcontact. Het is ergonomisch en ideaal voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. Ook is het geschikt voor het reinigen van vaste beugels, bruggen, kronen en implantaten. Het vermindert bloedingen aan het tandvlees en het telt 2 standen. De Waterpik WP-450 gaat ook een slechte adem tegen.

Voor de Waterpik WP-450 zijn de meeste beoordelingen positief. Deze personen zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het heeft handige accessoires. Aan de andere kant is dit product van matige kwaliteit en het heeft een hoge prijs. Verder is het lastig in gebruik.

 

Waterpik WP-660

 

De Waterpik WP-660 waterflosser is 2x effectiever dan flosdraad in het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees. Het heeft een aan/uit schakelaar in de handgreep, een LED informatie indicator en 7 opzetstukken. Met de pulsmodulatie techniek zorgt het voor een maximale plakverwijdering en verbeterde tandvleesmassage en -doorbloeding. Ook beschikt het over een één minuut timer optie met 30 seconden stappen die zorgt voor grondig flossen van alle gebieden van de mond.

Gelet op de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope waterflossers. Desondanks staan er hiervoor meer positieve reviews geschreven dan negatieve. De meeste gebruikers raden dit product aan, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het reservoir heeft een goede inhoud. Voor de andere groep van gebruikers heeft dit product een hoge prijs en het is luidruchtig.

 

 

Waterpik Nano WP-250 Waterflosser

 

Met de Waterpik Nano WP-250 kun je tot 2x effectiever flossen dan met flosdraad. Het heeft alle klinische voordelen als die van de uitgebreidere modellen maar het is 50% kleiner, zodat het minder plaats in beslag neemt. Dit product is ideaal voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. Het vermindert de bloeding van het tandvlees en het kent 3 standen. De Waterpik Nano WP-250 kun je vullen met 450 ml kraanwater of mondspoelmiddel.

Als je kijkt naar de prijs van dit product, dan lijkt het wel op een waterflosser aanbieding en dat is het ook voor de meeste gebruikers van dit product. De meeste personen geven goed advies hiervoor, want het is eenvoudig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en het wordt aanbevolen door de tandarts. Andere gebruikers vinden het prijzig en kwetsbaar.

 

 

Waterpik Ultra WP-112

 

De Waterpik Ultra WP-112 waterflosser heeft een doorzichtig reservoir en een ergonomische handgreep voor het gemakkelijk vasthouden van dit product. De flosser heeft een pauzeknop, waardoor je gemakkelijk tussendoor kunt pauzeren. Het heeft een geavanceerd drukcontrole systeem met 10 standen waaruit jij zelf kunt kiezen wat het beste is op dat moment. Verder beschikt het over een groot afgedekt waterreservoir dat voorziet in opbergruimtes voor de opzettips. De Waterpik Ultra WP-112 is goed voor het reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees.

Gezien de reviews staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven voor dit product. Een kleine groep vindt de Waterpik WP-112 kwetsbaar en duur.

Het is ook een groot apparaat en het is lawaaierig. De grotere groep vindt dit product eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en het is het geld waard.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz