Beste Wifi versterker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Wifi versterkers test van 2017

 

 

Heb je altijd problemen om je telefoon met de Wifi te verbinden wanneer je in je kamer zit op de tweede verdieping? Koop dan een Wifi versterker zodat het signaal overal in het huis raakt. Zo kun je vanuit welke kamer dan ook gelijk welk apparaat verbinden met je Wifi netwerk. Wij hebben vijf verschillende apparaten vergeleken, informeer je en beslis zelf welke de beste Wifi versterker is.

 

 

TP-Link TL-WA850RE

 

De TP-Link TL-WA850RE kun je gebruik om de signaalsterkte van je draadloos netwerk te verhogen en zo beter bereik te hebben in alle kamers van je woonplaats. Het toestel heeft een draadloze snelheid van 300Mbps en het is heel compact dus neemt weinig plaats in.

Het apparaat beschikt over indicatielampjes die je helpen bij het plaatsen van de wifi versterker en hij is eenvoudig te installeren dankzij de WPS knop. Het is wel een single-band apparaat dus hij kan alleen het wifi signaal van een 2,4 GHz network verbeteren.

De meeste kopers vinden dit toestel top en geven dus een positief advies. Volgens de online reviews is het apparaat eenvoudig in gebruik en je krijgt ook goede kwaliteit voor een mooie prijs. Het is een duurzaam product en de instructies om het te installeren zijn duidelijk. Volgens sommigen is het lampje te helder en ze vinden het toestel te groot.

 

 

 

 

 

 

 

Netgear EX2700

 

De Netgear EX2700 is een ideaal apparaat om het bereik van je netwerk te vergroten en bereikt Wifi snelheden tot 300Mbps. Dankzij het compacte design neemt dit toestel niet meer dan één stopcontact in en door de lage prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope Wifi versterkers.

De extender werkt met elke router en elke modem en is perfect om films en muziek te streamen op plaatsen waar je voordien geen bereik had. Hij beschikt verder nog over een Fast Ethernetpoort om apparaten op te kunnen aansluiten. De indicatielampjes helpen je bij het plaatsen van het toestel.

De kopers zijn tevreden over deze Wifi versterker aanbieding en dat merk je ook aan hun reviews. Ze zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het product en vinden dat het eenvoudig in gebruik is. Een minpunt is dat het enkel werkt voor een 2,4 Ghz netwerk.

 

 

 

 

 

 

 

TP-Link RE200

 

De TP-Link RE200 is het ideale toestel om je Wifi bereik te vergroten door gebruik te maken van Wireless AC Technologie. Het apparaat werkt met elke router en creëert zelfs verbindingen op moeilijke bereikbare plaatsen.

Het toestel werkt voor zowel een 2,4 GHz als een 5 GHz netwerk en je kunt apparaten ook aansluiten op de Fast Ethernetpoort. Hij kan wel niet op beide banden tegelijk het signaal versterken. Met de indicatielampjes krijg je hulp om het apparaat correct te plaatsen.

De gebruikerservaringen geven een positief advies weer over deze Wifi versterker aanbieding. De kopers zijn tevreden over de verhouding tussen de kwaliteit en de prijs van het apparaat en vinden het eenvoudig in gebruik. Andere kopers vinden hem te duur en en ook te kwetsbaar. De installatie instructies zijn ook nogal onduidelijk.

 

 

 

 

 

 

 

AVM FRITZ! 310 Repeater

 

De AVM FRITZ! 310 Repeater vergroot het bereik van je draadloos netwerk om vanuit elke ruimte verbinding te kunnen maken met al je toestellen. Hij werkt perfect in combinatie met een dual-band Wireless N router maar kan enkel het signaal van een 2,4 GHz netwerk vergroten. Het is een compact toestel dat in elk stopcontact past.

De kopers van deze Wifi versterker aanbieding geven er positief advies over. Ze vinden dat het apparaat van topkwaliteit is en dit voor een mooie prijs en ze vinden het toestel ook eenvoudig in gebruik. Het is ook makkelijk te installeren, zelfs voor iemand zonder ervaring met dit soort apparaten.

Volgens enkele gebruikers duurt het even voordat het apparaat verbinding maakt maar je Wifi signaal wordt dan wel op een indrukwekkende wijze versterkt. Sommige kopers vinden de prijs van het product te duur.

 

 

 

 

 

 

 

Gembird WNP-RP-002-W

 

De Gembird WNP-RP-002-W kun je niet alleen gebruiken om het bereik van je Wifi netwerk te vergroten maar hij kan ook dienst doen als draadloze router!

Het toestel bereikt een snelheid van maximaal 300 Mbps en je kunt WPS beveiliging gebruiken met één druk op de knop. Via de netwerkpoort kun je apparaten met kabel aansluiten en het beschikt ook over een signaalsterkte indicator.

De reviews geven aan dat de kopers van dit product het een voordelige koop vinden, vooral door de goede kwaliteit die ze krijgen voor de mooie prijs.

Het toestel is gemakkelijk te installeren en is duurzaam. De meegeleverde handleiding is nogal onduidelijk maar je kunt eenvoudig op het internet opzoeken hoe je het apparaat kunt installeren. Voor sommige mensen past hij niet optimaal.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz